userinfo close

  ,

محک


mahakngo

تاسیس: 14 بهمن 1383  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: مصطفی ک - معاونان
شماره حسابهای بانکی موسسه (محک) 1-(جاری 72826000 بانک تجارت شعبه نیاوران کد 385) 2-(جاری 4444 بانک ادامه »
شماره حسابهای بانکی موسسه (محک)
1-(جاری 72826000 بانک تجارت شعبه نیاوران کد 385)
2-(جاری 4444 بانک صادرات شعبه قائم مقام فراهانی - کد 1445 )
3-(جاری 75/2222 بانک سپه شعبه چیذر کد 1351)
 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
241
1325
91/3/3 (14:41)
7
6
91/3/11 (22:25)
24
153
91/3/11 (20:48)
4
14
91/3/11 (20:44)
682
1595
91/3/11 (20:32)
1049
2365
91/3/11 (18:01)
203
1301
91/3/11 (00:23)
4
7
91/3/9 (22:42)
10
47
91/3/8 (21:00)
226
650
91/3/8 (18:21)
3
12
91/3/6 (14:43)
101
273
91/3/5 (22:38)
26
200
91/3/4 (03:15)
27
244
91/2/30 (23:27)
193
981
91/2/30 (23:15)
37
421
91/2/30 (14:31)
10
53
91/2/26 (21:14)
15
78
91/2/26 (14:14)
5
34
91/2/25 (17:05)
59
405
91/2/6 (14:34)

عنوان بحث :: این بحث را 3 نفر دنبال می کنند.

نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 05:31 1390/08/16

کمک به کودکان به روشهای مختلف ...

برای  لحظه ای شاد کردن کودکان  نیازمند همکاری  همه  هستیم  ...با خرید یک هدیه  یا واریز مبلغی پول....

 

 

 

داستان  ما.....

یکی  از بچه های  کلوپ   برای عیادت  به بیمارستان  کودکان سرطانی  رفت....و از بین  اون همه  کودک و مادر  

2تا فرشته رو برای  حمایت  انتخاب  کرد..یه پسرک6 ساله و  یه دختر زیبای 15  ساله

 

تلاش کردیم با دوستانی  مثل  خانوم نسیم خانوم شمیم  و....براشون هدیه خریدیم

لباس  ماشین  عروسک   از همین  چیزها  که همه ما  ادم بزرگها هم دوست داریم

چه برسه  به بچه ها.....  جمع که  شد پست کردیم  به شهرشون  ..چون این  2تا

فرشته  ساکن تهران نیستند و  در شهر و روستایی دور از ما   با سختی زندگی میکنند

ادرس و تلفن این 2   فرشته  پیش اقای نوید    همشهری مهربانشون محفوظه.....

به کمک  همه شما احتیاج داریم........حتی 1000 تومن........

شنیدم   فرشته 15 ساله ما  برای  هزینه درمان و  زندگی مشکل داره و.......

هر کس در توان خودش دید  و  خواست به داستان ما سر و سامانی بده  با   نوید 

همشهری مهربون و پاک  بچه ها تماس بگیره  ..حتما شماره حسابی چیزی هست

به امید کمک همه ما.... حتی 1000تومن.......

 

نوید
only_god

 

 

نوید  ازت خواهش میکنم  شماره حسابی  واسه  این فرشته از طرف مادرش باز کن  ...خدا بزرگه

 

 

  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 20:48 1391/03/11
24

بخش پیوند سلول‌های بنیادی کودکان، در بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک افتتاح شد. هشتم مهر ماه 1390 مراسم افتتاح بخش پیوند با حضور تنی چند از اعضا هیأت امنا و هیأت مدیره محک، پزشکان و جمعی از یاوران برگزار شد.

این بخش فوق تخصصی با حمایت مالی علی اصغر سلیم یکی از یاوران قدیمی محک ساخته شد و با همت بلند تعداد زیادی از یاوران محک تجهیز شد. با توجه به اینکه پیوند سلول های بنیادی یکی از روش‌های اصلی و نهایی در درمان بیماری سرطان است، لزوم وجود بخش پیوند در بیمارستان محک از سوی متخصصان کاملاً احساس می‌شد و اینک این بخش به عنوان یک پایگاه مرجع پیوند سلول‌های بنیادی برای کودکان مبتلا به سرطان در کشور فعال است.

بخش پیوند سلول‌های بنیادی به دست یکی از کودکان محک و علی اصغر سلیم افتتاح شد و مدعوین از این بخش و تجهیزات و امکانات آن بازدید کردند. سپس برای شرکت در مراسم در سالن آمفی تئاتر محک حضور یافتند و دکترمرداویژ آل بویه عضو هیأت امنای محک و فوق تخصص خون وآنکولوژی  ضمن خوشامد به میهمانان گفت: «هنگامی که شفافیت و تداوم عملکرد وجود داشته باشد مردم ما در امور خیر پیش قدم می شوند و ساخت و تجهیز بخش پیوند مغز استخوان ظرف مدت یک سال و نیم از نمونه‌های بارز این مساله است.»

نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 20:46 1391/03/11
23
کتاب قهرمان شیمی، کتابی به زبان کودکانه است که در زمینه شیمی‌درمانی و در کشور هلند به چاپ رسیده...


این کتاب به همت پریوش لاجوردی از اعضای هیأت امنا و هیأت مدیره مؤسسه خیریه محک، از روی ترجمه آلمانی به زبان فارسی ترجمه و چاپ شده و هم اکنون مورد استفاده کودکان مبتلا به سرطان محک قرار می‌گیرد.

کتاب قهرمان شیمی که ترجمه آلمانی آن توسط مرکز سرطان کودکان و مرکز کمک به تحقیقات سرطان خون آلمان و انجمن سرطان خون کودکان ای.وی منتشر شده، به زبان کودکانه سعی برآن دارد تا در مراحل مختلف به معرفی ساختار بدن، علت ابتلا شدن به بیماری سرطان، نشانه‌های ابتلا به این بیماری و فرآیند عملکرد داروی شیمی درمانی برای کودکان مبتلا به سرطان بپردازد.

ترجمه این کتاب به زبان‌های مختلف تا به امروز بازتاب مثبتی در میان کودکان مبتلا به سرطان در سراسر جهان داشته و موجب آشنایی هر چه بیشتر این کودکان عزیز با بیماری سرطان و راه‌های مقابله با آن شده است.

سارا  , sara_fv
سارا - 21:14 1391/03/9
22
سلام بچه ها
امیدوارم سلامت و شاد باشید
این پیام رو یکی از دوستان مهربون برای من یادداشت گذاشته که گفتم منم اینجا بزارم تا هرکی می تونه کمک کنه.

"خیلی به کمک شما نیاز داریم دوست عزیز و امیدوارم بتوانید برای کمک معنوی به بچه های سرطانی با من هم قدم شوید با تشکر از شما برای بچه هایی که موهای سرشان ریخته با کمک اشخاص خیری که بافت کلا گیس انجام میدهند نسبت به سایز سر آنها با استفاده از مو های کوتاه شده سالم کلاگیس درست میشود و بچه هارو خوشحال میکنند ( این کار روحیه واعتماد به نفس آنها را بالا برده و در درمانشان نقش مهمی را ایفا میکند ) آیا شما در زمینه پیدا کردن اشخاصی که دارای موهای بلند باشند و موهای خود را برای اهداء به این بچه ها و یا با مبلغی بتوان خریداری کرد هستین، جویا شوید لطفا با سپاس فراوان از شما دوست مهربانم ، منتظر جوابم.
 http://hamiari.blogfa.com/"

هرکسی می تونه کمک کنه یا اینجا بگه یا برام یادداشت بزاره که من خبرشو بدم بهشون .... ممنون.
نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 23:31 1391/02/30
21
شما می توانید کمک های نقدی خود را از طریق مراجعه به دفاتر محک، یا واریز وجوه به حساب های بانکی محک جهت حمایت از کودکان مبتلا به سرطان، اهدا نمایید. روش دیگر برای اهدای کمک های نقدی در قالب کمک های عمومی و نذورات خاص پرداخت از طریق کارت های عضو شتاب است.در صورت تمایل گزینه همین الان می خوام کمک کنم را انتخاب کنید. همچنین تمامی دستگاههای خودپرداز بانکهای
ملی ، صادرات و کشاورزی در سراسر کشور گزینه ‹‹ کمک به محک ›› را دارند.

یاور گرامی! از آنجایی که محک همواره علاقه مند به ارائه بالاترین سطح از شفافیت و پاسخگویی به نیکوکاران و ذیربطان خود است، این سازمان همواره در جهت ثبت دقیق اطلاعات مربوط به وجوه اهدایی و کمک های مردمی تلاش می نماید. لذا خواهشمند است پس از واریز کمک های خود به شماره حساب های محک،‌فیش بانکی را از طریق نمابر به شماره 22485456 با ذکر مشخصات دقیق اهدا کننده شامل نام، نام خانوادگی، تلفن تماس و در صورت تمایل نوع استفاده از مبلغ پرداختی و نذورات خاص را با درج بر روی فیش بانکی یا کپی آن ارسال نمایید و یا از طریق تماس با موسسه مراتب را به اطلاع همکاران ما برسانید.


در صورت علاقه مندی به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با یکی از دفاتر محک تماس بگیرید و یا فرم زیر را پر کنید. همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت و مشتاقانه پاسخگوی شما خواهند بود.
نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 23:17 1391/02/30
20

در حال حاضر موسسه محک در بخش های ذیل به نیروی انسانی نیاز دارد.

1. کارشناس روابط عمومی (فوق لیسانس روابط عمومی از دانشگاه های معتبر، مسلط به زبان انگلیسی، سه سال سابقه کار مرتبط)

2. طراح گرافیک (آشنا با فرآیند چاپ و دو سال سابقه کار مرتبط)

3. کارشناس/کاردان آزمایشگاه با سه سال سابقه کار
 
4. کارشناس پرستاری

5. تکنسین بیهوشی 


  متقاضیان استخدام می توانند از طریق شماره فکس 22485456 و یا ایمیل HR@mahak-charity.org  رزومه های خود را ارسال نموده و یا با شماره‌ 23501169 بخش منابع انسانی محک تماس حاصل فرمایند.

نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 02:05 1391/02/28
19
مؤسسه خیریه محک، درکنار دریافت کمک های نقدی آمادگی قبول کمک های اهدایی نیکوکاران به صورت کالاهای اهدایی را نیز دارد. این کالاهای اهدایی به دو گروه کالاهای مصرفی و تجهیزات و دستگاه های پزشکی دسته بندی می شوند. شما می توانید با تماس با یکی از دفاتر محک از لیست اقلام و تجهیزات مورد نیاز موسسه و بیمارستان محک مطلع شوید.
با توجه به اهمیت اصل شفافیت در محک ، برای کلیه اقلام غیرنقدی نیز رسید اهدایی صادر می شود و ارزش ریالی آن در حساب های موسسه منظور می‌گردد. همچنین بر روی کلیه دستگاه ها و تجهیزات پزشکی اهدا شده توسط نیکوکاران، نام فرد اهدا کننده به پاس اقدام انسان دوستانه ایشان ثبت خواهد شد. درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با شماره 23540 تماس حاصل نمایید.
نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 00:07 1391/02/28
18
سلام.
یکی از دوستان محک  در پیامی خبر داد که قراره  بزرگترین پیتزا   تهیه بشه به نفع  کودکان محک  کودکان سرطانی و غیرره....  اگر پیشنهادی دارید و در این راه میتونید کمک کنید  پیام بدید. در حال حاضر هم  ظاهرا دنبال  اسپانسر هستند.. به زودی توضیحات بیشتری هم میدن

نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 20:05 1391/02/15
17
موسسه خیریه شفاجویان کودکان مبتلا به سرطان (مشک)

موسسه ای است غیر سیاسی ، غیر دولتی و مردمی که به همت گروهی از خانواده های کودکان مبتلا به سرطان و عده ای افراد خیر تشکیل و به انگیزه خدمتگذاری به کودکان معصوم مبتلا به سرطان و خانواده های دردمند آنان در سال 79 تاسیس و در شهریور سال 81 در اهواز به ثبت رسیده است .

آدرس دفاتر موسسه خیریه (مُشك):

اهواز - بیمارستان شفا جنب بیمارستان گلستان - دفتر موسسه خیریه شفاجویان – تلفن دفتر 3743345

اهواز – خیابان خوانساری(فردوسی) بین فیلی و وكیلی پلاك 226–  دفتر موسسه خیریه شفاجویان – تلفن دفتر 2921133

تلفن های غیرمستقیم -  3 الی 3743281- 0611 -  داخلی  261

موسسه خیریه شفاجویان كودكان مبتلا به سرطان (مُشك) موسسه ای است كه به منظور كمك به درمان كودكان مبتلا به سرطان و تخفیف رنجهای آنان و والدینشان تاسیس شده است. هزینه های گزاف انجام این رسالت بزرگ از راه كمكهای مردمی مانند هدایا ، اعانات، نذورات و حق عضویت افراد خیّر تأمین می گردد.
http://www.moshk-charity.org/




نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 19:43 1391/02/15
16
با این روش  هم میتوانید به محک  کمک کنید

استند های محک

با تقدیم نمودن استند های محک به آشنایانتان عشق ورزیدن به یکدیگر و حمایت از کودکان مبتلا به سرطان را به آنها تقدیم کنید.

شما می توانید با پرداخت بخشی از هزینه یک سبد گل به موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک) به درمان و بهبود این کودکان کمک کنید. موسسه محک در ازای این کمک؛ از طرف شما و با نام شما استند مخصوصی را برای شخص مورد نظرتان ارسال خواهد کرد.بی شک این اقدام شما از همه سبدها و دسته های گل؛ به یادماندنی و پر معنی تر خواهد بود. اگر مایل به سفارش استندهای محک هستید با شماره 23501089 و یا 23501088 بخش پروژه های خاص تماس بگیرید.


نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 22:35 1391/02/8
15
نیازهای فوری و اساسی کودکان محک..


مشارکت در تجهیز بیمارستان

با مشارکت در این طرح می‌توانید تداوم بخش ارائه بالاترین سطح کیفی درمان به کودکان مبتلا به سرطان باشید و در شادی بهبودی هزاران کودک که در این بیمارستان به طور رایگان درمان می‌شوند، سهیم شوید.
در صورت تمایل به کمک به کودکان مبتلا به سرطان از طریق مشارکت در تجهیز بیمارستان محک، با شماره‌های 23501013 - 23501019 تماس حاصل فرمایید.


http://www.mahak-charity.org/main/fa/help-mahak2/563





راضیه  , jojo_remo
راضیه - 23:55 1391/01/19
14
gholakbig.jpg
راضیه  , jojo_remo
راضیه - 23:49 1391/01/19
13
سارا فراهانی , sara_vf
سارا فراهانی - 19:19 1390/11/24
12

دوستان گرامی ومهربانم مادر رامبد صادقی روز 3 شنبه صبح 25 بهمن ماه در سازمان انتقال خون کنار بیمارستان میلاد ( جنب اتوبان همت و شیخ فضل الله ) چشم انتظار حضور شما هستند . کسانی که می خواهند در این عمل خداپسندانه شرکت داشته باشند برای دادن آزمایش خون به این مکان رفته و به کوچولوی نازنین ما را یاری کنید . شاید شما همون نجات دهنده باشید!! رامبد مبتلا به یک سندرم نادر هست که این بیماری تنها با پیوند مغز و استخوان خوب میشه ... اما از تمام اقوام این کوچولو هیچیک نمیتوانند بدلیل سازگار نبودن آزمایش خونشان با رامبد به او کمک کنند . لذا خانواده رامبد برای نجات فرزندشان دست نیاز به سوی شما عزیزان دراز کرده اند . شایان ذکر است خانواده رامبد تا قبل از عمل باید هفته ای 200 هزار تومان پول آمپول برای این کودک بدهند .

یک نکته مهم برای عزیزانی که قصد کمک دارند :همراه داشتن یک دفترچه بیمه معتبر است ( مهم نیست دفترچه بیمه حتما برای خودتون باشه یا نباشه ) چون هزینه این آزمایش بدون دفترچه 17000 هزار تومنه و با دفتر چه 6000 هزار تومن
شماره تماس
خانم صادقی  09374946470     

با تشکر قبلی از توجه و همیاری شما دوستان  

نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 02:38 1390/11/24
11

سلام به دوستان محک

اگر مایل باشید  برای  عید  در حد توان  خودمون   کودکان رو خوشحال کنیم 

کسانی که مایل  هستند    حضور خودشون رو  اعلام کنند...

 

بعدا  مفصل  در موردش  صحبت میکنیم

اگر هم مایل بودید  پیام خصوصی بدید

با تشکر

 

نیلو م ج , mosaferam
نیلو م ج - 03:35 1390/09/27
10

کودکان مبتلا   به سرطان را به محک معرفی کنید..........

خیرین و افراد نیکوکار را به محک معرفی کنید..نشانی  و ادرس دفاتر محک

 

دفتر مرکزی
آدرس : میدان اقدسیه،ابتدای بزرگراه ارتش، سه راه ازگل،بلوار شهید مژدی، بلوار محک،موسسه خیریه و بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان" محک."
تلفن: ۲۳۵۰۱۰۰۰(۹۸۲۱+) جلب مشارکت : ۲۳۵۴۰ (۹۸۲۱+) روابط عمومی: ۲۳۵۰۱۲۴۳(۹۸۲۱+) تضمین کیفیت : پیشنهادات و انتقادات : ۲۳۵۰۱۱۸۰(۹۸۲۱+) نمابر: ۲۲۴۸۵۴۵۶  پست الکترونیک: info@mahak-charity.org

 

 

منظور سهولت اهدای کمک های شما یاوران گرامی به کودکان مبتلا به سرطان، موسسه محک با پاسخگویی از طریق شماره 23540 راهنمای شما عزیزان خواهد بود.

دفتر ستارخان
آدرس : تهران ، خیابان ستارخان، سه راه تهران ویلا، خیابان شهید صفویان(خیابان چهارم)، شماره ۵۵
تلفن : ۶۶۵۵۴۰۸۱(۹۸۲۱+) - ۶۶۵۰۴۱۳۶(۹۸۲۱+)

دفتر چیذر
آدرس : میدان چیذر، پایین‌تر از فروشگاه شهروند، خیابان خراسانی، ابتدای کوچه حوزه علمیه، ساختمان برایا، پلاک 28، طبقه سوم، واحد 11
تلفن: ۲۲۲۱۳۹۴۶ (۹۸۲۱+) تلفکس:۲۲۲۰۱۳۱۲(۹۸۲۱+)

دفتر ملت
آدرس : تهران، خیابان ولی عصر، روبروی پارک ملت، نبش کوچه صداقت، برج ملت، طبقه همکف تجاری، شماره ۳۶
تلفن: ۴-۲۲۰۳۷۴۷۳( ۹۸۲۱+)

دفتر گلستان
آدرس : شهرک قدس، فاز 1، خیابان ایران زمین، مرکز خرید گلستان، هسته مرکزی، جنب فروشگاه سلیم اپتیک

دفتر کرج
آدرس : کرج، خیابان دانشکده، جنب مدرسه دهخدا، نبش خیابان اوجانی، طبقه فوقانی بانک تجارت
تلفن: ۲۲۵۵۹۵۵-۰۲۶۱ / ۲۲۲۰۱۷۷-۰۲۶۱

دفتر فرودگاه:
فرودگاه بین المللی امام خمینی، ترمینال پروازهای خروجی(طبقه اول)، ضلع شرقی
تلفن: ۵۱۰۰۷۵۹۲

 

 

 

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.