userinfo close

  ,

تراکتور


teraktoretabriz

تاسیس: 17 تیر 1384  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: یؤل بای توران - معاونان
تمام کسانی که تراکتور سازی رو دوست دارن میتوونن عضوشن !! ;) - با بحث هایی داغ ، جذاب و متفاوت با ج ادامه »
تمام کسانی که تراکتور سازی رو دوست دارن میتوونن عضوشن !! ;)


- با بحث هایی داغ ، جذاب و متفاوت با جمعی صمیمی و دوستانه ;)

-برای اولین بار در سایت کلوب دات کام :تراکتوری عزیز , از الان به بعد فقط کسانی که شناسنامه ی تراکتوری دارن می تونن توی بحث های مهم شرکت کنند (( بحث ملی سازی کلوب تراکتور ))


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

از اینكه تو كلوب خودتون عضو شدین خیلی خوشحالیم
همیشه به کلوب سر بزنید میسی @---->-----
امتیاز به کلوب یادت نره ;) در نظر سنجی ها شرکت کنید .
 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
835
968
90/12/15 (00:47)
1096
2837
90/11/9 (20:56)
72
324
90/9/4 (03:40)
126
338
90/9/4 (03:38)
131
420
90/9/4 (03:38)
24
78
89/9/17 (11:43)
6
55
89/5/7 (00:13)
386
635
89/9/1 (17:17)
103
275
89/6/29 (12:18)
11
104
89/5/8 (11:06)
23
196
90/5/8 (16:15)
9
14
89/9/28 (16:42)
0
31
89/9/13 (20:57)
0
11
89/9/3 (11:27)
2
25
89/7/29 (19:18)
1
191
89/6/9 (12:47)
16
51
89/6/8 (19:31)
1
67
89/5/26 (11:10)
1
95
89/2/7 (20:49)

عنوان بحث

بابک عبداله زاده , a_babak

♣ سایر اخبار ورزش آذربایجان ♣

خب بچه ها هرچی خبر در مورد تیمهای آذربایجان دارین اینجا می تونین بزارین
  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 17:17 1389/09/1
386

 

 

مذاکره شهرداری تبریز با پرسپولیس برای جذب شیث/ درخشان: شسث میآید: دربی عادلانه نیست
سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز از انجام مذاکرات با سرپرست باشگاه پرسپولیس برای جذب مدافع تیم فوتبال این باشگاه خبر داد.

مهر : حمیددرخشان در مورد دربی تبریز که در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی برگزار می‌شود، گفت: این بازی با شهرآورد تهران بسیار متفاوت است، در تهران دو تیم تقریبا از نظر توان فنی و تماشاگران با هم برابر هستند اما در تبریز شرایط ناعادلانه است و دو تیم تفاوت زیادی با هم دارند.

وی در این خصوص اضافه کرد: ما در این بازی برابر تیم ریشه‌داری مانند تراکتورسازی که طرفداران زیادی دارد، باید به میدان برویم. ضمن اینکه آنها نسبت به ما از نظر داشتن بازیکن با تجربه در شرایط بهتری قرار دارند و این مسئله کارمان را برای رسیدن به موفقیت سخت‌تر می‌کند. البته ما به ته‌های خودمان در این بازی اکتفا کرده و به فکر موفقیت هستیم.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز با اشاره به وضعیت مطلوب تیمش و روند رو به رشدی که در پیش گرفته است، تصریح کرد: ما امیدواریم در شهرآورد تبریز بازی خوبی را ارائه کرده و بتوانیم با پیروزی برابر تراکتورسازی به مرحله بعدی مسابقات هم صعود کنیم.

وی همچنین تاکید کرد: در مسابقات جام حذفی نتیجه هیچ دیداری را نمی‌توان پیش بینی کرد و ممکن است هر اتفاقی در این مسابقات رخ بدهد. ما هم به فکر رسیدن به مراحل بعدی این جام هستیم.

درخشان با اشاره به اینکه قصد جذب دو بازیکن خارجی را دارد، در مورد آخرین وضعیت جذب شیث رضایی گفت: با حبیب کاشانی در مورد جذب شیث رضایی صحبت کردم و ایشان هم قول مساعد در این زمینه را به ما داده اند اما همه چیز بستگی به نظر شیث دارد. امیدوارم وی به تیم ما بپیوندد که ما از این موضوع خوشحال خواهیم شد.

 

img_1548.jpg

نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 02:40 1389/08/20
385

چهار بازیكن تیم پاس مقابل شهرداری تبریز غایب هستند




''ساشا کلونیجا'' و ''نادر احمدی'' به دلیل سه اخطاره شدن در دیدار اخیر، در بازی مقابل شهرداری تبریز محروم هستند.
همچنین، ''سامان صفا'' و ''ادو نوبوکو'' دو بازیکن دیگر تیم پاس نیز به دلیل مصدومیت نمی توانند این تیم را برابر شهرداری تبریز همراهی کنند.
تیم فوتبال پاس همدان در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر کشور جمعه آینده میهمان شهرداری تبریز است.
پاسی ها هم اینک با کسب 16 امتیاز در جایگاه دوازدهم جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال کشور قرار دارند.
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 19:53 1389/08/13
384
مهندس قوام: تک تک نفرات ما در بین تیم های لیگ برتری جز بهترین ها هستند

 

shahrdaryfc _ مصاحبه ای با مهندس قوام قائم مقام سازمان ورزش شهرداری تبریز


بازی بعدی تیم مقابل شاهین را چطور می بینید؟

تیم امروز به تهران رفت تا از آنجا به بوشهر برود و وضعیت تیم هم خوب است و مشکل خاصی ندارد و روحیه بازیکنان با مساوی که مقابل ذوب آهن بدست آورد بهتر شده و انشالله با نتیجه خوبی از آن جا بر می گردد.

در مورد اقای درخشان سرمربی جدید تیم چه نظری دارید ؟

ایشان وقتی آمدند گفتند می خواهم تیم را از لحاظ روحی و روانی به حد مطلوب برسانم و با آمدن ایشان شوک خوبی به تیم وارد شد و به نظر من آمدن ایشان به نفع تیم است و انشالله هم نتایج خوبی بگیرد

آیا تعویض سرمربی را که صورت گرفت را به صلاح تیم می دانید ؟

بله تیم باید نتایج خوبی می گرفت و این با تعویض سرمربی انجام خواهد گرفت  و اگر ۳-۴ هفته دیگر به درخشان فرصت داده شود و با تیم تمرین کند می توان انتظار داشت که تیم به حد ایده آل برسد

رده تیم را در آخر فصل چطور می بینید ؟

تیم ما باید ۱۰۰ درصد در لیگ برتر ماندگار شود و اقای درخشان نیامده که تیم را در لیگ برتر نگه دارد بلکه امده تیم را در رده های میانه ای حفظ کند و ۱۰۰% تیم ما پتاسیل ماندن در لیگ برتر را دارد .

پس یعنی این امکان را می دهید تیم علاوه بر سقوط نکردن در رده های بالایی قرار گیرد ؟

من این قول را نمی دهم چون کار تخصصی است و مربیان نیز باید در این مورد تلاش کنند تا تیم در اینده جایگاه خوبی داشته باشد

تیم بعد از دو بازی در لیگ برتر باید در جام حذفی به زمین برود آیا می تواند در جام حذفی به مقامی برسد؟

فکر کنم الان تیم تمرکزش را به لیگ برتر گذاشته و سعی دارد شرایطش را در لیگ برتر سامان بدهد

بازیکنان تیم به نظرتان کارایی لازم را دارند ؟

تک تک نفرات ما در بین تیم های لیگ برتری جز بهترین ها هستند و دلیل نتیجه نگرفتن تیم به شرایط فنی و سرمربی بر می گردد و با آمدن آقای درخشان امیدواریم این مشکل برطرف شود.

نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 19:47 1389/08/13
383
میثاقیان: شهرداری نیاز به شوك داشت

سرمربی سابق شهرداری تبریز كه این روزها استراحت می كند در خصوص شایعاتی درباره مذاكره او با تیم های مختلف گفت:من تاكنون با هیچ تیمی مذاكره نكرده ام.

اكبر میثاقیان  افزود: به نظر من تیم شهرداری تبریز نیاز به شوك داشت، به همین علت خودم كنار رفتم. وی اظهار داشت: من هم اكنون نیز معتقدم این تیم پتانسیل ماندن در لیگ برتر را دارد.

سرمربی سابق شهرداری تبریز در پایان خاطر نشان كرد: هنوز یك ماه هم نشده كه به استراحت می پردازم و هیچ عجله ای برای سرمربیگری ندارم.

www.azarbaijansport.com
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 00:59 1389/08/6
382

ریکاوری روحی خواهیم کرد

هر بازیكنی به اندازه توانایی خود پول می‌گیرد




حمید درخشان ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران از تلاش مضاعف خود برای خروج تیم شهرداری تبریز از بحران خبر داد.

وی با اشاره به آشنایی خود با تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: حدود پنج بازی این تیم را دیده‌ام و بازی با ملوان را نیز از نزدیك دیدم و با اطلاعات اخذ شده از كادر فنی نقاط ضعف و قوت شناسایی شده و در كمترین زمان رفع اشكال می‌شود.

سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز با بیان اینكه تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم خواهد كرد، گفت:‌ هیچ وعده‌ای نمی‌توانم بدهم و هیچ تضمینی وجود ندارد، بهترین مربی جهان هم نمی‌تواند وعده قطعی دهد ولی تلاش و كوشش خود را خواهم كرد.

درخشان تصریح كرد: ‌یكی از مهم‌ترین مسائل این خواهد بود كه تفكر بازیكنان باید عوض شود و بحث فنی نیز مهم است و در مجموع باید تلاش كنیم تا شرایط را بازگردانیم.

سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز اظهار داشت: مهم‌ترین مسئله، همراهی مسئولان تیم در كنار خبرنگاران و رسانه‌هاست و باید مسائل شخصی و عناد را كنار گذاشته و برای موفقیت و سربلندی تیم خودتان كمك كنید.

درخشان گفت:‌ وضعیت سخت‌افرای تیم شهرداری بهتر از برخی تیم‌های لیگ برتری است اما این تیم از جهت فنی و روحی به هم ریخته است.

وی با اشاره به عملكرد مناسب مدیریت تیم شهرداری اظهار داشت: اگر مسائلی چون قصور در پرداخت پول روی دهد مدیریت مقصر است، قرار نیست مدیریت تیم در مسائل فنی تیم دخالت كند، وظیفه آنان در زمینه مسائل مالی است.

سرمربی جدید تیم فوتبال شهرداری تبریز افزود: این قانون فوتبال است كه قیمت بازیكنان متفاوت باشد، نباید در تیم این مسئله مطرح شود كه چرا فلانی كم و چرا فلانی زیاد گرفته است چرا كه توانایی‌ها متفاوت است.

وی تاكید كرد: این مسئله در دنیای فوتبال امری طبیعی است و هر بازیكن به اندازه توانایی خود پول دریافت می‌كند و اگر بازیكنی پول زیادی طلب می‌كند باید توانایی خود را ارتقا دهد
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 00:54 1389/08/6
381

طرفداران قهرشان را كنار بگذارند

نه تنها من بلكه در این شرایط بحرانی حتی بهترین مربیان دنیا هم مثل مورینیو نمی‌تواند وعده‌ای را تضمین كند.




همیشه این نظر درباره حمید درخشان وجود داشته كه او یكی از بهترین مربیان فوتبال ایران در نسل خود است. با این حال او با وجود موفقیت با تیم نوجوانان كمتر مورد حمایت و توجه قرار گرفته است. او در حالی به تیم بحران‌زده شهرداری كه این دومین تجربه لیگ برتری او محسوب می‌شود. مصاحبه سایت گل با حمید درخشان را بخوانید.


*لطفا در مورد پیوستن‌تان به شهرداری توضیح دهید؟

من از سه،‌ چهار بازی آخر این تیم را زیرنظر داشتم و در بازی آخر این تیم روبه‌روی ملوان با هماهنگی كه مدیرعامل محترم انجام داده بودند در شهر انزلی حضور پیدا كرده بودم و از نزدیك بازی این تیم را نگاه كردم.


*ارزیابی‌تان از شرایط تیم شهرداری چیست؟

شرایط كاری در تبریز خیلی خوب است و امكانات این باشگاه از تیم‌های بزرگی مثل پرسپولیس و استقلال بهتر است و از طرفی هم بزاعت این تیم در لیگ جایگاه بهتری را به دست آورد را دارد و من با توجه به تمامی جوانب برای حس اعتبار و آبروی خودم هم كه در گروی این كار است تلاش خواهم كرد كه این تیم در جایگاه مناسبی قرار گیرد.


*در مورد كادرفنی و چه كسانی خواهند ماند و چه كسانی خواهند رفت صحبت كنید؟

من با توجه به زحماتی كه فرد فرد این عزیزان از سال گذشته در این تیم كشیده‌اند فعلا همه آنها را حفظ كرده و با توجه به شناختی كه آنها نسبت به بازیكنان این تیم دارند دست در دست هم تلاش خواهیم كرد كه این تیم را از بحران خارج و به رده‌های بالاتر در جدول سوق دهیم و در همین جلسه امروز به همكارانم گفتم كه اگر كسی نتوانست انتظارات مرا برآورده كند تعارفی با هیچ كس نخواهیم داشت و از افراد كارآمد دیگری استفاده خواهیم.


*با توجه به شرایط بحرانی شهرداری آیا وعده اینكه این تیم در لیگ برتر حفظ شود یا می‌دهید یا نه؟

نه تنها من بلكه در این شرایط بحرانی حتی بهترین مربیان دنیا هم مثل مورینیو نمی‌تواند وعده‌ای را تضمین كند. ولی من برای تغییر شرایط این تیم و استفاده از توانایی‌های فنی خود برای خارج كردن این تیم از بحران آمده‌ام و اگر قرار بود شهرداری در همین وضعیت ادامه دهد دیگر نیازی به آمدن من نبود.


*با توجه به نتایج ضعیف این تیم و قهر تماشاگران چه انتظاری از آنها دارید؟

مردم فوتبالدوست تبریزی با قهر خود یك عكس‌العمل طبیعی را در مقابل نتایج ضعیف این تیم نشان دادند ولی من خواهش می‌كنم با حضور خود و حمایت لازم از تیم به كمك هم بتوانیم این تیم خوب آذربایجانی را به جایگاه مطلوبی رسانده و موجب رضایت علاقمندان فوتبال دوست تبریزی شویم.

نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 00:38 1389/08/6
380

درخشان اصالت آذربایجانی دارد




به گزارش ایرنا، 'میرمعصوم سهرابی' روز چهارشنبه در آیین معارفه سرمربی جدید تیم، افزود: چند گزینه جایگزین برای میثاقیان مد نظر هیات مدیره بود كه پس از ارزیابی و بررسی مدارك، 'حمید درخشان' به دلیل داشتن مدرك مربیگری بین المللی، حضور در تیم های مختلف باشگاهی و لیگ برتری و همچنین اصالت آذری به عنوان سرمربی تیم انتخاب شد.

وی با بیان اینكه، درخشان از امروز بر سر تمرینات تیم حاضر می شود، اضافه كرد: تمامی امكانات در اختیار وی خواهد بود و برای موفقیت تیم و در نتیجه خارج شدن آن از وضعیت فعلی، با سرمربی جدی هرگونه همكاری را انجام خواهیم داد.

سهرابی در خصوص دلیل جدایی میثاقیان، اظهار داشت: میثاقیان با اختیار خودش از تیم رفت اما به عنوان مشاور فنی در كنار تیم خواهد بود و همكاری خواهد داشت.

وی در مورد رای كمیته انضباطی و محدودیت تماشاگر برای بازی های خانگی، افزود: چنین محدودیتی برای تیم وجود ندارد و ما امادگی پذیرش 50 تا 70 هزار تماشاگر در بازی های خانگی را داریم.

وی گفت: ما تنها در كمیته انضباطی اعلام كردیم كه این باشگاه هزار و 500 نفر هوادار ساماندهی شده دارد اما باز حاضر است و آمادگی دارد تا نسبت به صدور كارت هواداری اقدامات لازم را انجام دهد.

در این آیین حمید درخشان به جای اكبر میثاقیان به عنوان سرمربی تیم معرفی شد.
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 12:32 1389/07/30
379
صحنه ویدیویی از تماشاگران آزربایجانی که فوتبال ایران را تکان داد
30 مهر 89 - 08:53




صحنه های آخر بازی شهرداری با راه آهن با هیچ زبانی قابل توصیف نیست زمانی

که شهرداری تیم آخر جدول ، درحالی که ۱۰ دقیقه به اتمام بازی زمان باقی

مانده بود وبا نتیجه ۳ بر یک ازمیهمان خود راه آهن عقب افتاده بود

تماشاگران که هیچ امیدی به تغییر نتیجه درجریان بازی نداشتند به صورت خود

جوش و بی نظیر اقدام به تشویق بی نظیر و بدون وقفه ای کردند که باعث تعجب و

بهت زدگی میهمانان و حتی بازیکنان دو تیم شدند واین تشویق بدون حتی لحظه

ای توقف تا چند دقیقه پس ازبازی ادامه یافت و با تشویق ممتد تیم بازنده

یعنی شهرداری خاتمه یافت واین بی نظیرترین صحنه ای است که می توان درفوتبال

ایران یافت

http://traxtorvideo.com/videos/47/shahrdadi-tabriz-rahahan-tehran
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 20:16 1389/07/28
378

قلعه نویی: آرزوی هر مربی حضور در تیمهای تبریز است






سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان با بیان اینکه تیمش با قدرت در هر سه جام پیش رو شرکت می‌کند، گفت: آرزوی هر مربی این است که یک روز در تبریز مربیگری کند.

امیر قلعه نویی پس از صعود تیمش به مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور ضمن بیان مطلب فوق گفت: سپاهان جام حذفی را جدی گرفته و با توجه به مشکلات موجود با تمام قوا در این مسابقات شرکت کرده است.

وی با بیان اینکه شرایط سپاهان در لیگ برتر هم رفته رفته بهتر شده و کسب 10 امتیاز از 4 بازی نشان‌دهنده این مسئله است، افزود: تیم ماشین سازی از بازیکنان جوان و باانگیزه تشکیل شده که توانستند در نیمه دوم ما را تحت فشار قرار دهند. ضمن اینکه تعویض‌های مربی حریف هم باعث شد آنها یک بار به گل رسیده و یک مرتبه هم تیر دروازه ما را به لرزه درآورند.

خبرنگاری پرسید: "آیا شما دوست ندارید در تبریز مربیگری کنید؟"، سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در این خصوص تاکید کرد: هر مربی آرزو دارد یک روز در تبریز مربیگری کند، شهری که مردم آن عاشق فوتبال هستند. قطعا اگر یک روز بیکار باشم، ترجیح می‌‍دهم در تیم‌های تبریزی مربیگری کنم.

قلعه نویی در پایان در مورد اینکه اولویت سپاهان موفقیت در لیگ، جام حذفی یا لیگ قهرمانان آسیاست، گفت: ما با توجه به نفراتی که در اختیار گرفتیم با قدرت در هر سه جام به میدان رفته و می‌جنگیم تا به نتیجه دلخواه دست یابیم.

دیدار تیم‌های فوتبال ماشین سازی تبریز و سپاهان اصفهان در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور با برتری 3 بر یک تیم سپاهان به پایان رسید.
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 20:15 1389/07/28
377

خواستار تعویق دیدار ملوان هستیم




به گزارش Traxtorchi.ir  به نقل از روابط عمومی این باشگاه، با توجه به اینكه دیدار تیم های شهرداری و راهبر آباده فارس از مرحله یك شانزدهم رقابت های جام حذفی به جای روز سه شنبه با یك روز تاخیر در روز چهارشنبه برگزار می شود مسوولان این باشگاه خواستار برگزاری دیدار هفته دوازدهم تیمشان با ملوان با یك روز تاخیر شدند.

درخواست باشگاه شهرداری در این خصوص به فدراسیون ارسال شده اما هنوز جوابی از سوی فدراسیون به باشگاه اعلام نشده است.

تیم فوتبال شهرداری تبریز كه با 9 امتیاز از 11 بازی در رده هفدهم جدول رده بندی قرار دارد برابر اعلام قبلی فدراسیون روز یكشنبه دوم آبان ماه سالجاری و از هفته دوزادهم رقابت ها لیگ برتر در انزلی میهمان ملوان خواهد بود.
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 21:10 1389/07/21
376

تیم بهتری خواهیم شد



راه آهن من را یاد برج میلاد می اندازد




اكبر میثاقیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: از شرایط شهرداری تبریز راضی هستم. البته هنوز در انتهای جدول هستیم و باید تلاش بیشتری كنیم تا از انتهای جدول خود را رها كنیم. در تعطیلات لیگ تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و بازیكنان هم همت خوبی كردند.

وی افزود: تیم ها در انتهای جدول شرایط خاص خود را دارند. كار كردن در این وضعیت سخت است، به خصوص برای تیم ما كه تازه به لیگ برتر راه پیدا كرده است. این تیم نیاز به شانس هم دارد.

میثاقیان در مورد رویارویی با راه آهن گفت: من از این تیم خاطرات خوبی دارم و توانستم در پلی آف این تیم را در لیگ برتر حفظ كنم. وقتی به راه آهن فكر می كنم خاطره برج میلاد برایم زنده می شود. این تیم با حضور مهدی تارتار شرایط خوبی پیدا كرده و متحول شده است.

سرمربی شهرداری تبریز تصریح كرد: وقتی مهره های راه آهن را ارزیابی می كنیم این تیم را چندان بی مهره نمی بینیم. بازی سختی با آنها خواهیم داشت. ما مقابل سایپا بازی فوق العاده خوبی انجام دادیم و امیدوارم كه مقابل راه آهن هم این روند ادامه داشته باشد.

وی در ارتباط با اینكه آیا فشاری مبنی بر عملكرد بهتر در این تیم تبریزی بر او وارد شده یا خیر گفت: من همیشه كار كردن در شرایط سخت را دوست داشته ام. سال گذشته كه با 15 امتیاز اختلاف در صدر جدول بودم همین فشاری كه اكنون رویم است را تحمل می كردم. در فوتبال ما قهرمان شوی یا تیمت را اوت كنی حرف و حدیث وجود دارد.
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 21:06 1389/07/21
375

دیدار 6 امتیازی داریم


مهدی تارتار گفت: میتوانیم سه امتیاز دیدار مقابل شهرداری را كسب كنیم.




سرمربیتیم ملی فوتبال راهآهن در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویانایران، در مورد آخرین شرایط تیمش پیش از دیدار هفته یازدهم مقابل شهرداریتبریز اظهار كرد: شكر خدا شرایط بازیكنان ما خیلی خوب است و اكنون به یكخودباوری رسیدهاند و روند خوبی را آغاز كردهاند.

ویدر مورد دیدار تیمش مقابل شهرداری گفت: هر دو تیم روند خوبی داشتهاند.شهرداری تیمی است كه نسبت به اوایل فصل ترمیم شده و عملكرد بهتری از خودارائه میدهد. ما این هفته یك بازی سخت و شش امتیازی را مقابل این تیم درپیش داریم كه در ادامه لیگ امتیازات این بازی به كمك ما خواهد آمد و ازاین نظر بسیار سرنوشت ساز است.

تارتار ادامه داد:با تمرینهایی كه در این هفته انجام دادیم میتوانیم سه امتیاز دیدار رابه سود خود رقم بزنیم. ضمن این كه ما به غیر از حمید هدایتی كه مصدوم استدیگر بازیكنان خود را به طور كامل در اختیار داریم.

سرمربیراهآهن در مورد مسایل پیش آمده در دیدار مقابل فولاد نیز گفت: آن بازیدیگر تمام شده است. ما همیشه سعی كردهایم كه اعمالمان را برای رضای خداانجام دهیم. انشاالله كه خدا هم از ما راضی باشد.

نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 20:12 1389/07/4
374


مدیرعامل تراکتورسازی: حرفهای دایی ناشی از عصبانیت بود/ در مسایل باشگاه شهرداری دخالت نمی کنم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در واکنش به اظهارات اخیر سرمربی پرسپولیس در برنامه نود گفت: چنین اظهاراتی که به نظر می رسد ناشی از عصبانیت آقای دایی بود در شان چنین سرمربی ارزیابی نمی شود. جعفری با بیان اینکه نمی خواهد در مسایل مربوط به شهرداری و علی دایی دخالت کند، تاکید کرد: نمی خواهم دراین باره هیچ اظهار نظری داشته باشم.وی درباره خبر ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان تراکتورسازی نیز گفت: بازیکنان باشگاه تراکتورسازی بعد از بازی با پرسپولیس مکلف شدند مصاحبه هایشان را فقط به شرط هماهنگی با سرمربی تیم انجام دهند. به بازیکنان تذکر داده شده است که مصاحبه هایشان باید در چارچوب ضوابط خاصی بوده و فقط در خصوص مسایل فنی باشد.
نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 20:07 1389/07/4
373

بیانیه سایت هواداران باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری تبریز با توجه به عدم تمایل کانون هواداران برای بیانیه دادن برای روشن شدن افکار عمومی و برای پرده برداشتن از کارهای انجام شده و حرف های زده شده کانون هواداران تصمیم گرفت تا بیانیه ای را بدین صورت صادر کند .

بسم الله الرحمن الرحیم

قبل از همه چیز برمیگردیم به هفته اول لیگ برتر که بازی تیم های تراکتور و پرسپولیس تهران در ورزشگاه آزادی با حضور ۲۰ هزار هوادار تراکتور و ۳۰ هزار هوادار پرسپولیس برگزار شد . حواشی زیادی در این بازی به وجود آمد که دل هر فوتبالدوستی رو آزرده کرد . اشتباهاتی از سوی هواداران تراکتور و اشتباهاتی از سوی هواداران پرسپولیس رخ داد – ولی با هجوم همه جانبه رسانه ها و مطبوعات به تیم تراکتورسازی تبریز – این تیم به ۲ جلسه در حقیقت به ۳ جلسه محرومیت محکوم شد و تیم پرسپولیس تهران به ۱ جلسه محرومیت محکوم شد در حای که تیم پرسپولیس میزبان بازی بود و برای اولین بار در دنیا چنین حکمی صادر میشد . آقای دایی و جناب آقای کریم باقری – هیچ وقت فراموش نکنید که در اولین سال حضور تراکتور در لیگ برتر شما در تبریز ۹۰ دقیقه تمام تشویق شدید – فراموش نکنید شدت تشویق های به طوری بود که ورزشگاه را به لرزه در آورده بود – آقای دایی و آقای باقری فراموش نکنید که هواداران شعار دایی – باقری تورک لرین ایفتخاری سر دادند – حتی وقتی کریم باقری در دقایق پایانی به زمین آمد باز هم تشویق شد پس حتما دلیلی داشت که که دایی و باقری در تبریز به بی غیرتی محکوم شدند – دلیلش را میدانید ؟‌اگر نمیدانید ما میگوییم – دلیلش این بود که در تهران در ورزشگاه آزادی در بازی تراکتور و پرسپولیس وقتی پرسپولیسی ها ۹۰ دقیقه به آذری ها فحش دادند شماها کوچکترین عکس العملی نشان ندادید – آقای دایی وقتی رسول خطیبی آمد به طرف شما و هواداران پرسپولیس را نشان داد که به آذری ها توهین میکردند چرا سرتان را برگرداندید ؟ مگر شما ادعای آذربایجانی بودن نداشتید ؟ واقعا فکر میکنین مردم تبریز میخوان شما طوری ترکیب بچینی که پرسپولیس ۱۰ تا گل بخوره ؟ واقعا فکر میکنین مردم تبریز از این ناراحتن که چراکریم باقری و علی دایی جلوی تراکتور و شهرداری به زمین میرن ؟ این حرف ها آنقدر خنده دار است که یک کودک چندساله هم به آن میخندد – اگر در هفته اول دستتان را بالا میگرفتید و جلوی توهین به آذری ها را میگرفتید این همه حاشیه به وجود نمیامد – ولی این کار را نکردید – چرا ؟ کریم باقری وقتی که پرسپولیسی ها به آذری ها فحش ناموسی میدادند سکوت اختیار کرد و بازی خودشو ادامه داد – چرا ؟ چرا جلوی شعارها را نگرفت ؟ حتما میخواهید بگید کریم رو با بطری زدن ؟ نه اینطور نیست – از وقتی که پرسپولیسی ها قدم به ورزشگاه گذاشتند توهین ها شروع شد و دایی و باقری هم عکس العملی انجام ندادند . پس دلیل توهین به دایی و باقری در تبریز و در بازی شهرداری تبریز کاملا واضح هست . این کارها برای اولین بار اتفاق نیفتاده – در کرمان به برهانی توهین شد – در تهران به حیدری توهین شد – استقلالی ها به نیکبخت توهین کردند و چندین و چند نمونه دیگر که ثابت میکنه این کارها عادی هست . در برنامه ۹۰ آقای فردوسی پور اصرار داشت که آقای سهرابی بازی تراکتور رو به بازی شهرداری ربط ندهد . آقای فردوسی پور و مسئولین محترم کمیته انضباطی – این ما نیستیم که بازی تراکتور رو به شهرداری ربط میدیم – این سایت های پرسپولیسی ها هستند که ۲۴ ساعته چه در مطالبشان و چه در نظراتشان به آذری ها که هزاران شهید را در راه وطن داده توهین میکنند – ما پرینت تمام نظرات و تمام مطالب سایت های پرسپولیس را در اختیار داریم که ثابت میکنه فقط به دنبال محرومیت شهرداری چه قبل و چه بعد از بازی بودند . در تاریخ ۲۳ شهریور روز سه شنبه سایت کانون هواداران پرسپولیس مطلبی با عنوان ” سازمان لیگ حواسش را جمع کند – خبرهای بد از تبریز به گوش میرسد ” را روی خروجی خود قرار داد. در تاریخ ۲۵ شهریور روز پنج شنبه سایت مرجع خبری پرسپولیس مطلبی را با عنوان “‌ چه کسی امنیت پرسپولیس را در تبریز تضمین میکند ” را روی خروجی آن قرار داد که محتوایش سرتاپا توهین به آذری ها بود . در این مطلب این سایت – با ربط دادن بازی تراکتور و پرسپولیس به بازی شهرداری و متهم کردن آذری ها به سردادن شعارهای قومیتی و سیاسی و پرتاب سنگ اقدام به تحریک هواداران شهرداری کرد . در تاریخ ۲۶ شهریور ماه روز جمعه سایت کانون هواداران شهرداری تبریز با گذاشتن مطلبی با عنوان ” جوسازی سایت پرسپولیسی ها و لزوم هوشیاری هواداران ” به هواداران شهرداری هشدار داد تا از حاشیه سازی جلوگیری کنند . روز بازی یعنی روز شنبه بازی ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه آغاز شد – در ابتدای بازی هواداران شعار ” دایی باقری تورک لرین ایفتخاری ” را سر دادند ولی هیچ کدام از آنها به طرف هواداران نیامدند …



که این عمل و همچنین سکوت در برابر توهین ها در تهران باعث عصبانیت شدید هواداران شد و باعث دادن بعضی شعارها شد . تا دقیقه ۹۶ همه چیز طبق میل دایی پیش رفت ولی در دقیقه ۹۷ که گل شهرداری به ثمر رسید دایی عصبانی شد و حسین عبدی و بازیکنان پرسپولیس طبق یک برنامه ریزی قبلی حاشیه سازی علیه شهرداری را شروع کردند . حسین عبدی که با خود از بیرون ورزشگاه که پر از مصالح ساختمانی است سنگی آورده بود تا در مواقع لازم از آن برای مظلوم نمایی استفاده کند – بعد از گل دقیقه ۹۷ سنگ را برداشته و جلوی دوربین های تلویزیونی نشان داد . چرا هیچ دوربینی از لحظه پرتاب سنگ عکسی برنداشته است ؟ چرا هیچ سنگی در پیست دومیدانی دیده نمیشد ؟ ورزشگاه یادگار امام اطرافش پر از سنگ است و میتوان اطرف نیمکت ها هم سنگ پیدا کرد پس علم کردن سنگ جلوی دوربین کار پسندیده ای نیست . جالب اینکه سایت مرجع خبری پرسپولیس به دلیل نداشتن مدرک از پرتاب سنگ – عکس بازی پرسپولیس و گسترش فولاد در جام حذفی را بر روی خروجی خود قرار داده است . علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی حرف های سیاسی به زبان آورد که نشان از عصبانیت از گل دقیقه ۹۷ بود – اگر در دقیقه ۹۷ پرسپولیس گل میزد و ۲-۰ میبرد مطمئنا دایی چنین حرف هایی را نمیزد . علی دایی میگوید چرا در تبریز آذربایجان تشویق میشود – آقای دایی فراموش نکنید که شعار یاشاسین آذربایجان را رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور محترم در همه جا گفته اند – فراموش نکنید که اینجا آذربایجان است – مهد باکری ها و تجلایی ها و ستارخان و باقرخان و بابک که برای دفاع از ناموس خودشون – برای دفاع از میهن خودشون جونشون رو فدا کردند – فراموش نکنید که این استان و تمام آذرها در طول ۸ سال دفاع مقدس چند هزار کشته داده اند – اکنون چه شده که میگویی نباید در تبریز آذربایجان تشویق بشه – وقتی ۲ تا اسب اومده بود مردم ستارخان را تشویق کردند – ستارخان هم کسی هست که به خاطروطن جان داده – چرا ستارخان را با آتاتورک اشتباه میگیری و در کنفرانس میگی تبریزی ها آتاتورک رو تشویق میکنند ؟ بعد از کنفرانس مطبوعاتی حملات مجددا علیه شهرداری شروع شد – روزنامه پیروزی قبل از تشکیل جلسه کمیته انضباطی تیتری با عنوان ” اشد مجازات برای شهرداری و ۲ بازی بدون تماشاگر ” را زد – مرج خبری پرسپولیس عکس مربوط به بازی گسترش فولاد و پرسپولیس را در خروجی خود به جای بازی شهرداری قرار داد – و دیگر سایت های پرسپولیس هم در قسمت نظراتشان بدترین توهین ها را به آذری ها کردند – که همه اینها تحریک کمیته انضباطی برای محرومیت شهرداری بود . سایت رسمی پرسپولیس همان اف سی پرسپولیس هم فراموش نکند که در بازی تراکتور و پرسپولیس در قسمت نظراتشان بدترین توهین را به آذری ها کردند که این عمل باعث واکنش روزنامه خبر ورزشی شد . در روز دوشنبه که برنامه ۹۰ پخش شد مدیرعامل محترم باشگاه شهرداری تبریز جناب آقای میرمعصوم سهرابی با تماس تلفنی که با برنامه داشتند از تیم شهرداری حمایت کردند و حاشیه سازی سایت های پرسپولیسی را قبل از بازی محکوم کردند . ولی بعد از آن برنامه روز سه شنبه ۳۰ شهریور ماه روابط عمومی باشگاه پرسپولیس بیانیه داده و گفتند که تنها سایت رسمی پرسپولیس اف سی پرسپولیس هست . سایت های کانون هواداران و مرجع خبری پرسپولیس باز هم با تیترهای زننده و زشت و نظرات فوق العاده زشت به مدیرعامل باشگاه شهرداری توهین و او را مورد خطاب قرار دادند . تمام مطالبی که در سایت های پرسپولیس منتشر شده اسنادشان موجود هست و قطعا به کمیته انضباطی ارسال خواهد شد . باشگاه پرسپولیس باید مسئول سایت های خود باشد – یعنی چه که آن سایت مال ما نیست – اگر مال شما نیست پس باید از ان شکایت کنید چون بدترین توهین ها را به شهرداری و آذری ها انجام داده و برای باشگاه پرسپولیس حاشیه ساز شده اند .

http://www.traxtorchi.ir/comment.php?comment.news.944


نسرین دیاری , nasinn26
نسرین دیاری - 15:37 1389/07/3
372

مجتبی شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره اتفاقات رخ داده در دیدار شهرداری تبریز و پرسپولیس عنوان كرد: مدیرعامل شهرداری تبریز، مدیر كل تربیت بدنی و رئیس هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی را به كمیته انضباطی فراخوانده‌ایم تا درباره مسائل مربوط به این مسابقه توضیحات لازم را ارائه كنند.
وی ادامه داد: در این جلسه از این افراد این سؤال را مطرح خواهیم كرد كه آیا می‌توانند ورزشگاه یادگار امام تبریز را اداره كنند به گونه‌ای كه روی سكوها خشونت و التهاب دیده نشود. از آنها خواهیم پرسید قدرت مدیریت ورزشگاه را به گونه‌ای دارند كه تیم‌های حریف بدون استرس و اضطراب بازی كنند.

رئیس كمیته انضباطی تصریح كرد: این افراد به عنوان میزبان، مسئول رخدادهای سكوها هستند. اینجا دیگر نمی‌توانند بگویند تماشاگران منسوب به فلان تیم. لازمه اداره جو موجود این است كه به اندازه‌ای كه می‌توانند پذیرای هوادار باشند و بلیت فروشی كنند.
شریفی در توضیح بیشتر این موضوع اظهار داشت: اگر میزبان توانایی مدیریت 3 هزار یا حتی هزار تماشاگر را دارد نباید برای 15 یا 30 هزار تماشاگر بلیت بفروشد. به مسئولان استان آذربایجان شرقی خواهیم گفت اگر مدیریت، قدرت و انتظامات آنها محدود است و به عنوان مثال توانایی اداره جمعیت 3هزار نفری را دارند بیش از این بلیت نفروشند.
وی یادآور شد: در صورتی كه بیش از توانایی بلیت فروشی انجام شود مشكلات زیادی به وجود می‌آید. اگر افراد حضور یافته در كمیته انضباطی بگویند توانایی اداره سكوها در صورت حضور پرشمار تماشاگران را ندارند به آنها خواهیم گفت با چه شیوه و چگونه بلیت فروشی كنند تا مشكلات قبلی رخ ندهد. راهكارهای این موضوع بررسی و اعلام می‌كنیم تا از تكرار وقایع گذشته جلوگیری شود.

شریفی در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به این نكته كه برخی می‌گویند كمیته انضباطی كاری به شهرداری تبریز ندارد تأكید كرد: این جمله نادرست است. یك محرومیت در پرونده این فصل شهرداری وجود دارد و عملكرد این تیم مسبوق به سابقه است. اینكه برخی می گویند در همان لحظه تخلف باید برخورد صورت گیرد نادرست است.
وی افزود: به این دوستان می‌گویم همان لحظه كه در سكوها التهاب شده چه كار می توانیم انجام دهیم؟ باید تخلف رخ دهد و پس از آن نسبت به آینده تصمیم بگیریم. آیا همان لحظه كه تخلف صورت می‌گیرد می توانیم حكم صادر و اجرا كنیم؟ آن لحظه، لحظه اجرای حكم نیست.

رئیس كمیته انضباطی خاطرنشان كرد: در این ماجرا ما هم مقصر هستیم. من كه مدیر هستم نیز تقصیر دارم. ما باید امكانات لازم، شعارهای لازم، مطالب و گویش‌های لازم را در اختیار هواداران قرار دهیم. این تماشاگر جوان است و نیاز به شور، فریاد و نشاط دارد انواع جملات موزون، زیبا و پرمحتوا را باید به زبانش جاری كنیم كما اینكه در برخی باشگاه‌ها این كار انجام می‌شود.
شریفی یادآور شد: متأسفانه ما مدیریت سكوها را نداریم. علاوه بر كمبود امكانات رفاهی و مشكلاتی كه برای تماشاگران وجود دارد عدم وجود گفتمان ورزشی یكی از اشكالات كار ما است. ما نمی‌توانیم با هوادار صحبت كنیم و اگر هم صحبت كنیم رسانه ملی حرفمان را پخش نمی‌كند. ما نمی‌توانیم به جوان بگوییم كه دارند سرت را كلاه می‌گذارند.

رئیس كمیته انضباطی تاكید كرد: وقتی می‌خواهیم با جوان صحبت كنیم حرفمان به گوش او نمی‌رسد. نمی‌توانیم صحبت كنیم و بگوییم كسی كه به تو می‌گوید اهانت كن؛ خطی را دنبال می‌كند. او یا می‌خواهد ابقا شود یا می‌خواهد مدیر و مربی را تغییر دهد یا می‌خواهد مربی‌ای را بیاورد، بازیكنی را به داخل زمین بفرستد و بازیكن غیردلخواهش را از زمین بیرون بیاورد. او از تو كه تماشاگر هستی به عنوان ابزار استفاده می‌كند.
شریفی اضافه كرد: اگر كم كم بتوانیم هواداران را هوشیار كنیم بسیاری از التهابات به حداقل می‌رسد بنابراین این موضوع یك امر چند عامله است كه باید به همه عوامل همانند زنجیر نگاه كنیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینكه نامه باشگاه پرسپولیس در رابطه با اتفاقات تبریز تأثیری در این پرونده دارد عنوان كرد: این نامه برای ما موضوعیت ندارد. ما در موارد تخلف با توجه به تصاویر و گزارش ناظران تصمیم می‌گیریم. در هفته جاری نوبت رسیدگی به این پرونده است كه با حضور افراد احضار شده به آن رسیدگی خواهیم كرد.

شریفی در پاسخ به این سؤال كه چه جریمه‌ای ممكن است برای باشگاه شهرداری تبریز در نظر گرفته شود اظهار داشت: متناسب با تخلف تعیین تنبیه می‌كنیم. باید اصل تناسب مجازات، كیفر و تنبیه با تخلف و جرم را لحاظ كنیم.
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.