userinfo close

  ,

ترکان ایران


turks

تاسیس: 11 فروردین 1385  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: قدرت عیبی یوخ - معاونان
ایران تورکلری کلوبونون یازی دیلی تورکجه دیر( بو کلوبون عنوانینا گوره ، اویغون مقاله لر فارسجادا اولا بیلرلر )
 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
418
826
91/1/30 (23:03)
13
111
91/2/3 (11:50)
0
4
91/1/18 (11:28)
8
17
91/1/9 (19:23)
39
183
91/1/9 (19:01)
4
13
91/1/9 (18:54)
1
22
91/1/6 (14:19)
1
10
91/1/6 (14:17)
8
66
91/1/6 (14:12)
6
49
90/12/14 (08:56)
2
15
90/12/8 (12:12)
1
8
90/11/30 (14:27)
0
1
90/11/27 (11:03)
108
1101
90/11/16 (10:05)
68
227
90/11/16 (08:09)
3
23
90/11/9 (09:23)
67
312
90/9/19 (12:52)
0
8
90/9/5 (08:38)
1
36
90/9/2 (18:21)
4
14
90/8/7 (15:32)

عنوان بحث

سوگند ت , sog12
سوگند ت - 17:19 1387/06/11

مشایی: آذربایجان جزئی از کردستان

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نسبت به اظهارات اخیر رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تذكر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نادر قاضی‌پور در جلسه علنی امروز مجلس به استناد ماده 75 آیین نامه‌داخلی مجلس اظهار داشت: ظاهرا آقای مشایی متخصص مردم شناسی شده و خود را تئوریسین دولت نهم می‌داند و علاوه بر اظهارات نسجیده اخیر درباره دوستی با مردم اسرائیل، علاقه‌مند است امنیت ملی، یكپارچگی و وحدت اقوام را تحت ذهنیات خود قرار دهد.

قاضی پور افزود: نامبرده با دخالت در قومیت‌ها با تفكر انتقادی و اظهار نظر غیرعلمی و غیركارشناسی قصد سوء استفاده از اقوام ایرانی را دارد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس افزود: مشایی در كلام خود در جمع سفرای خارجی در سنندج، سرزمین آذربایجان غربی را سرزمین كردها نامیده است.

قاضی‌پور با بیان اینكه كه كدام آدم كم سوادی است كه نداند آذربایجان متعلق به همه ایرانیان است، گفت: آذربایجان غربی مهد شیران و دلیر مردان آذری زبان است.

وی با اشاره به نامه مشترك خود به همراه ذاكر و جهانگیرزاده دیگر نمایندگان ارومیه به رئیس مجلس اشاره كرد و گفت: انتظار می‌رود كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با فراخوانی مشایی به مجلس، نتیجه بررسی خود را به استحضار نمایندگان برسانند.

قاضی پور از لاریجانی خواست تا این موضوع را به رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی كشور متذكر شود.
نماینده مردم ارومیه تاكید كرد: كسانی كه باید تقویت كننده امنیت باشند، نباید تضعیف كننده امنیت ملی شوند.

علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این تذكر گفت: از نصایح شما استفاده كردیم اما تذكر شما وارد نبود.

http://tabnak.ir/pages/index.php



  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از آخرین پاسخ
قدرت عیبی یوخ , sahlan_a
قدرت عیبی یوخ - 12:58 1387/07/16
1


http://www.khorasannews.com/news.aspx?12_17099_09_23047.XML

redbox.gif ؛مشایی: كوروش، سرمایه گذاری خداوند در ایران است
صفحه 09 اجتماعی ، شماره سریال 17099 ، تاریخ انتشار 870716

؛ملائكه مرتب در عرصه كشور درحال پرواز هستند
؛«كوروش در ایران اتفاقی نیست...» به گفته رحیم مشایی، «كوروش سرمایه گذاری خداوند در ایران است. خداوند ملت ایران را برگزیده است و از نظر ارزشی هیچ قومی بر ملت دیگر برتری ندارد.» او یادآور شد: «توفیق در گردشگری را بنده نه به خودم نسبت می دهم و نه به هیچ كس دیگری در این سازمان. بلكه این وعده خداوند و نصرت الهی است.»به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی -گردشگری ،مراسم افتتاحیه نخستین جشنواره برترین های صنعت گردشگری ایران عصر روز یك شنبه با حضور معاون رئیس جمهور، جمعی از نمایندگان مجلس، دست اندركاران صنعت گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی در تالار بزرگ كشور برگزار شد.مشایی كه به دلیل حضور در جلسه هیئت دولت زودتر از موعد سخنرانی خود در مراسم حضور پیدا كرده بود، گفت: «خانجانی، رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره در صحبت های خود به شوخی گفت كه راه سیاست به اوین ختم می شود! سیاست به معنای واقعی كلمه به بهشت  برین ختم می شود. سیاستی كه در آن انسان عظیم شمرده می شود و ارزش انسانی حاكم می شود. در سایه چنین سیاستی است كه انسان فهمیده می شود و به آن ارج گذاشته می شود. دوستی ها توسعه پیدا می كند. گردشگری امری سیاسی است، نه از آن نظر كه اقتصاد آثار سیاسی دارد و نه از آن جهت كه فرهنگ آثار سیاسی دارد. همه ابعاد سیاست مبتنی بر فرهنگ است. گردشگری به طور  مستقل در سیاست اثر می گذارد.»وی ادامه داد: «امروز گردشگری شاخصه مهمی است كه می تواند امنیت ملی را در مقیاس جهانی تبیین كند. به گونه ای كه میزان ورود گردشگران خارجی به یك كشور نشانه ثبات و امنیت حاكم در آن است.» معاون رئیس جمهور گفت: «امروزه در دنیا علیه ایران تبلیغات منفی می شود تا كسی برای دیدن زیبایی های ایران كه مهم ترین آن فرهنگ ایران است، به این كشور نیاید. خیلی فرق می كند كه گردشگران كشوری به ٥٠٠هزار یا ٢میلیون نفر ختم شود. امروز در دنیا تعامل انسانی تعیین كننده است.» وی معتقد است كه توسعه گردشگری سیاست استراتژیك است و به سلیقه حزب و گروه ربطی ندارد. وی در ادامه پیشرفت های گردشگری در كشور را در شرایطی عنوان كرد كه ایران سال ها مقاومت را در برابر دشمنان پشت سر گذاشته است.

به گزارش ایسنا نیز معاون رئیس جمهور با بیان این كه ملائكه مرتب در عرصه كشور درحال پرواز هستند، افزود: پس این همه قدرت، شجاعت و جسارت از كجا می آید و این همه قلب های استوار و محكم چه طور شكل گرفته اند؟ برای همان فریاد، شعر، ترانه و سرود فرشتگان است .

اسفندیاررحیم مشایی گفت: «توسعه گردشگری كشور سیاستی راهبردی است و در دایره تمایلات حزبی، گروهی، صنفی و سازمانی افراد نمی گنجد.» مشایی اعتقاد دارد كه سودبردن از محل دارایی ها و ثروت های ایران حق فرزندان ایران است. جفاست اگر مدیریت ضعیف باشد. بخش خصوصی گردشگری را می سازد و باید به آن منابع داد.


اظهارات جدید مشایی درباره کوروش، سرمایه گذاری خدا در ایران،جوله و دوله و بزرگترین عبادت ها

http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=53693


مشایی: کوروش، سرمایه گذاری خداوند در ایران

http://fardanews.com/fa/pages/?cid=62592

 

قدرت عیبی یوخ , sahlan_a
قدرت عیبی یوخ - 11:30 1388/02/13
2
 
مشایی: قدمت 30 میلیون ساله خلیج فارس!
معاون رییس جمهور با اشاره به ثبت خلیج فارس در فهرست آثار ملی کشور، افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ثبت خلیج فارس در فهرست آثار ملی ایران را به رییس جمهوری ارائه داد و وی نیز با این پیشنهاد موافقت کرد.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: فارسی بودن خلیج فارس به قدری روشن است که نیاز به تحقیق اندیشمندان ندارد، زیرا در اسناد علمی و تاریخی حوزه جغرافیا سابقه خلیج فارس بر همگان روشن و قطعی است.

به گزارش ایرنا، "اسفندیار رحیم مشایی" در پنجمین همایش ملی، ،فرهنگی و گردشگری خلیج همیشه فارس در جزیره کیش افزود: عنوان خلیج فارس با قاموس فرهنگ غنی فارسی عجین شده به طوری که در ادبیات کهن این سرزمین از جایگاه برجسته ای برخوردار است.

رحیم مشایی با اشاره به سابقه دیرینه خلیج فارس در اسناد و مدارک تاریخی اظهار داشت: نام خلیج فارس و دریای پارسی از 30میلیون سال پیش به موازات شکل گیری تمدن های انسانی در منطقه موجودیت یافته است.

معاون رییس جمهور با اشاره به ثبت خلیج فارس در فهرست آثار ملی کشور، افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ثبت خلیج فارس در فهرست آثار ملی ایران را به رییس جمهوری ارائه داد و وی نیز با این پیشنهاد موافقت کرد.

وی اظهار داشت: با موافقت رییس جمهور، روز 10 اردیبهشت ماه ، با نام "خلیج فارس" در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.
 
اختای آتابی , oxtayatabay
اختای آتابی - 01:38 1388/12/11
3
خدایا سرنوشت ما بدست چه افراد بیسوادی افتاده ،بار الها ما را از شره اینان نجات ده ودر پناه خود نگه دار.آمین یا رب العالمین
آیدین فروغی , sangesabor_1362
آیدین فروغی - 20:15 1388/12/12
4

این آقای مشایی  نشریه ای جاشی در كردستان به نام سروه داشت و اونجا سعی میكرد كه مثلا خودش رو طرفدار حقوق كورد نشون بده و عوام فریبی كنه و برای خوشایند آنها هم این جمله رو مطرح كرد جالبه كه نشریه اش مورد استقبال ملت كورد هم نیست و پس از چندین سال به تازگی از مدیریت اون نشریه بیرونآمد.

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.