userinfo close

  ,

نیچه


nietzscheclub

تاسیس: 29 دی 1383  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: امیرحسین ایزدی - معاونان
 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
4
32
91/2/22 (19:58)
20
251
90/12/3 (02:12)
0
1
90/11/28 (08:11)
40
470
90/11/7 (23:02)
0
0
90/9/9 (09:31)
21
269
90/8/28 (21:27)
6
125
90/4/17 (10:33)
74
1257
89/11/17 (16:29)
9
104
89/1/17 (15:47)
0
49
88/9/29 (10:07)
0
46
88/7/28 (09:39)
0
50
88/7/28 (09:38)
0
18
88/7/28 (09:25)
0
27
88/7/28 (09:21)
0
40
88/7/26 (13:47)
0
29
88/7/26 (13:46)
0
14
88/6/1 (16:11)
9
47
88/1/4 (18:22)
0
29
88/1/1 (19:00)
1
31
87/10/12 (23:36)

عنوان بحث

شیرزاد بیات , shirzad_baiat
شیرزاد بیات - 10:57 1386/02/7

چرا خدا مرده است؟

یه نگاهی به علم بنداز
یه نگاهی به مدر نیسم بنداز
به نگاهی به خودت
                             که عصاره ی طبیعتی
حالا دورو برت رو نگاه کن
بشین سر اجاق توالت
به پس مونده های خودت نگاه کن
تو بزرگترین چیزها رو آفریدی
و مفیدترین چیزها
حالا چشماتو با من که یه گه غلتونکم
عوض کن
  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
فیروز گودرزی , razdare_tanha
فیروز گودرزی - 21:27 1390/08/28
21
نقل قول از : آنجل ومپایر پترووای کلوب

خدایی وجود نداشته كه مرده باشد. خدا همان نیروی و انرژی نیك و بد در جهان و كائنات است. كه ما میگوییم خدا. یك انرژی كه بدون هیچ تصمیم قبلی و بدون هیچ اختیاری باعث بوجود آمدن هستی شد. و آن انرژی نام دارد. پس انرژی (خدا) نه خود بخود بوجود میاید و نه خود بخود از بین میرود فقط از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود.

متشکر.. حرفی رو زدید که من 2 ساله سعی میکنم به انسانها بفهمونم

آنجل ومپایر پترووای کلوب , angel_vampire
20
خدایی وجود نداشته كه مرده باشد. خدا همان نیروی و انرژی نیك و بد در جهان و كائنات است. كه ما میگوییم خدا. یك انرژی كه بدون هیچ تصمیم قبلی و بدون هیچ اختیاری باعث بوجود آمدن هستی شد. و آن انرژی نام دارد. پس انرژی (خدا) نه خود بخود بوجود میاید و نه خود بخود از بین میرود فقط از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود.

متشکر.. حرفی رو زدید که من 2 ساله سعی میکنم به انسانها بفهمونم
ندا شریعتی , gigi_josh
ندا شریعتی - 00:40 1390/06/18
19
نقل قول از : امید م

"او از شدت محبتش به بشر خودش را با طناب حلق آویز کرد
عالی بود
مهدی رمضانزاد , prochistar
مهدی رمضانزاد - 18:44 1389/09/2
18

خدایی وجود نداشته كه مرده باشد. خدا همان نیروی و انرژی نیك و بد در جهان و كائنات است. كه ما میگوییم خدا. یك انرژی كه بدون هیچ تصمیم قبلی و بدون هیچ اختیاری باعث بوجود آمدن هستی شد. و آن انرژی نام دارد. پس انرژی (خدا) نه خود بخود بوجود میاید و نه خود بخود از بین میرود فقط از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود.

مهدی رمضانزاد , prochistar
مهدی رمضانزاد - 18:39 1389/09/2
17
هیچ چیز مقدسی وجود ندارد. انسان آنقدر ضعیف است كه اگر در جایی كه هیچ مذهب و خدایی وجود ندارد (در ذهنها) برای خود مذهب و خدا خلق میكند. انسان از بی جوابی میترسد و بدین دلیل وقتی جواب یك سوال را ندارد ربط میدهد به بك چیز ماورای ذهنی مانند خدا. زمانی كسی خدا میشود كه به معنی خود رسیده باشد. خدا  منظور به خود است البته زمانی كه به راز هستی خود و جهان پی برده باشی.
سولما شان , qizil
سولما شان - 15:44 1389/01/17
16

خدا منم باور کنید

چون به خدا ایمان دارم

 

مصطفی قادری , aspes
مصطفی قادری - 15:00 1388/12/9
15

ما خدایی را آفریدیم و ما خود نیز او را کشتیم!

 

مردآرام جدیدی , quietman69
مردآرام جدیدی - 00:04 1388/11/6
14
نقل قول از : ندارم! ...

به نام سرآغازترین.

شاید ریشه افكار پوچ گرایی و  عنوان نمودن انسان به عنوان سرآغازترین , به برخی از نظریات كانت ,آنجا كه اظهار میكند "" انسان توانایی شناخت خداوند و روح را ندارد، و بعدها تحت عنوان نظریه‌ی پدیدارشناختی هم ایشان مطرح میکند که انسان نمی‌تواند چیزی را کامل بشناسد و آن‌چه انسان درک می‌کند، تنها پدیدارها هستند ,بر میگردد. و در همین راستا , ادامه دهندگان و پیروان و شاگردان كانت, چون فیشته این نظریه را دنبال نمودند و به طور جدی تری به تحلیل ان پرداختند , كه به گفته یاكویی(در یكی از نامه هایش به فیشته)"" ادامه این روند و چنین برداشتی از جهان خارج سبب پیدایش یك نوع اگوئیسم منفی‌ میشود(خودمداری)"". آنچه كه نیچه نیز از ان پیروی نمود و نیهیلیسم پدید امد.

نیچه می‌گوید: ""خداوند مرده است! "". ان هم نه خدای مذهب ,بلكه مرگ خدا به معنای مرگ تمام اهداف و آرایی که بالاتر از بشرند .كه یا مرده اند یا باید بمیرند .نیچه اعتقاد داشت , همه چیز باید در درون انسان یافت شود و هر انچه انسان را به زبونی و حقارت میگشاند باید نابود شود , كه بر اساس شرایط آن و دوران فیلسوف ما نیچه , پیدایش چنین عقاید افراطی و تندی , چندان دور از انتظار نبوده. با نگاهی كوتاه به اندیشه ها و گفته های این فیلسوف آلمانی , به راحتی میتوان به این نكته پی برد ,كه وی همواره به دنبال خلق یك سوپر من , آن هم از نوع بشر بوده , سوپر من او , قدرتمندترین و با ارزش ترین پدیده هاست كه با افرینشش , همه ان حقارت ها و احجافاتی كه مسبب ان دین ! بوده , شكسته میشود .

مرگ خدا از نظر نیچه به نظر این حقیر , بیانگر ان است كه زمانی , خدا وجو داشته و بشر به دلایلی او را كنار گذاشته كه ظاهر انكار او به دلیل سلب آزادی ها و شرافت بشر بوده . پس نیچه به نفی حقیقت بودن خدا , اشاره نكرده , میگوید خدا مرده , یعنی زمانی وجود داشته .

به گفته  دكتر عزت الله فولادوند """ همیشه بهترین راه براى فهم اندیشه هر فیلسوف این است كه ببینیم او خود را با چه مساله یا مسائل عمده‏اى روبرو مى‏دیده است.بنیادى‏ترین مساله‏اى كه نیچه جهان غرب را در روزگار خود با آن مواجه مى‏دید، بحران عمیق فرهنگى و فكرى بود كه او چكیده آن را درعبارت "مرگ خدا" و ظهور "نیهیلیسم" یا هیچ‏انگارى بیان كرده است. نیچه تشخیص داده بود كه تفكر سنتى دینى و متافیزیكى از اعتبارافتاده و خلئى بر جاى گذاشته كه علم جدید قادر به پر كردن آن نیست و براى حفظ سلامت تمدن كه به عقیده او با خطر جدى روبرو بود،باید براى دیدگاههاى دینى و فلسفى گذشته جانشینى پیدا كرد. مراد نیچه از "مرگ خدا" .كه وی این جنایت عظیم (یعنى كشتن خدا) را  اظهار میكند ,  به دست آدمیان‏صورت گرفته ولى خبرش هنوز به آ نان نرسیده است، هم واقعه‏اى فرهنگى مى‏داند و هم‏حادثه‏اى فلسفى، و به عقیده او، باید آن واقعه را مبدأ قرارداد و بى‏رحمانه و از بیخ و بن همه چیزرا - اعم از حیات و جهان و هستى آدمى و معرفت و اخلاق و ارزشها - از نو ارزیابى كرد"""

و یا حتی ممكن است عقیده نیچه برای گفتن این امر همان طور كه در كتاب شامگاه بتان بیان میكند این باشد:"" نیچه می گوید که جهان حقیقی دروغ است و فیلسوفان آن را مومیایی شده تحویل مردم داده اند. آنها سعی کرده اند دنیای حواس را دنیای خطاها و اشتباهات معرفی کنند و به عقل بچسبند"" چرا كه وقتی جهان بشر دروغ تلقی شود , بنیانگذارش نیز حقیقت نخواهد داشت!!.

 به عقیده این حقیر میتوان چنین برداشت نمود كه نیچه , مرگ خدا و مردن او از دیدگاه بشررا , راهی میدانسته به سوی آزادی و نجات انسانها .

حال اگر شخصی بتواند , با پذیرش خداوند و اعتراف به حضورش و نقشش در زندگی , مسیر آزادی و ازادگی را طی كند , نیز میتواند سوپر منش را از جنس خود,  نداند ؟؟!

به گفته نیچه رهاشدن از پرستش سراغازترین, شدن بشر از بودن است , اما حقیقتا اگر نفی این نیروی برتر,  انسان را به اوج شدن (كه به گفته هایدگر تبدیل انسان به طرح است) برساند , چه لزومی به خلق سوپر من جدید , میباشد ؟؟

آیا این سرآغاز اسارت نوین اما این باربه اسم خدای بشر گونه نیست؟؟!

پاینده باشید

حق یارتان .

****

گمان می کنم کامل ترین نظر همین است.

 


ناز خاتون , girl_cradel4devil
ناز خاتون - 22:14 1388/11/5
13
mage khodaiam vojod dare?
ساسان حدادی , sasan_camus
ساسان حدادی - 18:59 1388/02/16
12

ای انسان های ابله

خدا مرده ولی رحمش به شما انسان ها اونو کشت وقتی دید که انسان چگونه انسان دیگه ای رو به صلیب می کشه دق کردو مرد

داریوش      , dariush392
داریوش - 15:35 1388/02/16
11

خدا وجود ندارد زیرا اگر موجود باشد یا از ازل بوده است و یا در زمانی به وجود امده ... اما اگر چیزی ازلی باشد پس اغاز ندارد

پس بی نهایت است وچون بی نهایت است پس در هیچ جا نیست زیرا امکان ان را محدود می کند چیزی که در هیچ جا نیست هیچ است

امید کیا , omid_rdf
امید کیا - 10:09 1386/07/21
10

 

 آرزویم این است

 نه طراوت اشک در چشمان تو

 هرگز

 مگر از شوق زیاد

 نرود لبخند از عمق نگاهت

 هرگز

 و به اندازه هر روز

 تو عاشق باشی

 عاشق آنکه تو را می خواهد

 و به لبخند تو از خویش

 رها می گردد

 و تو را دوست بدارد

 به همان اندازه که دلت میخواهد

 گلهای من عید قشنگتون مبارک باشه

 امیدوارم اون عیدی که از خدا می خواستین

 حالا که مهمونیش تموم شده بهتون بده

امید کیا , omid_rdf
امید کیا - 08:03 1386/07/18
9

 

 ما آسمان و زمین و آنچه بین زمین وآسمانست

ببازیچه نیافریدیم

اگر ما میخواستیم جهانرا ببازی گرفته وکاری

بیهوده انجام دهیم میکردیم احدیرا هم بر ما

قدرت اعتراض نبود

لیکن چنین نیست بلکه هرچه آفریده ایم

طبق حکمت و مصلحت است

بلکه ما همیشه حق را بر باطل غالب و فیروز

میگردانیم تا باطل را محو ونابود سازد

و وای بر شما مردم جاهل که خدا را بوصف

کار باطل و بازیچه متصف گردانید

                                خدا(سوره انبیاء)

احسان کیانی , ehsankiani
احسان کیانی - 06:53 1386/07/18
8

کی به دنیا امد، که خبر از مردنش می دهید  ؟

امید کیا , omid_rdf
امید کیا - 06:55 1386/07/17
7

وقتی دلت تنگ شد،وقتی چشمات تر شد،وقتی دیگه نبود امیدت و همنفسی

بدون که هست اینجا کسی که تو واسش همه کسی ...(عاشقت خدا)

با یک دنیا عشق گلهای من بیایم

به خدا خواستی دلمونو بگیم :x

http://chat.cloob.com/profile/?data=90zkx0lbx727zljawy6dy_&them=2

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.