__
عنوان بحث
اخبار ملت تؤرك
24 آبان 86 - 18:18

این تاپیک  برای اخبار وقایع و اتفاقات در مورد ملت تورک یا هر مقوله ای چه در زمینه ادبیات و یا غیر آن استارت می شود.لطفا از ایجاد بحث جدید برای درج این موارد به دلیل منش ادبی کلوب خودداری فرمائید.

یاشاسین آذربایجان

Iran ethnic1.jpg

آناتومروس دختر آلپ ارتونقا که سر از تن کوروش خیانتکار و حیله گر پارسی جدا کرد

پاسخ ها
ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
646
13 تیر 1388 ساعت 12:28

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: كار و اشتغال
تركیه بازار كار 50 میلیارد دلاری ایجاد می‌كند.

به گزارش ایسنا، ظفر چاغلایان ـ وزیر مشاور در امور صنایع و تجارت ترکیه ـ از تصمیم دولت برای ایجاد یک بازار حداقل 50 میلیارد دلاری کار ظرف سه سال آینده در ترکیه خبر داد.

وی گفت: ترکیه در بخش کارفرمایی و سرمایه‌گذاری کارفرمایان بعد از چین و آمریکا در رتبه سوم جهان قرار دارد و در بین 225 کارخانه و شرکت بزرگ که از سوی سرمایه‌گذاران احداث شده است 23 شرکت و کارخانه ترک نیز به چشم می‌خورند.

وزیر مشاور دولت ترکیه ادامه داد: ما در نظر داریم در صدمین سال جمهوریت قدرت خرید مردم در ترکیه را در میان 10 کشور اول جهان قرار دهیم.

وی تصریح كرد: همچنین قصد داریم حجم تجارت خارجی را به یك هزار میلیارد دلار افزایش داده و 20 مارک بین‌المللی را تولید کنیم.

645
9 تیر 1388 ساعت 12:44

آخرین اخبار درباره سیما دیدار  همسر مهندس علیرضا فرشی

 

شنبه  ۶ تیر ۱٣٨٨ -  ۲۷ ژوئن ۲۰۰۹

 

 

سیما دیدار پس از بازداشت در روز پنجشنبه، صبح شنبه با خانواده اش تماس گرفته، پس از اعلام سلامتی، خواستار آوردن وثیقه برای آزادیش شده است. پس از مراجعه آقای دیدار، پدر سیما، بدلیل عدم حضور بازپرس ایشان مجبور می شوند فردای آن روز یعنی یکشنبه مراجعه نمایند. بازپرس هاشم زاده پس از توهین به آقای دیدار در کمال وقاحت اظهار می دارند که چرا دخترش فردی وطن فروش را به همسری برگزیده است. که آقای دیدار جواب داده است داماد من یک مهندس کامپیوتر، استاد دانشگاه، حافظ قرآن و فرزند شهید است، آیا اگر چنین فردی به خواستگاری دخترت می آمد، جواب رد می دادی.

لازم به ذکر است سیما دیدار وبلاگ نویس و روزنامه نگار آذربایجانی در 28 خرداد به هنگام مراجعه به اتاق 37 برای ملاقات با شوهرش در حضور وکیل بازداشت شده است و تاکنون در بازداشت به سر می برد
644
9 تیر 1388 ساعت 11:20

به گزارش خبرگزاری تی آر تی ترکیه دو میلیارد دلار برای آوارگان آذربایجانی

آزاد تبریز- ۷۵۵ میلیون دلار از این مبلغ را دولت مرکزی و مابقی را نهادهای بین المللی و سایر کشورها از جمله ترکیه تأمین کرده اند. دولت آذربایجان برای بیش از یک میلیون مهاجر ترک آذربایجان در طول ۱۶ سال گذشته بیش از ۲ میلیارد دلار هزینه کرده است.

بنا به آمار کمیته دولتی مهاجرین و پناهندگان آذربایجان ۷۵۵ میلیون دلار از این مبلغ را دولت مرکزی و مابقی را نهادهای بین المللی و سایر کشورها از جمله ترکیه تأمین کرده اند.

با این کمکها در کنار رفع احتیاجات روزانه مهاجران، ۶۱ قصبه و ۱۷ هزار منزل مسکونی نیز ساخته شده است.

بیش از یک میلیون آواره در جمهوری آذربایجان زندگی می کنند.

اکثر این آوارگان ترکهای آذربایجانی هستند که در سالهای ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۲ از منازلشان در خاک ارمنستان رانده شده اند یا در حین جنگ قره باغ و به دنبال اشغال اراضی آذربایجان از سوی اشغالگران ارمنستانی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.

بخشی از این آوارگان نیز ترکهای آهیسکا هستند که به دنبال حوادث سال ۱۹۹۲ فرغانه از خاک ازبکستان اخراج شده اند.

643
9 تیر 1388 ساعت 10:39
leftc.gif
مربیان فوتبال تیم های پایه تراکتورسازی تبریز عازم ترکیه شدند
تبریز- معاون اجرایی باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: مربیان فوتبال تیم های پایه این باشگاه برای بازدید از چند باشگاه فوتبال ترکیه، عازم این کشور شدند. علی غفوری  اظهارداشت: 12 نفر از مربیان و سرپرستان تیمهای پایه باشگاه به همراه "بابک گهرخانی" مسوول تیم های پایه، برای بازدید و تماشای تمرینات تیمهای بشیکتاش و فنرباغچه ترکیه عازم این کشورشدند.
وی افزود: این گروه به مدت یک هفته و از نزدیک با چارت باشگاهی، تمرینات و امکانات این دو باشگاه آشنا خواهند شد.
غفوری، هدف دیگر این گروه را بررسی راههای تفاهم وهمکاری باشگاه های حرفه ای ترکیه با تراکتورسازی، برگزاری اردوهای مشترک با این دو باشگاه در ایران و ترکیه و تبادل مربی عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: درصورت گسترش همکاری با این دو باشگاه، تیم فوتبال بزرگسالان تراکتورسازی علاوه بر برپایی اردوهای مشترک با این تیم ها، میزبان اردوهای این تیم ها در تبریز نیز خواهد بود.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز که پس از هشت سال توانسته جواز حضور در رقابتهای لیگ برتر کشور را کسب نماید، به منظور حضوری شایسته در این رقابتها علاوه بر تقویت تیم، اردوی آمادگی خود را ازهجدهم تیرماه جاری در کمپ قزل چماق در 30 کیلومتری آنکارا پایتخت ترکیه برپا خواهد کرد
642
9 تیر 1388 ساعت 10:38
نقل قول از : فرشید فرهادی

سلام

من تازه اومدم تو این كلوب و این بحث رو تازه دیدم

قبل از اینكه نظرم رو بنویسم   بگم كه من قشقایی هستم یه وقت سو ء تفاهمی پیش نیاد كه من رو متهم به فارس پرستی كنین

اسم این بحث یه جوریه

شما ملت تورك رو از ایران جدا میدونین؟ (حد اقل تو من این شبهه رو ایجاد كرده)

مگه نه اینكه توركها از زمانهای قدیم (عده ای میگن بیشتر از 14000 سال) تو ایران زندگی میكردن

یعنی قبل از ورود قوم آریایی به ایران


سلام دوست قشقائی

خوش اومدین

دنیا و ایران حاوی اخبار فراوانی هست

بیشتر ترجیح من ارائه اخبار مرتبط با ملت های تورک جهان در این تاپیک بوده

والا در فرموده شما که فارسها میهمانان ما در سرزمین ایران بوده اند شکی نیست

641
8 تیر 1388 ساعت 17:06
 
 
صداوسیما باید انصاف را رعایت کند. ما حق نداریم برخلاف قانون با انسان‌ها برخورد کنیم. این درست نیست که جانب یک طرف را بگیریم و تنها از آن دفاع کنیم و هر چقدر طرف مقابل فریاد بکشد، به آن توجهی نشود.

نماینده مردم تبریز در مجلس هشتم گفت: صداوسیما باید انصاف را رعایت کند. ما حق نداریم برخلاف قانون با انسان‌ها برخورد کنیم. مردم سهوا و یا عمدا هم که خطا کرده باشند باید از خطای آنها گذشت کرد.

به گزارش «موج سوم» به نقل از ایلنا، مسعود پزشکیان در حالی به سمت تریبون مجلس رفت که هیچ برگه‌ای که حاوی نطق وی باشد، در دست نداشت. وی در آغاز نطق خود با اشاره به ماجرای حضرت علی و مرد مسیحی که زره وی را دزدیده بود، تصریح کرد: امام علی (ع) نیز چون شاهدی برای ادعای خود نداشت، محکوم شد. وی در ادامه گفت: لازم است با مردم با گذشت برخورد شود حتی اگر خطاکار باشند.

پزشکیان تاکید کرد: این درست نیست که جانب یک طرف را بگیریم و تنها از آن دفاع کنیم و هر چقدر طرف مقابل فریاد بکشد به آن توجهی نشود. پزشکیان با خواندن حدیث‌های بسیار و حتی نقل و قول‌هایی از شهید بهشتی و شهید مطهری سکوت نمایندگان اصولگرا را موجب شد. وی با اشاره به عملکرد صداوسیما افزود: صداوسیما باید انصاف را رعایت کند. ما حق نداریم برخلاف قانون با انسان‌ها برخورد کنیم مردم سهوا و یا عمدا هم که خطا کرده باشند باید گذشت کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: ملت ایران بدانید این پیام علی (ع) است. خودتان قضاوت کنید که ما علی گونه رفتار می‌کنیم یا تنها به تفکر حزب و گروه‌مان می‌اندیشیم. در این لحظه فریادهای دو دو نمایندگان اصولگراها برپا شد که پزشکیان در واکنش به این اعتراض گفت: اگر برای رهبر احترام قائلید، بگذارید حرفم تمام شود. اما فریادهای دو دو نمایندگان همچنان ادامه داشت که پزشکیان تصریح کرد: این درست نیست که هر مخالفی که خواست حرفی بزند دو دو بگوییم و با پایان این جمله تریبون مجلس را ترك كرد. مهدی کوچک زاده از جای خود بلند شد و در واکنش به صحبت‌های وی فریاد زد: هذا کلام الحق یراد بها الباطل (حرف حقی که مقصود آن باطل است). همچنین احمدی بی‌غش نیز فریادی اعتراض آمیز و کلمات نامفهوم را متوجه پزشکیان کرد و با بی‌اعتنایی وی مواجه شد

640
5 تیر 1388 ساعت 19:52

سلام

من تازه اومدم تو این كلوب و این بحث رو تازه دیدم

قبل از اینكه نظرم رو بنویسم   بگم كه من قشقایی هستم یه وقت سو ء تفاهمی پیش نیاد كه من رو متهم به فارس پرستی كنین

اسم این بحث یه جوریه

شما ملت تورك رو از ایران جدا میدونین؟ (حد اقل تو من این شبهه رو ایجاد كرده)

مگه نه اینكه توركها از زمانهای قدیم (عده ای میگن بیشتر از 14000 سال) تو ایران زندگی میكردن

یعنی قبل از ورود قوم آریایی به ایران

639
30 خرداد 1388 ساعت 20:29
آمار جدید تلفات انفجار کرکوک: 46 کشته و 166 زخمی
ساعت خبر: 19:47 - تاریخ خبر: 30/03/1388  
تهران/ واحد مرکزی خبر/ سیاسی 88/3/30
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کرکوک به گفته پلیس و مسئولان سردخانه در این شهر، در انفجار کامیون بمب گذاری شده که روز شنبه در یک منطقه ترکمن شیعه نشین حوالی کرکوک روی داد چهل و شش نفر کشته و دست کم یکصد و شصت و شش نفر زخمی شدند.

http://news.parseek.com/Url/?id=3230327


http://www.bbc.co.uk/persian/world/2009/06/090620_nh_iraq_bombing.shtml

و حال خبر رو در خبرگزاری مغرض بی بی سی ببینین

دست کم 20 کشته و 150 مجروح در انفجار انتحاری در عراق

نقشه عراق

کرکوک صحنه رقابت کردها و عرب هاست

پلیس عراق می گوید بمبگذاری انتحاری در نزدیکی کرکوک در شمال عراق موجب کشته شدن دست کم 20 نفر و مجروح شدن 150 نفر شده است.

در این حمله، راننده یک کامیون بمبی را که در کامیون خود داشت در نزدیکی یک مسجد شیعیان منفجر کرد.

زمان انفجار اندکی پس از برگزاری نماز در این مسجد بود و گفته می شود مجروحین نمازگزارانی بودند که در حال خروج از مسجد بودند.

شدت انفجار تا آن حد زیاد بود که حدود 20 خانه را منهدم کرد.

شهر کرکوک که در فاصله 250 کیلومتری بغداد قرار دارد در ماه گذشته صحنه دو بمبگذاری انتحاری بود که در جریان آن 14 نفر کشته شدند.

این شهر صحنه رقابت کردها و عرب ها برای به دست گرفتن قدرت است.

جان ترولیان، گزارشگر بی بی سی می گوید شورشیان اسلامگرای سنی مذهب نیز در این شهر حضور دارند و علاوه بر حمله به نیروهای عراقی و آمریکایی به گروه های مذهبی دیگر نیز حمله می کنند.

حمله امروز، چند هفته قبل از تاریخی است که قرار است نیروهای آمریکایی از شهرهای عراقی خارج شوند.

BBC میگه کرکوک صحنه رقابت عرب و کرد هست

پس ملت تورک کرکوک چی؟؟؟؟؟؟؟؟

 

638
25 خرداد 1388 ساعت 09:18

معلوم نیست با شرایط موجود بازی دو تیم شهرداری تبریز و شاهین بوشهر انجام بشه یا نه

یاد حوادث خرداد 85 می افتم که آخرین بازی تراکتور سازی که باز منجر به عدم نتیجه و صعودش به لیگ برتر شد بجای تبریز ابتدا قرار شد زنجان برگزار شه

بعد تهران که استانداری تهران اجازه نمیده

و در نهایت در اصفهان برگزار میشه !!!!

 

http://www.sharemation.com/amirmail1/tabriz/azarbaycan.zip


نخست وزیر اسرائیل موافقت با تشکیل دولت مستقل فلسطینی را به دو شرط، مشروط کرد

  14/06/2009

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای اولین بار بر تشکیل کشور غیرنظامی فلسطینی صحه گذاشت.

آقای نتانیاهو در نطق روز یکشنبه خود دو شرط کلیدی را برای پذیرش تشکیل کشور مستقل فلسطینی ذکر کرد. او خواستار آن شد که جامعه بین الملل تضمین کند که کشور فلسطینی دارای توانایی نظامی نخواهد بود و امنیت اسرائیل را تهدید نخواهد کرد.
نخست وزیر اسرائیل همچنین گفت دستگاه رهبری فلسطینی باید اسرائیل را به عنوان زادگاه تاریخی قوم یهودی به رسمیت بشناسد.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی با این خواسته ها مخالفت کرده است. دولت اومی گوید پناهندگان فلسطینی و خانواده های آنان که در گذشته به اسرائیل رفته اند، باید حق بازگشت به خانه خود را داشته باشند.

باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا از دولت محمود عباس خواست مذاکرات صلح با اسرائیل را فوراً از سرگیرد. او کشورهای عرب را نیز به همکاری با اسرائیل برای تقویت اقتصاد فلسطینی ها ترغیب کرد

 

 

637
25 خرداد 1388 ساعت 09:10

معلوم نیست با شرایط موجود بازی دو تیم شهرداری تبریز و شاهین بوشهر انجام بشه یا نه

یاد حوادث خرداد 85 می افتم که آخرین بازی تراکتور سازی که باز منجر به عدم نتیجه و صعودش به لیگ برتر شد بجای تبریز ابتدا قرار شد زنجان برگزار شه

بعد تهران که استانداری تهران اجازه نمیده

و در نهایت در اصفهان برگزار میشه !!!!

 


نخست وزیر اسرائیل موافقت با تشکیل دولت مستقل فلسطینی را به دو شرط، مشروط کرد

  14/06/2009

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای اولین بار بر تشکیل کشور غیرنظامی فلسطینی صحه گذاشت.

آقای نتانیاهو در نطق روز یکشنبه خود دو شرط کلیدی را برای پذیرش تشکیل کشور مستقل فلسطینی ذکر کرد. او خواستار آن شد که جامعه بین الملل تضمین کند که کشور فلسطینی دارای توانایی نظامی نخواهد بود و امنیت اسرائیل را تهدید نخواهد کرد.
نخست وزیر اسرائیل همچنین گفت دستگاه رهبری فلسطینی باید اسرائیل را به عنوان زادگاه تاریخی قوم یهودی به رسمیت بشناسد.

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی با این خواسته ها مخالفت کرده است. دولت اومی گوید پناهندگان فلسطینی و خانواده های آنان که در گذشته به اسرائیل رفته اند، باید حق بازگشت به خانه خود را داشته باشند.

باراک اوباما رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا از دولت محمود عباس خواست مذاکرات صلح با اسرائیل را فوراً از سرگیرد. او کشورهای عرب را نیز به همکاری با اسرائیل برای تقویت اقتصاد فلسطینی ها ترغیب کرد

 

 

636
25 خرداد 1388 ساعت 08:45

معلوم نیست با شرایط موجود بازی دو تیم شهرداری تبریز و شاهین بوشهر انجام بشه یا نه

یاد حوادث خرداد 85 می افتم که آخرین بازی تراکتور سازی که باز منجر به عدم نتیجه و صعودش به لیگ برتر شد بجای تبریز ابتدا قرار شد زنجان برگزار شه

بعد تهران که استانداری تهران اجازه نمیده

و در نهایت در اصفهان برگزار میشه !!!!

635
21 خرداد 1388 ساعت 21:57

قرعه کشی پلی آف انجام گرفت


آزاد تبریز - قرعه کشی مرحله پلی آف لیگ آزادگان صبح امروز چهارشنبه در محل فدراسیون فوتبال برگزار گردید و طبق قرعه تیم فوتبال شاهین پارس جنوبی بوشهر روز دوشنبه ۲۵ خرداد ماه در تبریز به مصاف شهرداری این شهر خواهد رفت و در روز یک شنبه ۱ تیر ماه در بوشهر میزبان شاگردان ضیایی خواهند بود. با توجه به قرعه به دست آمده به نظر می رسد جشن صعود در بوشهر و در مقابل دیدگان بیش از ۱۶ هزار بوشهری متعصب برگزار خواهد شد.

http://tractorfans.com/

634
20 خرداد 1388 ساعت 12:03
 

اعتراف محسن رضایی در به خاک و خون کشیدن فرزندان آذربایجان

آزاد تبریز - پس از وقایع خرداد ۱۳۸۵ و برخورد وحشیانه نیروهای دولتی و به خاک و خون کشیدن جوانان آذربایجان در حالی که مسئولان و سران جمهوری اسلامی قاطعانه اعلام می کردند که کسی در این درگیری ها کشته نشده است، دیشب محسن رضایی با اشاره به این نکته، احمدی نژاد را متهم به بی کفایتی در مورد مشکلات پیش آمده در آن زمان دانست.

با و جود اینکه مشخص بود سخنان رضایی از روی دلسوزی نبود و سعی در متهم کردن رقیب خود داشت، اظهار چنین جملاتی آن هم در یک مناظره تلویزیونی ادعاهای دروغین حکومتی را در این مورد آشکارا نشان داد. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که مسئولان حکومتی در آن دوران کشته شدن حتی یک نفر را کتمان می کردند.

به یاد شهیدان آذربایجان               روحشان شاد

Oyrenci

633
20 خرداد 1388 ساعت 12:02
 

نماینده پارلمانی آذربایجان: ایران حق ندارد به آذربایجان درس همبستگی مسلمانان بدهد

آزاد تبریز - قنیره پاشایوا نماینده پارلمانی آذربایجان نسبت به واکنش برخی ازمقامات ایران نسبت به سفر آتی رئیس جمهوری اسرائیل به آذربایجان اعلام اعتراض کرد. وی در اجلاس غیر علنی امروز مجلس گفت: ایران حق تدریس مبانی همبستگی مسلمانان را  به آذربایجان ندارد. به گفته وی، برای آنکه آذربایجان جهت همبستگی مسلمانان تمامی اقدامات در حد توان خود را انجام داده است.

نماینده پارلمان آذربایجان تصریح کرد، مردم آذربایجان هم زمان با اشغال اراضی کشورشان از سوی ارامنه موضع دولت ایران در این قبال را هرگز فراموش نخواهند کرد.

مقامات ایرانی با سفر آتی شیمون پرز رئیس جمهوری اسرائیل به آذربایجان در اواخر ژوئن مخالفت کرده اند.

غنیره پاشایوا افزود: رسانه های جمعی ایران مشغول تبلیغاتی جهت کاهش نفوذ آذربایجان در جامعه اسلامی است و لذا این مسئله باید بشکل جدّی در پارلمان مورد مذاکره قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: آذربایجان همیشه برای امور داخلی کشورهای همسایه و کشورهای دیگر احترام قائل است. کشورهای دیگر هم نسبت به امور داخلی آذربایجان و تصمیمات آن باید احترام بگذارند.

غنیره پاشایوا همچنین گفت: ایران که دم از همبستگی مسلمانان میزند، مرزهای خود را با کشور اشغالگری همانند ارمنستان نبسته و حتی در حال تقویت روابط خود با این کشور است. “ایران ارمنستان را مورد حمایت اقتصادی خود قرار داده و جهت خروج این کشور از محاصره اقتصادی تلاش میکند. ما از این اقدامات دولت ایران خیلی متاسفیم و لذا مقامات ایرانی حق مداخله در امور داخلی آذربایجان را ندارند”. Trend


632
20 خرداد 1388 ساعت 12:02

شرکت وزیر دفاع اذربایجان در جلسه شورای وزیران ناتو

آزاد تبریز - ژنرال صفر ابی اف وزیر دفاع اذربایجان یازده ژوئن در جلسه شورای وزیران دفاع ناتو شرکت خواهد کرد. ابی اف همچنین ۱۲ ژوئن در دیدار وزیران دفاع کشورهای متحد که در عملیات حافظ صلح در افغانستان سهمی ادا کرده ، شرکت خواهد کرد.

اساس همکاری میان اذربایجان و ناتو در سال چهارم ماه می سال ۱۹۹۴ میلادی با امضای سند همکاری بخاطر صلح پایه گذاری شده است. اذربایجان یکی از ۲۷ کشور عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا است که نخستین بار در این برنامه شرکت کرده است.

در اوریل سال ۱۹۹۶ میلادی سند رسمی در چارچوب برنامه همکاری بخاطر صلح جنبه های مختلف فعالیت های مشترک را تعیین می کند ، امضا شده است. اذربایجان در زمان حاضر در چارچوب با این برنامه از عهده نزدیک به پنجاه وظیفه و تعهدات برامده است.

الهام علی اف سوم ماه اوت سال ۲۰۰۵ میلادی فرمانی در باره برنامه همکاری انفرادی اذربایجان با ناتو را امضا کرد.

در زمان حاضر مرحله دوم برنامه همکاری انفرادی اذربایجان و ناتو برگزار می شود. Trend

__