userinfo close

پیام های کوتاه

امیر کس کن , baghergholi
بچه روستایی همین 2 تا انگشتو تو کونت فرو میکنم
1 سال پیش
   
علی شایگان , ila8002
تولدت مبارك
1 سال پیش
   
میلاد آنلاین , miladonline
سلام دوست عزیز تولدت مبارک همیشه سبز و پیروز باشی
1 سال پیش
   
فاطمه م , mftmh
عزیزم به اندازه تمام کسانی که نمی شناسم دوستت دارم و سبدی از گل های یاس و پونه با یه آسمون ستاره تقدیم تو به خاطر تولد زیبایت Happy Birthday
1 سال پیش
   
اگرین محمدی , spruce1
salam mohsen jOoOOOOon tavaloodet mobaRraKk
2 سال پیش
   
عاشق شدن فرصتی برای قدر دانستن خداوند است !!!!

™ Ѧ㋡Ħ$£Й ܓܨ

oriflame1

مرد 23 ساله مجرد ، مشاهده پروفایل
3 سال و 1 ماه و 28 روز سن کلوبی ،
____________***__*_**** ____________**__**_____* ___________***_*__*_____* __________****_____**___****** _________*****...
 
10:29 1387/12/28
در راستای اینکه بحران بی شوهری در جامعه امروز به وجود آمده کلیه خانمهای محترم می تونن از روش های زیر استفاده کنن و البته مراقب باشن که سوءاستفاده نکنن .

۱ـ روش کوزه ای : همان روش قرن های قدیم که دختر کوزه به دوش به سمت رودخانه می رفت پسر به کوزه می خوره کوزه بشکست و بعد چنین گفته اند که : اگر با من نبودش هیچ میلی ... چرا ظرف مرا بشکست لیلی

نتیجه گیری : بحران ازدواج حال حاضر بخاطر لوله کشی شدن آبه .

۲ـ روش عرفانی : چهل شبانه روز جلوی خونه رو آب و جارو میکنی و ده تا شمع روشن می کنی شکلات بین مردم تقسیم می کنی تا مرد آرزوهات بیاد.

نتیجه گیری : در صورت کمبود شمع می تونین فانوس هم روشن کنین .

۳ـ روش سوسکی : بخاطر ترس از یه سوسک که حتی می تونی خودت اون رو تو خونه یا کوچه کار بزاری همچین محکم می پری تو بغلش و بهش می چسبی که هیچ جور نتونه تو رو از خودش جدا کنه .

نتیجه گیری : با تشکر از کلیه سوسک های محترم مقیم مرکز و حومه .

۴ـ روش تیپ : انواع تیپ های مختلف روی خودت پیاده می کنی بیست و دو کیلو لوازم آرایش روی خودت خالی می کنی و سعی میکنی تا آنجا که ممکن است لباس ها مورد توجه باشند طوری که هرکس که تو خیابونه مجبور بشه حتما یک بار شما را نگاه کنه بعد گوشه خیابون می ایستی تا شوهر مناسب سوارت کنه .

نتیجه گیری : خطر احتمال از بین رفتن آبروی چندین و چند ساله تان وجود دارد اما چون به خاطر ازدواج است مسئله نیست این دفه !

۵ ـ روش خر خونی : تو کلاس و مدرسه و دانشگاه نمره بیست کلاس می شی بالاخره تو کل سال های مدرسه یه خر خون دیگه پیدا میشه که بیاد سراغت و باعث بشه که نترشی .

نتیجه گیری : اگه شوهر پیدا نشد تا مقطع دکترا ادامه بدین و بعد ترک تحصیل کنین.

۶ ـ روش مایه داری : با دوستان توی انواع پارتی های شبانه و پیست های اسکی و باشگاه های بیلیارد و بولینگ هر کوفت و زهر مار دیگری که می تونی شرکت می کنی و حواست فقط به یه شوهر مناسب هست تا چیز های دیگه .
 
نتیجه گیری : سعی کنین همیشه چند میلیون در کیف خود داشته باشین.

۷ـ روش مذهبی : توی انواع مجالس مختلف مذهبی شرکت می کنی توی هیچ چیز کم نمی آری جایی نیست که مراسمی باشه و تو اونجا نباشی تا بالاخره یه شوهر گیرت بیاد .

نتیجه گیری : التماس دعا خواهر .

۸ ـ روش فامیلی : یه کاغذ بر می داری و اسم تمام پسرهای فامیل از سن پنج تا پنجاه ساله رو که ازدواج نکردنن رو روش می نویسی بعد شروع به بررسی و تفکیک می کنی و اونهایی که شرایط را دارن رو انتخاب می کنی و یه برنامه ریزی برای عملیات تاکتیکی که بلاخره یه کدوم رو خفت کنی .

نتیجه گیری : می تونین روی یه بچه پنج ساله برای بیست سال آینده برنامه بریزین

۹ ـ روش نامردی : جلوی یکی از این ماشین های پلیس یه دفعه می پری پسره رو می گیری تو بغلت و دستت رو میکنی تو دستش و ازش... (سانسور ) می گیری تا بعد از تعهد توی کلانتری مجبور بشه که باهات ازدواج کنه. البته این روش برای اونهایی است که از کلیه روش های بالا نا امید شده اند.

نتیجه گیری : در تعهد نامه کلانتری حتما مقدار مهریه را ذکر کنین

لطفا بداغین.......

  • ارسال کامنت(6)
99
کامنت بنویسید...
آیدا محمدی , r_snowfall
vaghan ke fek kardid khodeton kheyli adaid ke ma vasaton azein kar konim!!!!!!pekhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ادامه
پنجشنبه 21 خرداد ، 00:56
ناهید فرهمند , hamsafar960
مردها موجودات ارزشمندی نیستند که واسشون اینقدر وقت تلف کنی .دختر اگه بتونه مستقل باشه هیچ احتیاجی به مرد نداره .
ادامه
جمعه 21 فروردین ، 22:02
تنهاترین تنها , tannaz_shz_25
این دور و زمونه نامرد زیاد شده آدم شوهر نکنه بهتره
ادامه
دوشنبه 3 فروردین ، 17:02
سودا ح , farideh_abedi
واقعا ازتون ممنونم دوستان عزیزم چون منم واقعا نمیدونستم چجوری شوهر گیر بیارم چه مشاوره مجانیه جالبی بود
ادامه
یکشنبه 2 فروردین ، 15:08
بهار     , bahar_sahereh2003
ghashang bod mamnun
ادامه
چهارشنبه 28 اسفند ، 14:53
  ونوس آریامهر , venus_bikhial
jedan khande dar booood
ادامه
چهارشنبه 28 اسفند ، 10:48
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.