__
لیست بحث ها
  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
112
1860
87/5/2 (14:18)
11
36
87/5/5 (21:42)
4
13
87/5/5 (19:48)
5
39
87/5/5 (15:41)
34
163
87/5/5 (13:52)
0
4
87/5/5 (12:51)
424
3929
87/5/4 (23:45)
1481
16127
87/5/4 (22:35)
7
22
87/5/4 (13:17)
34
253
87/5/3 (22:55)
عنوان بحث
چرا بعضی ها خوشبخت میشن و بعضی ها بدبخت ؟!
17 اردیبهشت 87 - 11:15
سلام دوستان . یه مطلبی به ذهنم رسید که شاید خیلی ها مون یه وقت هایی بهش فکر کرده باشیم . اینکه چی میشه یه فرد یا یه گروه یه یه جامعه روز به روز خوشبختی رو بیشتر تجربه می کنن و بر عکس یه عده مدام بد میارن ؟! حتی تلاش هم می کنن . دعا هم می کنن . و ..... حتی می بینن کسایی با شرایط محیطی به مراتب بد تر از اونا یکهو اوج می گیرن ؟ سئوال دوم اینکه اصلا شانس چیه ؟ فقط یه اتفاقه ؟ یا قانون های ناشناخته داره و برای خودش یه مکانیزمی داره ؟ اگر اینجور باشه حتما یه راه هایی هم برای پیش بینی شانس وجود داره و همینطور یه راه هایی برای جذب شانس از اطراف . ( یادمه تو ارشد یه درسی داشتیم به اسم epistemology و خیلی سر این قضیه با دکتر تنهایی کل کل میکردیم جوری که مدت ها سیستم خودم هم ریخته بود به هم ! نمی خواستم باور کنم . تا اینکه آخرش یه فیلم vhs برام نشون داد خودش از آمریکا آورده بود و واقعا خیلی از چیزایی که الان دارم رو مدیونشم . )  لطفا تو این باره ها هر کی هر چی میدونه بگه خودم هم آخرش در خدمتم .
پاسخ ها
ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
35
14 تیر 1387 ساعت 12:10
همه این چیزا بستگی به طرض فكر آدما داره
34
13 تیر 1387 ساعت 23:37

1- اونها در لوپ مثبت افتادند، و محدودیت های رشد رو در خودشون تقریبا به صفر رسوندن، هر دو گروه، چه گروه هر روز خوشبخت تر ها و چه گروه هر روز بد بخت تر ها!

2- تغییر نگرش به زندگی،

                  زندگی پیكار نیست، زندگی بازی است!

قواعد زندگی هر كسی رو خودش می سازه، اگه من می گم خوشبختم ، پس هستم، پس میشم!

3- شانس به نوعی رحمت الهی است!

33
13 تیر 1387 ساعت 22:23
سلام

به نظر من خوشبختی یا بدبختی حاصل احساس ماست.وقتی به هر دلیلی احساس راحتی و لذت می کنیم اسم این احساس رو خوشبختی می زاریم.چون برای ما پر از احساسات خوشاینده.به خاطر همینه که احساس می کنیم خوشبختیم.
اما بدبختی وقتیه که اونی که می خوای نشه.همه چیز بر خلاف آرزوها و برنامه ریزی هات پیش بره.پش سر هم بدبیاری ..........
اون وقته که می گه من چقدر بدبختم.
و هیچ کدوم از اینها ارادی و به دست ما نیست چون اگه بود مطمئنا ما چیزهایی رو انتخاب می کردیم که باعث خوشحالیمون باشه.
اما چرا انتخاب با ما نیست؟چون این خوشبختیه که باید ما رو انتخاب کنه.اما بیشتر اوقات بدبختی رو می تونی انتخاب کنی چون دست خودته.می تونی کاری کنی که زندگی رو به خودت سیاه کنی و این وقتی پیش میاد که مثل من خسته بشی.اون موقست که عاشق بدبختی می شی چون دوست داری یا خوشبخت بشی یا هیچی نشی.دوست داری اونی باشه که از ته دلت می خوای.
اگه هم نشد باز انتخاب با خودته.
هم می تونی تا ابد با تلقین های مثبت زنگی کنی و دلت و خوش کنی که یه حکمتی تو بدبختی هات بوده.یا می تونی مثل من بدویی توی دل بدبختی و از بدبخت بودن لذت ببری.
32
27 خرداد 1387 ساعت 21:06
سلام
من اول میخوام از شانس بگم.
به نظر من شانس چیزی نیست جز دریافت و استفاده به موقع از فرصت های اطراف. این فرصتها برای همه به یک اندازه وجود داره ولی عده ای :
1- دقت دارند و خودشان برای جذب فرصتها شرطی کرده اند
2- برابر اساس نوع و اندازه فرصت خودشان را قوی و آماده جذب فرصت نموده اند
3- در صورت از رفتن فرصت خودشان را بدشانس نمی دانند بلکه فرصت از دست رفته را فرصت آموزش میدانند تا اگر مجدد چنین فرصتی پیش آمد افسوس تخورند.
بند اول برای قدم اول- یعنی خودمان را برای آن فرصت یا شانسی که میخواهیم آماده کنیم و فکر و اندیشه رو در جهت اون فکر شرطی کنیم تا در قدم اول اون فرصت ها برای ما ارزش داشته باشد و قابل جذب باشد. به عنوان مثال ما می خواهیم از را فروش کالای A پول دار شویم. تا زمانی که روی کالای A مطالعه نکنیم و اطلاعات کافی نداشته باشیم قطعا متوجه تغییرات قیمت و ... نخواهیم شد و همینطور اگر فکرمان شرطی نشده باشد هم اصلا در مسیر جذب اطلاعات نخواهیم بود. اشتباه نشود انتخاب درست هم (کالایA ) نیز نیاز به مطالعه دارد.
دقیقا همین نکات است که باعث خوش شانس و بد شانس بودن انسان هاست.
31
27 خرداد 1387 ساعت 18:21
نقل قول از : رسول مختاری

با سلام

دو تا دوست بودند تو محله و خانواده فقیر

و حالا یکیشون تو کار صادرات و خرید و فروش تنی میوه و تره بار  است و یکیشون تو شهرشون و محله شون رو ارابه میوه میفروشه.

دومی میره بانک محلش نمیزارند و میخواد وام بگیره 6 ماه میذارندش تو نوبت و هی برهو بیاد و پاهاش باز بشه و بره تو مسابقات دو مارتن.

اولی میره بانک و رئیس بانک پا میشه و سلام وعرض ارادت بله قربان شما چرا اومدید و ... ومیگه امرتون رو بفرمایید و با نسکافه پذیرایی میشه و میگه اره یه چند میلیاردی لازم داشتم .میگن چشم قربان الان شما تشریف ببرید  مدارکش رو مینویسم میدم بچه ها بیارند خدمتتون امظا کنیدمیریزم به حسابتون .

دومی اره ببین چه شانسی داره همش شانس  خوش شانسی من بدبخت چی اصلا محلم نمیزاند؟؟

محلت نمیزارند برای اینکه موقعی که تو تا ظهر میخوابیدی و خواب شاهزاده ها رو میدیدی اون ساعت 4 صبح میرفت دنبال کار و میوه خریدن و اونم مثل تو با یه دونه ارابه شروع کرد و لی چند تا انبار و ویلا و دهنه مغازه داره و هم این دنیاش خوشه و هم برای اون دنیاش  میفرسته.

حالا کی خوشبخته کی بدبخت

همش به خودمون بستگی داره من که ساعت10 صبح میام مغازه انتظار شانس رو داشتن اشتباهه

ولی اونی که ساعت 6 صبح با بسم الله میزنه بیرون هم شانس داره و هم سر شب جیبش پر پوله؟و میشه فرد خوشبخت.

هر چه بکاریم همون برداشت می کنیمو به خودمون بستگی دارد که خوشبخت باشیم یا نه؟

طرز فکرمون موید خوشبختی و ضامن داشتن شانس است.

شاد باشید


30
27 خرداد 1387 ساعت 18:02

با سلام

دو تا دوست بودند تو محله و خانواده فقیر

و حالا یکیشون تو کار صادرات و خرید و فروش تنی میوه و تره بار  است و یکیشون تو شهرشون و محله شون رو ارابه میوه میفروشه.

دومی میره بانک محلش نمیزارند و میخواد وام بگیره 6 ماه میذارندش تو نوبت و هی برهو بیاد و پاهاش باز بشه و بره تو مسابقات دو مارتن.

اولی میره بانک و رئیس بانک پا میشه و سلام وعرض ارادت بله قربان شما چرا اومدید و ... ومیگه امرتون رو بفرمایید و با نسکافه پذیرایی میشه و میگه اره یه چند میلیاردی لازم داشتم .میگن چشم قربان الان شما تشریف ببرید  مدارکش رو مینویسم میدم بچه ها بیارند خدمتتون امظا کنیدمیریزم به حسابتون .

دومی اره ببین چه شانسی داره همش شانس  خوش شانسی من بدبخت چی اصلا محلم نمیزاند؟؟

محلت نمیزارند برای اینکه موقعی که تو تا ظهر میخوابیدی و خواب شاهزاده ها رو میدیدی اون ساعت 4 صبح میرفت دنبال کار و میوه خریدن و اونم مثل تو با یه دونه ارابه شروع کرد و لی چند تا انبار و ویلا و دهنه مغازه داره و هم این دنیاش خوشه و هم برای اون دنیاش  میفرسته.

حالا کی خوشبخته کی بدبخت

همش به خودمون بستگی داره من که ساعت10 صبح میام مغازه انتظار شانس رو داشتن اشتباهه

ولی اونی که ساعت 6 صبح با بسم الله میزنه بیرون هم شانس داره و هم سر شب جیبش پر پوله؟و میشه فرد خوشبخت.

هر چه بکاریم همون برداشت می کنیمو به خودمون بستگی دارد که خوشبخت باشیم یا نه؟

طرز فکرمون موید خوشبختی و ضامن داشتن شانس است.

شاد باشید

29
27 خرداد 1387 ساعت 17:48

با سلام

اینکه خوشبختی رو در چی ببینیم بسته به طرز فکر فرد و اشخاص متفاوت است.

فیلم شما از امریکا بود و لی من فیلمهای زنده  و ان لاین رو در زندگی روزمره دور و اطرزافم میبینم.

یکی میره امریکا برای درس خواندنو جمع کردن سواد امریکا که بیاردش ایران ولی بیچاره روحیه اش با محیط اونجا نمیخونه و افسردگی میگیره اخه نمیتونست چطور باید دوست دختر داشته باشد اخه تو اسلام  جاییی نگفتند که دوست دختر داشتن های کلاسی است و بهت ارزش و بها میده.

یکیس میره امریکا و دلش نمیخواد برگرده و همون جا میمونه و با با عیش و نوش با مدرک کالجی و دانشگاهیش میشه پادوی بازیگران هالیوودی و عشق میکنه که در رو روی انجلیا جولی باز میکنه و براد پیت بهش انعام 500 دلاری میده.

اولی چون نتونست خودش رو وفق بده و بلد نبود افسرده میشه و بدبخت و سرکوفت خونوادش که اره آقا رفت آمریکا صدتا مرض گرفت و اومد و غافل از اینکه نخواست خودش نباشد بیماریش این بود که فرهنگ انسانیش فازش بالا بود.

و اون یکی هر از چند گاهی که براد پیت میاد ویلای دبیش مرخصی ساعتی میگیره و با کلی هدیه های اجق و جخ میاد یدن فامیل اونم با ماشین بنز میاد.

و تابستونش رو هم میاد ایران وتو خ فرشته برج سازی میکنه و همه میگن ببین چقدر خوشبخت شده و خوش به حال خانوادش و کلاسشون چقدر بالاست و هی سرکوفت این بیچاره اولی افسرده شده ننه مرده و خاک  تو سری و تو سری خور .

بد بخت شد.

حالا کی خوشبخته کی بدبخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

28
27 خرداد 1387 ساعت 17:36

خوشبختی یا بدبختی حاصل تفسیر من از واقعیت هاست.

معمولاً اتفاقی میفته....بی تاب میشیم...خودمون رو به در و دیوار می زنیم که چراااا؟ چرا برای من؟ و روح جهان فقط لبخند می زنه و زیر لب میگه صبر کن!و ما صبر می کنیم چون چاره ای نداریم ...و اوضاع بهتر میشه....و هیچ وقت حوادث زندگی رو آنقدر به هم مرتبط نمی دانیم که "ببینیم" بهترین موقعیت ها از دل بدتری ها ظاهر شده..همه چیز رو اتفاقی می دونیم، به شانس، تقدیر، بخت و امثال اینا نسبت می دیم.....

یکی از بدترین اتفاقاتی که می تونست برای من بیفته رفتن به سربازی بود (نمی تونی فکرش رو بکنی چقدر عذاب کشیدم، از اولش تااااااا.....نذاشتم برسه به آخرش! وسط خدمت خوندم قبول شدم و هنوزم مونده 45 روزش چون دارم ارشد می خونم!! مطمئنم که اگه نمی رفتم هیچ وقت انگیزه لازم رو برای قبول شدن در کنکور (و در کل رشد) به دست نمی آوردم...

گاهی زندگی با تلنگری دردناک ما رو توی وضعیتی خاص قرار میده ولی همیشه--تاکید می کنم همیشه-- و همه اتفاقات به نفع ماست...همه اونایی که در کنترل ما نیست فقط یه موقعیته--یه فرصت...این ماییم که باید ببینیم!

عوامل بیرونی همیشه به نفع تواند! چون کائنات--خدا، خرد لایتناهی یا هر چی که می خوای اسمش رو بذار--تو رو دوست دارند---چون جدا از تو نیستند...همه جزئی از یه شعور لایتناهی هستیم....پس تو می تونی خوشبختی رو "انتخاب" کنی!

بیخود بهانه میاور که راه دور است و خانه ما یکی مانده به آخر دنیا.....

27
27 خرداد 1387 ساعت 12:38

امروز یه چیزی یادم اومد اینه که:

این ماییم که داریم این تقسیم بندیا رو انجام میدیم خوشبختی و بدبختی!! نمیدونم بنظرم هر چی هست خوشبختیه! ولی ما زمانی می تونیم حسش کنیم که به آنچه  که از طرف خدا( نه از طرف خودمون) بیاد راضی باشیم!

چون خدا می گه "هر چه خوشی که به شما میرسد از من است و هر چه سوء و بدی به شما میرسد از دستان خودتان است"!! یعنی ما عاامل چیزی هستیم که به اون بدبختی میگیم و خداوند آنچه را که برای سرنوشت آدما تعیین کرده سراسر خوشبختی است!

26
27 خرداد 1387 ساعت 12:27

in tor nist ke badbakhtan faghat un hes ro nadaran ke hese khoshbakhtie ke baes mishe ma khoshbakht bashim

25
27 خرداد 1387 ساعت 12:15

برای اینكه خوشبختی چیزی نیست جز احساس خوشبختی.

 

لطف می كنین آقای بهروز یكم در مورد اون فیلمی كه دیدین برامون توضیح بدین

24
27 خرداد 1387 ساعت 12:11

از نظر ما یا از نظر خودش؟

23
27 خرداد 1387 ساعت 12:01
کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ
کار ما شاید این است که در اندوه گل سرخ شناور باشیم.
بدرود
22
27 خرداد 1387 ساعت 08:54

سلام دوستان عزیز

بحث جالبیه! و از کسانی که این بحث رو سرسری نگرفتن ممنونم.   به نظر من خوشبختی و بدبختی هم به شکر و کفر کردن انسان بر میگرده و هم به امتحان انسان توی این دنیا. این دنیا پیچیدگیهای زیادی داره و متاسفانه هنوز هیچ بشری نتونسته یه دلیل منطقی بیاره واسه مجهولات این دنیا.

من با این این نظر مخالفم که میگن سرنوشت انسان دست خودشه! چون تجربه کردم این حرف رو میزنم .به نظر من برای هرکسی سرنوشتی هست ولی انسان برای رسیدن به آن باید تلاشش رو بکنه حالا مونده به اونکه در تقدیرش هست که برسه یا نه. پس نباید کسی رو مقصر در نرسیدن به هدفمون دانست ولی خوب باید سعیمون رو بکنیم به نظر من اگه خداوند توی این دنیا کسی رو به خواسته اش نروسونه عوضش توی اون دنیا بهترینش رو میروسونه طوری که اگه انسان توی این دنیا بدونه ،میگه خداوندا من از خواسته ام توی این دنیام میگذرم تا به اون  خواسته ام توی اون دنیا برسم.ولی نباید دیگه دست از سعی و تلاشمون برداریم چون در رسیدن به خواسته هایی که در تقدیرمان هست موثرند. همینطور توی این دنیا اگه کسی واقعاً به خدا ایمان داشته باشه هیچ وقت احساس بدبختی نمیکنه و همیشه با امید به فردایی بهتر روز به روز تلاشش رو بیشتر میکنه.ولی باز بگم ایمان به خدا فقط به نماز و عبادت خلاصه نمیشه! خیلی کم هستند کسانی که میگن به خدا ایمان دارن ولی از نرسیدن به هدفشون میترسند و متاسفانه دست به کار عجولا نه ای میزنند و در نتیجه به قول خودشون بدبخت میشن. من خودم در بدترین شرایطی از زندگیم قرار گرفتم و چاره ای نداشتم جز قبولی اون شرایط . ولی اون شرط رو قبول کردم علی رغم میل باطنیم ولی به خدا واگذارش کردم و گفتم با قبولی این شرط شاید باز حکمت باشه .و  خدا رو شکر ! زد و اونی که من میخواستم شد ولی نه با دست من بلکه توسط کس دیگری(قاضی) که مجبور شد 2 روز به مأموریت بره و باعث شد کار من درست بشه ( هیچ پولی اونی که ازش متنفر بودم به دستش نرسه ) . ولی باز نمیگم ایمانم کامل! چون هنوز برام مجهوله چرا خداوند وقتی میخواد کسی رو اون دنیا ببره ، با خانوادش یا لااقل اوناییی که میخوان برن اون دنیا با عزیزشون، نمیبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیشد منم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21
25 خرداد 1387 ساعت 16:43
haha hame badbakht mishan amma bazia khengan nemifahman
__