نام کلوب :كنكور
نام انگلیسی : konkoor
تاسیس : 3 شهریور 1385
37 عضو ، 10 بحث ، 2 مقاله

كنكور

تبلیغات

__
عنوان بحث
خبر : اعلام نتایج دانشگاه سراسری در نیمه شعبان
16 شهریور 85 - 19:45

رییس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: نتایج نهایی پذیرفته شدگان آزمون سراسری به محض آماده شدن اوایل هفته آینده اعلام می شود.
دکتر عبدالرسول پور عباس در گفت و گو با خبرنگار اظهار کرد: اسامی پذیرفته شدگان به محض آماده شدن از اوایل هفته آینده اعلام خواهد شد و نهایت سعی ما بر این است که نتایج روز نیمه شعبان 18 شهریور ماه از طریق سایت سازمان سنجش منتشر شود. وی افزود: نتایج در ابتدا در سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و سپس به صورت ویژه نامه در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
رییس سازمان سنجش گفت: آموزش و پرورش تا امشب فرصت دارد که نتایج را به سازمان اعلام کند تا به محض اعلام آموزش و پرورش، پروسه پذیرش آغاز می شود که این مرحله نیز حد اقل 48 ساعت زمان می برد. وی با بیان این که در کنکور امسال حدود 400 هزار نفر در کلیه دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی- غیر دولتی و تربیت معلم پذیرفته می شوند، گفت: در مرحله اول کنکور655 هزار و 265 نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که حدود 55 درصد داوطلبان است.
دکتر پور عباس در خاتمه گفت: با توجه به ظرفیت پذیرش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی امسال حدود 60 درصد مجازین در دانشگاه ها و موسسات پذیرش می شوند.

پاسخ ها
تا کنون پاسخی به این بحث داده نشده است.
__