__
عنوان بحث
همیاری
19 مهر 85 - 07:01

كار بزرگی كه بچه های جمعیت امام علی (ع) می كنند، زنده نگه داشتن سنتی است كه حضرت علی (ع) بدان پایبند بود. آنها در شب های قدر به سنت امیر مومنان به در خانه نیازمندان و فقرایی كه از قبل شناسایی كرده اند می روند و مایحتاج یك ماهه آنان را در اختیارشان می گذارند.

 

آنها كه سال اول توانسته بودند 100 خانواده را تحت پوشش قرار دهند، بعد از هفت سال تعداد خانواده ها را به 7000 رساندند. دوستانی كه به یاری می آیند چه برای تامین هزینه های نقدی و جنسی، چه در بسته بندی و رساندن مواد غذایی به در خانه ها فرا خوانده می شوند.

 

امسال هم نباید تنهایشان بگذاریم. این نه پند و نصیحت است و نه یك دستور العمل. یادآوری انسان بودن ما به خودمان است و اینكه ماه رمضان تنها گرسنگی نیست و شب قدر اگر در كنار قرآن سر گرفتن و العفو گفتن اعمال نیك نیز انجام دهیم، خداوند را بیشتر خشنود كرده ایم.

 

باید آستین ها را بالا زد، پاشنه ها را وركشید و راه افتاد. به قدر یك كف دست نان، به قدر یك یا علی... سهم ما از عشق، از ایران حتی اگر همین اندك است، هم نیست... در آن است كه همراهشان باشیم.

 

 

تلفن ستاد اجرایی طرح: 66408399

تلفن دفتر جمعیت در دانشگاه شریف:‌ 66165825

تلفن های تماس رابطین طرح:‌ 09329354436- 09123774326

 

پاسخ ها
تا کنون پاسخی به این بحث داده نشده است.
__