مشخصات سوال

ماهان نیکنام , mahan111
3 اردیبهشت 87 - 10:18
بهترین راه مهاجرت به استرالیا


- این سوال منقضی شده است. و بهترین جواب توسط رای کاربران انتخاب شده است.
بهترین پاسخ
ایران ستاپ   , iransetup
87/2/3 (10:24)
سلام.

من دوستم میگه بهترین راه ویزای تحصیله. ولی تحصیل تموم شه باید برگردی.

میگن نیوزلند خیلی خوب مهاجر میپذیره.

یه تحقیقی راجب اون بکن. من الان بین نیوزلند و سوئد دارم تحقیق میکنم.

سوئد تحصیلاتش کاملا رایگانه در هر رشته ای که بخوای اما بعدش باید دو سال بدون حقوق برای دولت سوئد کار کنی.

اما هنوز تحقیقاتم راجب نیوزلند کامل نشده.

استرالیا گرونی هم داره البته. اقتصاد راکدی داره و بیکاری هم شروع شده.


موفق باشید.
  • .100%

دیگر پاسخ ها

1.    87/2/4 (01:08)
بسته به شغل و سابقه كار و رشته تحصیلی شما جواب فرق میكنه
اگر امتیاز بیارید مستقیم از ایران میتونید اقامت بگیرید
تحصیل اونجا گرونه ولی اقامت بگیرید ارزونتر میشه ولی
2 سال رشته مورد نیاز اونها یا 2 سال رشته مورد علاقه خودت ولی تو شهر كم جمعیت امتیاز اقامت رو میاری
1 راه دیگه STNI اقامت مناطق كم جمعیت (اگر امتیاز اقمامت كم بیاری)
1 راه دیگهSIR زندگی در مناطق مناطق كم جمعیت و بعد STNI بگیری
سرمایه گذاری هم اگر مایه داری خوبه
موفق باشی

2.    87/2/5 (11:02)
1- فهمیدن اینکه چه کاره هستی و چه تخصصی داری 2- داشتن مدرک IELTS واسه زبان 3- مراجعه به آدرس seek.com و جستجوی فرصت شغلی مناسب واسه خودت 4- گرفتن پذیرش واسه کار 5 - درخواست ویزای کار برای یک سال و تمدیدش واسه دوسال متوالی 6- درخواست ویزای مهاجرت... 7- هیچ کجا مملکت خود آدم نمی شه...

3.    87/2/9 (18:05)
سلام
برای پیشنهاد نوع ویزا باید از تخصصتان اطلاع داشته باشم. ولی این را بدانید که این روزها، اکثرا کسانی به استرالیا می روند که شرایط مهاجرت تخصصی را داشته باشند. یعنی رشته تخصیلی لیسانسشان جزو رشته های مورد نیاز استرالیا باشد. در غیر این صورت برای کار و تحصیل تا حدودی دچار مشکل می شوید و باید هزینه های زیادی را متحمل شوید.
فقط تعداد محدودی از انواع ویزای استرالیا هست که می شود برای آنها به صورت آنلاین اقدام کرد. که ویزای تخصصی (مهارت) به تازگی جزو این دسته قرار گرفته است.
شما باید جهت اقدام شخصی برای اقامت استرالیا به سایت اینترنتی اداره مهاجرت استرالیا مراجعه کنین: www.immi.gov.au و تمام فرم های لازم را دانلود کنید، پرینت بگیرید و ارسال کنید.
برای آشنایی بیشترتان با نحوه اقدام لازم است چند نکته را ذکر کنم:
1- پیش از انجام هر کاری، کتاب راهنما را دانلود کنید: booklet 6 - این کتاب اطلاعات کامل و مرحله به مرحله را در اختیارتان می گذارد.
2- زبان انگلیسی یکی از مهم ترین نیاز های شماست و تا زمانی که نمره IELTS را ارائه ندهید نمی توانید هیچ اقدام دیگری انجام دهید.
3- از همین الآن به فکر مدارکی باشید که برای تاییدیه تحصیل و کار یا Assesment می خواهید ارائه دهید.
4- با کمی مطالعه و دقت می توانید خودتان شخصا برای اقامت اقدام کنید. از ترس برخورد با مشکلات، کار را به وکیل واگذار نکنید. هزینه شما برای اقامت، اگر خودتان اقدام کنید، حدود 2500 دلار است ولی وکیل، حدود 8000 دلار از شما خواهد گرفت.
5- به تازگی در سایت مهاجرت اطلاعات زیادی به زبان فارسی هم گنجانده شده که می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.
6- سایت ها و خصوصا ویلاگ های زیادی در اینترنت هستند که مرحله به مرحله می توانید جواب سئوالاتتان را از طریق آنها به دست بیاورید. آن هم فقط با یک جستجوی ساده.
برایتان آرزوی موفقیت در همه اهدافتان دارم. شاد باشید.