من نه فقط به خاطر شرایط بیرونی ام بلكه حتی بیش از آن به خاطر سرشت بنیادی ام، آدمی هستم تودار، كم حرف، غیراجتماعی ، ناشاد و ناراضی. بی آنكه قادر باشم آن را نگون بختی خود بدانم، چون این تنها بازتاب هدف من است.
نویسنده و شاعر و منتقد و استاد ادبیات. در سال 1889 در روسیه متولد شد و در 2 ژوئیه 1977 در آمریکا درگذشت. آثار: لولیتا ، ماری(ماشنکا)،آتش رنگ پریده ،زندگی واقعی سباستین نایت ، خنده در تاریکی ، دعوت به مراسم گردن زنی ، پنین ،درباره ی مسخ ، درس هایی از ادبیات روس و..
نویسنده آمریکایی(1891-1980) آثار: نکسوس ، پلکسوس، سکسوس و شیطان در بهشت ، مدار راس السرطان و...هدف من از نویسندگی ، مستقر کردن واقعیتی بزرگ تر است . من نه رئالیستم نه ناتوالیست . من از زندگی مینویسم . من نویسنده ای هستم عمیقا متافیزیکی ؛ و استفاده ای که از حادثه ها و نمایش و تشبیه میکنم ، بهانه ای است برای مطرح کردن مسائل عمیق تر . من با وقیح نویسی و هتاکی موافقم . بیشتر از هر چیز طرفدار تخیل و خیالبافی و آزادی هایی که خیالش را هم نکرده ایم ، هستم .
تبلیغات
لیست بحث ها تنها برای اعضای این کلوب مقدور می باشد.
اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد
مشاهده نظرسنجی ها تنها برای اعضای این کلوب مقدور می باشد.