userinfo close

  ,

خاتمی


khatamiclub

تاسیس: 10 تیر 1384  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: میر آراز موسوی - - معاونان
در مرام آدم برفی ؛ خورشید یک محارب است !!! در ذهن آدم برفی ؛ شکفـتـن یعنی اغتشاش !!! در باور آدم برف ادامه »
در مرام آدم برفی ؛ خورشید یک محارب است !!!
در ذهن آدم برفی ؛ شکفـتـن یعنی اغتشاش !!!
در باور آدم برفی ؛ یخبندان وعده الهی است !!!





 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
12
1134
89/1/10 (23:59)
91
842
89/3/7 (16:35)
10
120
90/5/6 (03:20)
105
907
89/12/1 (00:49)
12
99
89/10/3 (11:56)
2
18
89/2/5 (17:58)
8
76
88/12/20 (18:52)
25
76
88/11/4 (20:17)
4
246
88/11/2 (18:38)
15
92
88/8/13 (01:21)
11
62
88/6/28 (14:13)
16
54
88/5/13 (21:37)
3
46
88/5/2 (14:32)
0
38
88/4/31 (01:09)
4
43
88/4/26 (02:30)
1
25
88/3/30 (15:11)
1
16
88/3/30 (15:11)
85
418
88/3/25 (23:57)
6
34
88/3/20 (15:59)
0
43
88/3/19 (04:00)

عنوان بحث

میر آراز موسوی - , ahmadbikas
میر آراز موسوی - - 02:27 1388/03/26

**اعلام برنامه راهپیمایی های اعتراضی **26 خرداد میدان ولیعصر به سمت صدا و سیما

 

در ادامه روند راهپیمایی ها در اعتراض به تقلبات وسیع در انتخابات

26 خرداد ساعت 5 میدان ولیعصر به سمت صدا و سیما

دوستان عزیز توجه فرمایید :

با توجه به تجربه امروز امکان پخش شایعه نسبت به لغو برنامه فردا حتی در سایت های معتبر بسیار زیاد است

لذا تاکید می شود علی رغم هر گونه تکذیبیه به دلیل اعلام عمومی توسط پلاکاردها در روز راهپیمایی 25 خرداد که خبر راهپیمایی فردا ( 26 خرداد )را مشخص می ساخت و مشاهده اغلب مردم شرکت کننده در تظاهرات حتما و حتما این راهپیمایی شکل خواهد گرفت .

از تمامیه دوستان در خواست می شود ضمن اطلاع رسانی به بقیه ، در این تظاهرات شرکت کنند تا با گسترده شدن جمعیت امنیت حاضرین در تظاهرات حفظ شود .

در ضمن از تمامیه دوستان درخواست می شود به نکات ذیل توجه فرمایند تا در صورت وقوع هرگونه واقعه ناگوار و ... از آمادگی لازم جهت مقابله برخوردار باشند :

 

1 -  دوستان هنگام بیرون رفتن جهت راهپیمایی حتما یکی دوعدد باند و گاز استریل همراه داشته باشید که در مواقع ناگوار خود یا هموطنانتان از آن استفاده کنند... به همراه داشتن الکل در بطری پلاستیکی کوچک و بتادین به مقداری که دست و پا گیر نباشد نیز خوب است .

2 -دوستان در ضمن به همراه داشتن مواد قندی و شیرینی نظیر شکلات نیز برای کسانی که احیانا زخمی شده خونریزی دارند بسیار مناسب است  سبب بالا رفتن فشار خون  و تقویت فرد زخمی می شود درضمن حتما از نوشاندن آب به فرد زخمی خودداری کنید که سبب شل شدن خون و خونریزی بیشتر می شود، فقط تر کردن دهان کافیست به علاوه خوراندن شیرینی در صورت تمایل طرف . اگر کنار او هم نمی ایستید از اطرافیان بپرسید که اگر ندارند برای استفاده شکلات را به آنها بدهید تا در زمان لازم به فرد زخمی بدهند .

 

 

  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
فرید سبز , farshad13621983
فرید سبز - 15:11 1388/03/30
1
آرای واقعی احمدی نژاد: بعد از موسوی و کروبی

اعتراضات خیابانی گسترده به تقلب

شروین امیدوار

 

همزمان با انتشار نامه ای از سوی کارکنان وزارت کشور که از جایگاه سوم محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوی دهم بعد از موسوی و کروبی حکایت می کند، تهران و چند شهر دیگر ایران دیروز صحنه اعتراضات خیابانی مردم بود. هزاران تن از مردم روز شنبه پس از انتشار نتایج انتخابات ریاست جمهوری از سوی ستاد انتخابات وزارت کشور، در میادین و خیابان های تهران و برخی دیگر از شهرهای ایران نسبت به آنچه کودتای نظامیان و رهبر جمهوری اسلامی علیه میر حسین موسوی و همچنین تقلب در انتخابات می خواندند، اعتراض کردند.

اعتراض های خیابانی دیروز با واکنش تند نیروهای امنیتی و یگان های ویژه و سرکوب معترضان مواجه شد و علاوه بر مجروح شدن چندین نفر از معترضان، ده ها نفر  از مردم معترض که اغلب شان جوان هستند بازداشت شده و به بازداشتگاه های نامعلوم منتقل شدند.

 

موسوی: 19 میلیون، کروبی: 13.4 میلیون، احمدی نژاد: 6.7 میلیون

اعتراضات دیروز در شرایطی صورت گرفت که گروهی از کارکنان وزارت کشور، تعداد واقعی آرای انتخابات ریاست جمهوری 22 خرداد را به شرح زیر منتشر کردند: میرحسین موسوی خامنه 19075623 رای، مهدی کروبی 13387104 رای، محمود احمدی نژاد 5698417 رای و محسن رضایی میرقائد 3754218 رای.  به گفته این افراد نزدیک به ستاد انتخابات کشور، در رای گیری روز جمعه تعداد افراد واجد شرایط رای دادن 49322412 نفر، تعداد افراد شرکت کننده در انتخابات 42026078 و تعداد آرای باطله3871611 بوده است. این آمار، که منابع اصلاح طلبان بر دقت آن تصریح دارند، نشان می دهند که در صورت برگزاری منصفانه انتخابات، انتخابات دو مرحله ای می شد و میرحسین موسوی و مهدی کروبی به مرحله دوم راه می یافتند.

همزمان، در تهران مردم معترض در در برخی میادین اصلی پایتخت از جمله میادین فاطمی، ولیعصر، ونک، هفت تیر، تهرانپارس و خیابان های دیگر تجمع و راهپیمایی کردند.

یگان های ویژه نیروی انتظامی و لباس شخصی های مسلح که گفته می شود از اعضای قرار گاه ثارالله سپاه پاسداران هستند به شدت تظاهرات اعتراض آمیز مردم را به شدت سرکوب کرده و ده ها تن را بازداشت کردند.

مردم معترض با پرتاب سنگ و همچنین آتش زدن سطل هاى زباله شعار هاى "مرگ بر دیكتاتور"، "موسوى، موسوى حمایتت مى كنیم"، "موسوى، موسوى، راى مرا پس بگیر"، "دولت كودتا، استعفا استعفا"، "نصر من الله و فتح قریب، مرگ بر این دولت مردم فریب" را سر می دادند. آنان همزمان، با سر دادن شعار"نیروى انتظامى، حمایت حمایت" خطاب به نیروهای ویژه ای که در حال ضرب و شتم و بازداشت مردم بودند می خواستند که از مردم حمایت کنند.

در شهر مشهد نیز صدها تظاهر كننده با راهپیمایی در خیابان هاى این شهر نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهورى اعتراض كردند.

اوضاع در شهرهای اهواز، کرج، رشت و تبریز نیز پر تنش گزارش شده و منابع مستقل در این شهرها از حضور جوانان خشمگین و معترض در میادین و خیابان های شهر  خبر می دهند که در مواردی با یگان های ویژه درگیر شده اند.

 

موسوی و کروبی: انتخابات مخدوش است

میر حسین موسوى، نخست وزیر سابق و مهدى كروبى دیگر کاندیدای اصلاح طلب اطلاعیه های جداگانه ای خطاب  به مردم ایران با تاکید بر بروز تقلب و تخلف در انتخابات روز جمعه  اعلام كردند كه نتایج اعلام شده از سوی ستاد انتخابات وزارت کشور دولت احمدی نژاد را که وی را پیروز معرفی کرده نخواهند پذیرفت.

سایت کلمه یکی از دو سایت رسمی میرحسین موسوی در مورد اعتراض های روز گذشته در تهران خبر داد که بعداز ظهر شنبه پس از آغاز اعتراض های مردمی در خیابان ولیعصر تهران، همه مغازه های این ناحیه توسط نیروهای لباس شخصی بسته شده است. تجمع اعتراضی جوانان و دانشجویان در پارك ساعی و میدان ونك و تقاطع خیابان ولیعصر و فاطمی با واكنش شدید پلیس مواجه شد.

خیـابـان 16 آذر و اطـراف كـوی دانشگـاه تهـران نیز شاهد نا آرامی های متعدد بود. پلیس كه مجهز به زره های مخصوص و موتورسیكلت های صحرایی و ادوات ویژه بود، معترضان را با توسل به خشونت پراكنده كرد. این برخورد تند نیز شامل برخی عابرین پیاده و مسافرین اتوبوس ها نیز شد و این برخوردها حتی پس از پراكنده شدن معترضان نیز ادامه داشت.

گزارش های دیگر حاکی است که شامگاه شنبه نیز نیروهای امنیتی و گارد ضد شورش با شدت زیاد به کوی دانشگاه تهران حمله  برده و درگیری های دیگری در خیابان های عباس آباد، سعادت آباد، تجریش، خیابان ولیعصر و مناطقی از زغفرانیه  رخ داده است.

اعتراض مردم نسبت به تقلب در انتخابات در حالی صورت گرفت که نیروهای امنیتی شامگاه جمعه همزمان با اعلام پایان انتخابات به ستادهای مرکزی انتخاباتی  میر حسین موسوی و مهدی کروبی هجوم برده و علاوه بر ضرب و شتم هواداران آن ها ستاد کاندیداهای اصلاح طلب را پلمپ کردند.

 

ستادهای موسوی پلمپ شدند

روز گذشته، ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی پلمپ این ستاد را تائید کرد و اعلام کرد که به دنبال حمله ماموران نیروی انتظامی در ساعت 2 بامداد جمعه شب به هواداران موسوی در مقابل این ستاد، نیروی انتظامی علاوه بر ضرب و شتم و بازداشت هواداران وی، با گاز اشک آور و فلفل به ستاد مرکزی انتخاباتی موسوی را مورد هجوم قرار داده و ان را محاصره کردند، به حدی که اعضای ستاد مركزی میرحسین موسوی بیش از یك ساعت و نیـم در سـاختمـان در میـان گـاز فلفل محبوس بودند و به ناچار برای دفع گاز فلفل، و ادامه تنفس كاغذ به آتش كشیدند.

بنابر همین گزارش نزدیک به ساعت 4 صبح شنبه کلیه اعضای ستاد انتخاباتی موسوی از ساختمان ان تخلیه و این ستاد از سوی افراد ناشناس پلمپ شد. هنوز هیچ مرجعی مسئولیت این اقدام را نپذیرفته و علت این اقدام را اعلام نكرده است.

تنش در انتخابات از بامداد جمعه ساعتی قبل از آغاز انتخابات با صدور اطلاعیه شدیدالحن سپاه پاسداران علیه میرحسین موسوی اوج گرفت. سپاه در این اطلاعطه موسوی را به خطر نگارش نامه سرگشاده به رهبر جمهوری اسلامی در خصوص کارشکنی وزارت کشور و ناظران شورای نگهبان در انتخابات و احتمال دخالت سپاه در انتخابات به تشویش اذهان عمومی متهم و تهدید کرده بود که وی باید اسناد دخالت سپاه و بسیج در انتخابات را فوری ارائه کند وگرنه علاوه بر پیگرد قضایی باید از سپاه پاسداران عذرخواهی کند.

پیشتر و از روز پنج شنبه شبکه اس ام اس تلفنی در ایران قطع شده و روز جمعه در حین برگزاری انتخابات نیروهای مسلح لباس شخصی به چندین ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی حمله بردند. میر حسین موسوی شامگاه شنبه در بیانیه ای خطاب به هوادارانش اعلام کرد "تخلفاتی که در دهمین انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفته است بسیار جدی است و رنجش عمیق شما کاملا به حق است.

وی همچنین به هوادارانش گفت: قاطعانه از شما می خواهم هیچ فرد یا گروهی خود را در معرض صدمه قرار نداده آرامش و متانت خویش را از دست ندهد و همگان در هر حال حساب خود را از هر گونه رفتار خشونت آمیز جدا نمایند."

این کاندیدای اصلاح طلب در عین حال از نیروی های انتظامی خواست با درایت مردم را از خود دانسته احساسات آنها را در این شرایط درک کند. موسوی همچنین به هوادارانش تاکید کرد که "ما شکایت جدی خود را از جریان انتخابات و روندهای ناسالمی که در طی آن دیده شد با تمام توان پیگیری خواهیم کرد و نتایج آن را به اطلاع عموم خواهیم رساند.

 

استمداد از مراجع تقلید

میر حسین موسوی روز گذشته ضمن انتشار چند اطلاعیه هواداران خود را به آرامش فراخواند اما تاکید کرد که "نتایجی كه برای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد بهت آور است مردمی كه در صفهای طولانی اخذ رای شاهد تركیب آرا بودند و خود می دانند كه به چه كسی رای داده اند با حیرت تمام به شعبده بازی دست اندركاران انتخابات و صدا و سیما نگاه می كنند."

وی همچنین تاکید کرد که مردم "اینك بیش از همیشه به دنبال آن هستند كه بدانند چگونه و توسط چه كسانی و مقاماتی طرح این بازی بزرگ ریخته شده است."

موسوی در بیانیه اش خطاب به ملت ایران اعلام کرد که "ضمن اعتراض شدید به روند موجود و تخلفات آشكار و فراوان روز انتخابات هشدار می دهم كه تسلیم این صحنه آرایی خطرناك نخواهم شد. نتیجه آنچه كه از عملكرد متصدیان بی امانت دیده ایم و می بینیم جز تزلزل اركان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حاكمیت دروغ و استبداد نیست."

او همچنین اظهارداشت که "طبق وظیفه شرعی و ملی خویش به افشای رازهای پشت سر این روند پرمخاطره خواهم پرداخت و آثار نابود كننده آن را بر سرنوشت كشور توضیح خواهم داد و ترس آن دارم كه ادامه وضع موجود همه نیروهای موثر در نظام را به توجیه گرانی دروغگو در مقابل مردم تبدیل كند و دنیا و آخرت آنان را در معرض لطمه های جبران ناپذیر قرار دهد."

نخست وزیر دوران جنگ همزمان نامه ای به مراجع تقلید نوشت و  از آنان خواست که با تذکر به مسئولان کشور  در حالی که همه راه های احقاق حق بسته شده، برای حقوق از دست رفته مردم اقدام کنند.

وی در این نامه تاکید کرد که "اگر چه توسل به دروغ و استفاده‌ی بی حساب از امکانات عمومی و دولتی برای تبلیغات یک‌سویه به سود نامزد حاکم به خوبی نشان دهنده عزم این گروه خاص برای پیروزی به هر قیمت و از هر راه ممکن بود، اما تصور تقلب در آرای مردم تا این اندازه و برابر انظار شگفت‌زده جهانیان از حکومتی که تعهد به عدالت شرعیه از ارکان اساسی آن شمرده می‌شود، برای کسی ممکن نبود."

وی با تاکید براینکه "عواملی به بهانه‌های واهی با چوب و چماق و باطوم و شوک الکتریکی به جان اعضای ستادهای اینجانب و مراجعه کنندگان سرگردان و مبهوت از این وضعیت افتاده‌اند" گفت که برای پی گیری تخلفات انجام شده امیدی به کارایی قوه قضاییه نمی‌رود: زیرا جایی که دادستان کل کشور نتواند از سخن قانونی خود در پیشگیری از سخنرانی اضافی نامزد حاکم در سیما جلوگیری نماید، با چه ابزاری می‌تواند از این خشونت سیاه بازداری کند؟"

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.