●▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ ♔ رسانه شاه کلوب و ملکه کلوب ♔ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬●
❤ برای شادی روح این عزیزان یه فاتحه بخونید ( به اشتراک بزار ) ❤
یکی از سربازان مصدوم و حادثه دیده در گفتگو با خبرنگار در حالی که صدایش بریده بریده بود درباره شرح حال خود اظهار داشت:کمرم و پاهایم به شدت درد می کند و بدنم کوبیده شده است.
وی در حالی که از درد پشت سرش به سختی صحبت می کرد ادامه داد: من سرباز صفر _ پنج کرمان هستم و به همراه هم خدمتی های خود قصد رفتن به مرخصی پایان دوره را داشتیم.
سرباز حادثه دیده در پاسخ به این سوال خبرنگار که “چه چیزی را از این حادثه به یاد داری ” افزود: در حالی که خواب بودم با صدای بلند یکی از سرنشینان که فریاد می زد “اتوبوس ترمز بریده” از خواب هراسان بیدار شدم و اتوبوس را در حالی دیدم که از مسیر خارج و با سرعت زیاد به ته دره حرکت می کرد.
یکی دیگر از سربازان حادثه دیده با تشریح این حادثه گفت:راننده بسیار بد رانندگی می کرد و در یکی از پیچ ها سبقت غیر مجاز داشت که منجر به تکان شدید اتوبوس و بیدار شدن همه سرنشینان شد.
سرعت بالای وی منجر به بریده شدن ترمز و از کنترل خارج شدن اتوبوس شد.
وی ادامه داد:هر دو شاگرد راننده در حالی که فریاد میزدنند ترمز ” نداریم” به سمت عقب اتوبوس حرکت کردند و همه را به گفتن یا علی فرا خواندند.
بنا بر اظهارات این شاهد عینی در مقابل درب ورودی پادگان تعداد زیادی اتوبوس بین شهری وجود داشت که برای انتقال ما به شیراز هماهنگ شده بود.
وی افزود همه ما را پس از پرداخت هزینه سفر سوار اتوبوس کردند.
تصادف مرگ بار دو اتوبوس حامل سربازان در جاده های فارس/19 سرباز کشته شدند
فرمانده انتظامی شهرستان نی ریز گفت: یک دستگاه اتوبوس در گردنه «لای رز» نی ریز به دره سقوط کرد که بر اثر این حادثه 19 سرنشین کشته و 29 نفر مجروح شدند.
صبح زاگرس واژگونی دو دستگاه اتوبوس حامل سربازان پادگان «صفر پنج» کرمان ۸۰ مجروح و ۱۹ کشته بر جا گذاشت.
این دو حادثه بامداد امروز در کیلومتر۱۵ جاده نی ریز -کرمان و کیلومتر۶۵جاده سروستان -شیراز رخ داد.
فرمانده انتظامی شهرستان نی ریز گفت: یک دستگاه اتوبوس که از کرمان به سمت شیراز در حرکت بود ساعت یک بامداد امروز در گردنه «لای رز» نی ریز به دره سقوط کرد که بر اثر این حادثه 19 سرنشین کشته و 29 نفر مجروح شدند.
اسامی ۱۵ تن از جانباختگان حادثه
سازمان پزشکی قانونی اسامی ۱۵ تن از جانباختگان حادثه اتوبوس حامل سربازان پادگان صفر پنج کرمان را اعلام کرد.
۱- علی فتحی نژاد
۲- ابراهیم مراد زاده
۳- منصور صفری
۴- مهدی کریمی
۵- آرمان ایمانی
۶- سیدعلی دهقانیان
۷- محمدحسین بخشی
۸- سیدامین اشرف
۹- ابراهیم شفیعی
۱۰- وحید خانی
۱۱- سعید امیدواری
۱۲- ماجد حافظی
۱۳- رحیم سجادیان
۱۴- وحید قاسمپور
۱۵- امین انصاری
مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور در خصوص آخرین آمار سربازان فوت شده در حادثه سقوط اتوبوس در فارس به ایسنا گفت: در حادثه سقوط اتوبوس کرمان به شیراز، از میان ۵۸ نفر سرنشین این اتوبوس، تکنسینهای اورژانس با ۱۶ مورد فوت شده در صحنه تصادف روبرو شدند. سه نفر از مجروحان نیز در بیمارستان فوت کردند که در مجموع شمار قربانیان ۱۹ تن شد و ۴۲ نفر نیز به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
وی افزود: این حادثه درساعت ۱:۲۰ بامداد امروز، دوم تیرماه اتفاق افتاد و ۱۱ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد که اولین دستگاه ۱۴ دقیقه بعد از حادثه سر صحنه رسید.
به گفته سخنگوی اورژانس کشور، ۲۲ نفر از مصدومان حادثه به بیمارستان رجایی شیراز و مابقی نیز به بیمارستانهای شهدای نیریز، امام خمینی(ره) استهبان منتقل شدند.
سرهنگ عزیز برزگر افزود: انحراف از جاده و ناتوانی راننده در کنترل اتوبوس، علت این حادثه خونین است.
در حادثه دوم کمتر از یک ساعت بعد در کیلومتر ۶۵ محور سروستان – شیراز بار دیگر واژگونی اتوبوس حادثه ساز شد و 50 تن را راهی بیمارستان کرد.
★ اگه خوشت اومد واسه ادد لیستت پست مجدد کن اونا هم ببینند .... ممنون ★
_____________________________________
شاه کلوب در تلگرام : آیدی : shahcloob@ لینک : Telegram.me/shahcloob
_____________________________________
❤ لایک و پست مجدد تا همه شرکت کنند ❤=D>:x=D>
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
★•*´`*•.¸★★¸.•¨ لــآیڪ ڪــטּــیــב پسند ڪنید كپی نكنید `*•.¸★★¸.•*•★
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
« براے حمایت از رسانه ♛ شاه کلوب ♛ مطالب را با پست مجدد به اشتراڪ بگـذارید »
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀