پدر 24 تیر 87 - 06:31 |
میلاد با سعادت امیر مومنان حضرت علی ( ع ) بر تمامی مسلمین جهان مبــا ركبـــاد . (( بمیمنت روز پدر و قدر شناسی )) : پــدر ، همیشه با منی ( من هستی )
این متن را به تمامی پدرانی كه عاشقانه فرزندان خود را درك میكنند و مدبرانه راهبر آنان در فراز و نشیب ها هستند . تقدیم میكنم پـــدر ، ای یـــاور همیـــشه مهــربان . صـــدای گـام های مردانـه ات تپــش قلبــــم را قــوت می بخشد و نسیم آمدنت تــرنم بهـــاری را در خاطرم جلوه گر میسازد . صورت آفتاب سوخته ات چه مهربان و صمیمی است . دستــهای ترك خـورده و پیــنه بسته ات چه آشنا و دوست داشتنی است . كولــه بار رنـــج و زحمت بر شــانه های خسته ات سنگینی میكند اما همیـــــــشه ایستاده ای . همچون ســرو پایــــدار و مقــــاوم . پـــدر امروز میخواهم نام زیبایت را بر فراز قله های استقامت بنویسم و فــریــاد بــزنم كه تو مظهر استواری و استقامت هستی . پـــدر جان بگذار در لابه لای چین و چروك دستانت رمز محبتت را بیابم . تا بدانم كه چـــگونه سرد و گـرم روزگــار را برای آسایش فرزندت به جان می خریدی و هرگز دم از خستگیــها نمی زدی .بگذار بدانم كه چگونه غمت راپشت تصویر زیبای لبخند پنهــــان میكردی . همانا كه دل تــو به وسعت همــه آسمانهاست ، چــرا كه تو هم صحبت دلهــای تنهــایی. امــا خود سفره دل نمی گشـــایی و كمتر كســـی از غم پنهــان دلت خبر دارد . پـــدر جان امروز میخواهم با صدایی بلند فریاد بزنم تا همـــه دنیـــا بدانند كـــه گرد و خاك نشستـــه بر صورت خستـــه ات رابا تمام زیبائیهـــای دنیـــا عوض نخواهم كرد .
پـــدر همیـــشه محبت تو گـرمابـخــش خـانـه، و وجود تو سپــــر رگبار مشكلات زندگی مان بوده است . در غروب دلتـنگی ها همیــشه همانند خورشید، آسمــان ابــری دلــم را روشـــن كـــرده ای . پــــدر ، در سخــاوت دســتانت ، در ســادگی نــگاهت و در آئیـــنه روشن قلبت تصویر زیبای محبت نقش بسته است . عشـــق را در اشك پنهان چشمهایت می بیــنم و در ســكوت شبـهای عرفانیت ،حرف های نا گفتــنی را می شنوم . زمــانی كـه بر پیـــشانی ام بوســـه زدی و دعـــای خیرت را بـدرقــه راهــم كردی زیـباتـرین لحظات زنــدگــی را در عمــق وجودم احساس كردم . و از یاد نخــواهــم برد. امروز كه فــرزنــدم را به مدرســه می برم به یاد روزهــای كـودكی ام می افتــم كـه گــرمــای دستانت به من قــدرت حركت میداد . یاد دفتر و كتاب زندگی كه خــط به خــط آن را برایـــم سـرمشــق كـردی ، یـاد همـــه مـهـربـانیـــهای بـی بهــانه ات ، یاد گذشتــــهای بی تـوقــع تو در برابر خامیـهای بچــه گـانـه ام ، مرا به خود فـرو مـی بـرد كـه آیـا من هـم خـواهـم توانست این بـار امـانـت را به مقــصـــد بـرســانــم ؟
امیــد و آرزوی ســلامتـی بـرای همـــه پــدران در حیات و ملتمس غفران رحمت الهی برای همـه پــدران در ممات .
|
نظرها







