userinfo close

پیام های کوتاه

محمد صیاد , abood_siah
3 هفته پیش
   
سکوت  , z1z3z8a7
درود بر صیاد عزیز
3 هفته پیش
   
سارا اریان , asayesh71
cholmang
1 ماه پیش
   
نازنین س , nanaz8564
سلام. تولدت مبارک
1 ماه پیش
   
محبوبه شب , m_hell_girl
سلام مهربون
4 ماه پیش
   
کسانی که می خواهند توده های مردم را به بردگی وادارند ، حقیقت را پنهان می کنند ( وظیفه من راضی کردن دیگران از خودم نیست! )

محمد صیاد

abood_siah

مرد 28 ساله مجرد ، مشاهده پروفایل
4 سال و 5 ماه و 10 روز سن کلوبی ،
فعالیت جدی در زمینه های زیر : هاله درمانی , انرژی درمانی , بیداری نیروهای درونی ، تعالی روحی ، * تو رو خدا توجه کنید ...
 

لیست دوستان :: 9

  • ندا  , n_v9194
  • رها نیک آئین , raha707
  • دکتر محسن افشار , katia_m
  • هوتی ح , ho0ti
  • شهروز ش , shahrooz_ssh
  • بهار   , yaldar
  • نازنین س , nanaz8564
  • ملینا دخترکبریت فروش , dokhtarekebritforosh
  • ریکی هدیه ی الهی , poeny

آلبوم تصاویر

لیست کلوب ها :: 15

      ,
    قدرت معنوی روح
    شناخت سیستم روحی انسان و ارائه تمرینات کاربردی برای درمان بیماری ها ، بیدار سازی نیروهای درونی و تعالی روح * تمام مباحث این کلوب بر اساس نظریات هاله بینان تنظیم شده است . یعنی افرادی که چشم سومشان ( چاکرای 6 ) شکفته شده و توانسته اند حداقل 9 لایه کالبد های انسانی و انرژی های طبقات متناظر آن را به اختیار و دقت کامل ببینند . لذا از پذیرش هر گونه مطالب غیر هاله بینانه معذوریم و تنها به ارائه روش روشن بینان می پردازیم !
      ,
    دستان شفا بخش
    می خواهید زندگی سرشار از سلامتی ، نشاط و شادمانی داشته باشید ؟ می خواهید افراد مورد علاقه‌تان را نیز در این زندگی توأم با سعادت و خوشبختی با خود همراه کنید ؟ می خواهید همیشه سالم و پر انرزی باشید ؟ ...
      ,
    انجمن حمایت و حفاظت از گیاهان دارویی
    این كلوب در مورد حمایت از گیاهان دارویی است . دوستداران میتوانند عضو بشوند . لطفا هر گونه نظر ، ایده و فکر جدیدی دارید در قسمت:"آغاز یک بحث جدید" ثبت فرمایید . در صورت تمایل می توانید در بحثهای قبلی هم شرکت فرمایید . با تشکر
      ,
    مدیتیشن
    مدیتیشن حالتی از بی ذهنی است.حالتی است از آگاهی بی اندازه خالص.
      ,
    مدیتیشن(روان درمانی از راه دور)
    مدیتیشن علاوه بر پرورش جسم، قدرت عظیمی را كه در نهاد آدمی نهفته و دست نخورده باقی مانده است ، بیدار می كند و انسان را در صحنه ی زندگی پر تلاش و سازنده مبدل می سازد ابتدا نا امیدی را از خود دور كرده ، فعالیت های روزانه را فراموش كرده و فقط به درون خویش بپردازید در ادامه خواهید دید كه با درون نگری وجود خود را شناخته و در این هنگام است كه می توانید بخوبی خداوند یكتا را پیش روی ببینید. در این شرایط توانسته اید محدوده دایره شكلی را كه قبلا خود را در آن محصور می دیدید از هم گسسته و با وجدانی آگاه و بیدار ، آرامشی معنوی بیابید و از زندگی و زنده بودن لذت ببرید.
      ,
    انرژی درمانی
    اشنایی با راههای درمانگری با انرژی

اطلاعات پروفایل

فقط افرادی درخواست دوستی بدن که می خوان در راه بی پایان درمانگری و تعالی روح , با تمام وجود قدم بزارن و یک سالک مبارز باشند . خواهش می کنم ابتدا پروفایلم رو به دقت بخونید .
کلوب آی دی
cloobid
abood_siah
، سن کلوبی : 4 سال و 5 ماه و 10 روز
درباره من
فعالیت جدی در زمینه های زیر :
هاله درمانی ,
انرژی درمانی ,
بیداری نیروهای درونی ،
تعالی روحی ،


* تو رو خدا توجه کنید ! صفحه گفتگوی کلوب خیلی دیر باز میشه فکر می کنید من جواب ندادم ! برای گفتگوی همزمان به آی دی یاهو مسنجرم پیغام بدین !

* برای هر گونه ارتباط ، حتما پروفایلم رو کامل و به دقت بخونید .
خیلی ها ناقص می خونند ! برای یادگیری و یا دریافت مقالات خودآموز ، می تونید از طریق لینک های موجود دانلود کنید ، یا بهم ایمیل بزنید تا براتون ارسال کنم مطالب رو . هر سوال یا اشکالی داشتید ، می تونید پیغام بزارید . پیغام گذاشت من برای عموم آزاد هست . هیچ نیازی به همکاری یا دوستی با من نیست اگر هدفتون فقط یادگیری هست . روش های نوشته شده کامل بوده و برای انجامشون نیاز به کمک هیچ فردی ندارید .

اما موضوع همکاری بحثی از روی علاقه و انگیزه های خاص درونی و شخصی هست که ایجاب می کنه شرایط رو بپذیرید . اراده و پشتکار ویژه ای بجز علاقه های سطحی نیاز داره !
وضعیت
مرد28 ساله مجرد متولد 5/دی/1363
جنسيت
مرد
محل سکونت
Iran ، خوزستان ، اهواز
سيگار
نميکشم
علت عضويت
شرکت در بحث هاي کلوبها و امکانات ديگر
زندگي با
با والدين
تحصيلات
ليسانس
شغل
محقق
اطلاعات اضافي
لینک دانلود خودآموز هاله درمانی و بیدار سازی نیروهای درونی (ویرایش پنجم , 25/4/1390)

http://online3378.web44.net/hale-darmani1.zip

فایل مقالات پراکنده

http://online3378.web44.net/mabahese-parakande.zip


در صورت خراب بودن لینک ها ایمیلتان را پیغام بگذارید تا مطالب برای شما ایمیل گردند

* روش ارائه شدن در مقاله کاملا خود آموز بوده بدون کمک هیچ فرد دیگری کاملا عملی می باشد . هیچ نیازی به حضور فیزیکی شما ، یا تقلید از حضرت به اصطلاح استاد ندارد !
گرايش سياسي
بالا !
قد
170-175
وزن
70-75
اخلاق و برخورد
شوخ ، دوستانه ، شلوغ ، تيزهوش
مد و ظاهر
راحت
صفحه وب
http://www.cloob.com/clubname/p_v_ghost
تاریخ عضویت
13 شهریور 1386 ساعت 12:15

اطلاعات علایق

علایق
آزادی مطلق مادی و معنوی !
آموزش رایگان و تمرین در زمینه های انرژی درمانی , هاله درمانی ، بیداری نیروهای درونی و تعالی روح
به دنبال دوستان و هم گروهی هایی هستم که بطور بسیار جدی ، مستمر و خستگی ناپذیر برای بیداری نیروهای درونیشون و کسب آگاهی تمرین داشته باشند . به هیچ فرقه ، دسته ، گروه و مذهبی هم تعصب نداشته باشند !
فعاليتها
دوستی با من اصلا موضوع مهمی نیست . من نه استاد هستم ، نه هاله بین ، نه درمانگر ، نه چشم سومم باز هست و نه قدرت خاصی دارم. فقط یک محقق ساده هستم .

اما اونقدر آگاهی و تجربه دارم که بعنوان یک راهنما باشم ...

اگر به هاله بینی مسلط هستید و دوست دارید بطور رایگان به من کمک کنید ، فوق العاده خوشحال خواهم شد . در غیر این صورت ....
در حال حاضر من فقط کسانی رو در لیست دوستانم نگه می دارم که به طور حقیقی باهاشون در ارتباط هستم و قبول کردند که بعنوان همکار و تمرین کننده در زمینه درمانگری و بیداری نیروهای درونی با من در ارتباط باشند .این افراد در آینده باید با بعنوان درمانگر به من کمک کنند .
اگر فقط هدفتون پرسیدن سوال و اطلاعات در زمینه های کاری من هست , نیازی به درخواست دوستی نیست , لینک دانلود جزوه من در پروفایلم هست و بقیه سوالاتم می تونید پیغام بزارید .

در مورد همکاری جدی و اضافه شدن دائم به لیست دوستان آدم فوق العاده رکی هستم و سخت گیری های خاص خودم رو دارم .
اول - باید آدم با پشتکار ، اهل مطالعه و تمرین مستمر باشی . و تمام نوشته های من رو بخونی تا نسبت به هر کاری که می خوای بکنی تسلط علمی و آگاهی کامل داشته باشی . نه اینکه از من یا هر کس دیگه صرفا تقلید کنی و فکر کردنت تعطیل باشه !

دوم - یک وقت ثابت حداقل 15 دقیقه ای برای تمرینات در طول روز بزاری ، و گزارش عملکرد و پیشرفتت رو بهم بدی . حالا یا با اس ام اس یا پیغام های اینترنتی .

سوم - باید تعهد بدی به ازای وقتی که برات میزارم ، تو هم وقت بزاری و پس از تکمیل مراحلی که نیاز هست ، بعنوان یک درمانگر باهام همکاری کنی . پس من محض رضای خدا بطور مستقیم برای کسی وقت نمی زارم و به ازای کمکی که می کنم توقع کمک و همکاری دارم . البته این همکاری مربوط به بعد از سپری شدن مراحل پاکسازی خودتون هست . همون زمانی که برای تمرین خودتون می گذاشتید ، بعد از پاکسازی نیاز ندارید و برای کمک به دیگران می گذارید .

چهارم - آموزش گرفتن و همکاری با من نیاز به حضور فیزیکی شما نداره و اساس کار رو تمرین های مستمر شکل میده .

روش من بر پایه هاله بینی ، پاکسازی کالبدی و درمانگری هست .
حتما اول نوشته های من رو از 2 تا لینکی که در قسمت اطلاعات اضافی پروفیلم هست کامل بخونید . اگر در دانلودش مشکل داشتید ، ایمیلتون رو پیغام بزارید تا براتون ایمیل کنم .
با روشی که میگم فقط در جهت مثبت می تونی کار کنی . هر کاری که دلت بخواد و هر طوری که عشقت بکشه نمی تونی عمل کنی و به هر قیمتی به هدفت نمی رسی .
خبری هم از معجزه های یک شبه نیست ! باید مثل یک ورزشکار حرفه ای مستمر و دائم تمرین کنی تا به نتیجه برسی .

راه من هیچ پایانی در اون نیست و اگر فکر می کنی نمی تونی وارد این کار بشی و بعنوان جزیی ثابت از زندگیت بهش علاقه داشته باشی و انجامش بدی ، خواهش میکنم از روی احساسات برخورد نکن ، تا بعد از مدتی وسط کار بخوای جا بزنی و خسته بشی ! می تونی خیلی راحت از روی جزوه هام خودت جداگانه کار کنی و هیچ کمبودی در روش های مکتوبم نیست .

مطالعه کن چیزایی رو که گفتم ، خوب فکر کن و بعد تصمیمت بگیر .
شرمنده که مجبورم اولش سنگهام رو وا بکنم تا بعدا مشکلی پیش نیاد و وقتم رو برای مسائل ابتدایی تلف نکنم .
کتاب
الان فقط کتاب هایی که توسط هاله بین های حرفه ای نوشته شده باشه !
زمینه های مطالعه قبلی :
متافیزیک ، علوم غریبه ، فرقه های مختلف درویش ها ، هیپنوتیزم و خود هیپنوتیزم ، تله پاتی ، مدیوم ها ، برون فکنی ، عرفان سرخپوستی ( نوشته های کاستاندا ) ، گروه ایلیا ، اکنکار ، عرفان کیهانی ( عرفان حلقه ) ، سبک های مختلف ریکی ، عرفان تبتی ، تئوری های لوبسانگ رامپا ، فالون دافا ، چی کنگ ، تایچی ، ماساژ ، طب مکمل ، طب جایگزین ، طب سنتی ، طب کل نگر ، ذن ، مدیتیشن ، یوگا ، انرژی درمانی ، درمانگران شمن ، چشم سوم ، هاله بینی ، هاله درمانی ، شفادهی ، تعالی روح

اطلاعات ارتباط

ايميل 1
pesare_molanasredin [at] yahoo [dot] com
پیام رسان یاهو
pesare_molanasredin
تلفن 1
09169122495
آدرس
اهواز- بازارچه گلستان

اطلاعات حرفه

دانشگاه
آزاد دزفول
دبيرستان
شهید بهشتی
رشته
سخت افزار
سال فارغ التحصيلي
87
در مورد کار من
آموزش و تمرین در زمینه های درمانگری و تعالی روح

در رشته خودم ( سخت افزار ) و شبکه هم مسلط هستم و مهارت های خاص خودم رو دارم

ايميل کاري
pesare_molanasredin [at] yahoo [dot] com
شماره تلفن کار
09169122495
مهارتها
آموزش در زمینه های درمانگری و بیداری نیروهای درونی

شبکه های کامپیوتری
علايق کاري
کلیه گرایش های علوم روحی

اطلاعات شخصی

من در يک جمله !
معادل دیگه ای ندارم !!!
مهمترين چيزها
دیوانه علوم روحی !

هوش اضافی !
رنگ مو
مشکي
رنگ چشم
مشکي
وضعيت بدني
معمولي
وضعيت ظاهري
افتضاح !
مشخصه اصلي
مهربان ، باهوش ، ريشخند ، لبخند دائمي ، گپ زن ، پر سرو صدا ، پر هيجان
فرد مورد نظر آشنایی
در زمینه بیدار سازی نیروهای درونی و شفادهی و تعالی روح تشنه ، حریص و خستگی ناپذیر باشه!
فرد ايده آل زندگي
ای ساروان ای کاروان لیلای من کجا می بری
با بردن لیلای من جان و دل مرا می بر ی
ای ساروان کجا می رود ... لیلای من چرا می بری
...
در بستنِ , پیمانِ ما ، تنها گواهِ ما شد خدا
تا این جهان بر پا بود این عشق ما بماند به جا
...
تمامی دینم به دنیای فانی شراره ی عشقی که شد زندگانی
به یاد یاری خوشا قطره اشکی به سوز عشقی خوشا زندگانی
همیشه خدایا محبتِ دلها , به دلها بماند به سان دل ما
که لیلی و مجنون فسانه شود , حکایتِ ما جاودانه شود
موارد غیر قابل تحمل
آدم های تنبل ، غیر متفکر و بدون پشتکار
مهارتهاي شخصي

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.