نام کلوب :فناوری اطلاعات دانشگا
نام انگلیسی : parandclub
تاسیس : 30 دی 1383
133 عضو ، 28 بحث ، 4 آلبوم

فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد پرند

تبلیغات

__
عنوان بحث
کنترل پزژه IT و RUP
13 تیر 87 - 14:48

سلام

از دوستان کسی هست که بتونه به من در مورد موضوعات زیر کمک کنه:

تا 15 تیر اگر ممکنه به من خبر بدین.امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه2.gif

 

 

1- یکی دیگر از روشهای ارزیابی و انتخاب پرژه ها ,محاسبه نرخ  بازده داخلی IRR(internal rate of return) می با شد.این روش را به صورت کامل توضیح دهید

 IRR برای پرژه طراحی یک وب سایت دینامیک برای آژانس تاکسی با در نظر گرفتن هزینه اجرای پرژه به عنوان سر مایه گذاری اولیه مورد نیاز و نیز در نظر گرفتن ارقام فرضی مناسب برای منافع وهزینه های سالانه ناشی از استفاده از محصول (خروجی) پرژه را بدست آورید.طول عمر مناسبی برای محصول پرژه در نظر گرفته و محاسبات را بر مبنای آن انجام دهید.

 

 

 

2- یکی از اهداف اولیه در توسعه پرژه های سیستم های اطلاعاتی تعیین هر چه دقیقتر هزینه پرژه در ابتدای امر است که از آن به عنوان Estimating project effort  یاد می شود.

فراورش RUP دو روش را برای برآورد هزینه پروژه ها پیشنهاد می کند:

1- روش بر مبنای Use-case point  

2-روش Wide band delphi

روش های فوق را به طور کامل توضیح دهید.پرژه طراحی وب سایت آژانس را به عنوان مبنا قرار دهیدو با استفاده از یکی از روش ها هزینه آن را بر آورد نمایید.در این بر آورد استفاده از هر فرضی که برای تخمین پرژه نیاز است  بدون مشکل بوده و  فقط به صورت صریح مبنای محاسبات و بر آورد خود را توضیح دهید.

 

 

پاسخ ها
تا کنون پاسخی به این بحث داده نشده است.
__