userinfo close

  ,

ایران وطنم خوی زادگاهم


iran_khoy

تاسیس: 10 شهریور 1385  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: دومان وطن اوغلو - معاونان
از مرگ نمی هراسیم.پس در راه وطنمان ایران و آذربایجان و زبانمان تورکی و دیار مادری و شهر عزیزمان خوی ادامه »
از مرگ نمی هراسیم.پس در راه وطنمان ایران و آذربایجان و زبانمان تورکی و دیار مادری و شهر عزیزمان خوی و جان نیز فدا میکنیم...

تورکون قولو بویکولمه ز/تورکون بئلی اگیلمه ز/بیر گوکه قالخان بایراق بیر داها یئره یئنمه ز...
Yaşasin Türk Yürdüo Azərbaycan
Yaşasin Xöy

مهم*بخش توضیحات کلوب{ویرایش جدید این بخش} را حتما مطالعه فرمایید.*مهم

1- به زودی تغییرات اساسی در روند آزادی بیان و عدم نبود قانون در این کلوب{همانند دیگر کلوبها} و قانون هایی محکمه پسند برای کلوب واعضای جدید و قدیم آن تدارک دیده خواهد شد.
 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
134
1114
88/4/14 (22:50)
11
33
90/7/6 (21:48)
2
44
90/7/5 (19:33)
1
31
90/6/27 (07:57)
1
18
90/6/27 (07:56)
0
27
89/2/28 (00:05)
1
29
89/2/6 (20:27)
10
85
88/10/5 (12:36)
0
22
88/6/28 (10:16)
0
13
88/6/28 (10:13)
3
64
88/6/12 (13:49)
0
32
88/6/2 (00:04)
52
233
88/5/19 (16:59)
4
48
88/4/30 (23:21)
2
17
88/4/8 (16:58)
1
15
88/4/8 (13:37)
29
141
88/3/23 (17:46)
0
27
88/3/20 (14:33)
34
142
88/3/17 (22:20)
5
60
88/3/10 (14:38)

عنوان بحث

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 01:42 1388/03/2

هویت طلب ترک زبان فریب نخور!

سید محمد خاتمی :آذربایجان با تاریخ این مرز و بوم گره خرده است

رئیس جمهوری پیشین ایران که در جمع متخصصان امر تعلیم و تربیت سخن می گفتبا مونتاژ شده خواندن فیلمی که با محتوای توهین وی به قوم آذری زبان تهیهو پخش شده آن را از نمونه های بداخلاقی های انتخاباتی نظیر تهیه فیلمکارنوال عصر روز عاشورا در انتخابات خرداد76 دانست.

 http://www.ghalamnews.ir/images/position14/2009/5/_20_of_85_.jpg

میرحسین: سوال درباره موضوع توهین به قومیت‌ها و فیلم منتسب به خاتمی بیشتر بوی یک پروژه را می‌دهد

 

 

وحشت  حامیان احمدی نژاد از موج رو به گسترش حمایت از میر حسین موسوی

 

هویت طلب ترک زبان  فریب نخور!!

 

آنانکه عید را فقط به فارسی زبانان تبریک گفتند

 

آنانکه در دوران دولتشان در روزنامه ایران به ترکها توهین شدو سکوت کردند

 

آنانکه از اداره کشورشان عاجزند و از مدیریت دنیا سخن می گویند

 

آنانکه با بی لیاقتی   بدبختی ملت ایران در اوج گرانی نفت  وسرمایه ه افسانه ای اش را  رقم زدند از یاری و دست غیبی امام مهدی موعود -امام زمان شیعیان در کنار کارهایشان سخن گفتند

 

آنان اکنون به مردم آذربایجان میگویند "خاتمی به شما ترکها توهین کرد"

 

و امّا خاتمی در آن فیلم که یکسال قبل بیرون آمده چه گفته است که هم منافقان کاسه لیس اصلاحات و هویت طلب نما ها و هم اصولگرایان دروغ گوی عاشق قدرت به دنبال تخریب خاتمی اند :

فیلم مذکور حدود یکسالی است که بیرون آمده- در فیلم آیت ال-له توسلی که یکسالی از درگذشت ایشان میگذرد هم در کنار آقای خاتمی (سمت چپشان) حضور دارند

 

آقای خاتمی در آن فیلم اشاره ای به خرافات و وهن ها و بزرگ نمایی های دروغین در روضه خوانی اشاره ای هم میکند که در فلان مناطق بعضاً برخی عوام الناس حتی برای عروسی حضرت زهرا هم روضه خوانی کرده و می گویند پیامبر جلوتر میرفت و  امام حسن هم کنار حضرت زهرا بود!!

 

 

حال این فیلمی که یکسال قبل منتشر شده اینروز ها توسط عده ای منافق که هم تندوری اصلاحات هستند و نوکر خاتمی و هم تخریب کننده خاتمی

 

اختلاف در اجماع عظیم حمایت از  موسوی بودند خوش خدمتی مستقیم  به حامیان احمدی نژاد است.

این  حربه منافقین کاسه لیس خاتمی است  که یکسال یادشان رفته بود آذربایجانی هستند و به نوکری مشارکت و هدایت زیر زمینی آن مشغول بوده و آنروزهایی که اعلمی با مساجد خالی روبرو بود آن دو چهره ها مشغول نوکری ستاد معین بودند و امروز بعد از اینکه حدود یکسال از بیرون امدن آن فیلم میگذرد تازه یادشان افتاده که هویت آذربایجانی دارند چون آن موقع سینه چاک معین بودند و هویت طلبی  آذربایجان  زیر پایشان!!

 

سناریوی آن فیلم آنهم در این برهه زمانی به نفع کیست؟

 

جریان سازی عده ای که نام  اصول گرا را با خود به یدک میکشند علیه خاتمی  و با هدف تخریب موسوی همچنان ادامه دارد

 

 

سیلی خودرگان دوّم خرداد 76  عملاً هیچ شعاری ندارند چون  4 سال فقط دروغ گفته اند و اکنون چاره ای  جز لجن پراکنی علیه موسوی ندارند تا بی لیاقتی و نادانی خود را که بنام ملت ایران به ثبت رسانده اند پنهان سازند.در میان چهره های اصول گرا هم هیچکس به خودش اجازه این حماقت را نداده تا از  احمدی نژاد حمایت کند.

 

شادی حامیان احمدی نژاد از سناریوی فیلم به اصطلاح اهانت خاتمی چیز قابل پنهان کردنی  نیست

 

وبسات تندرو ی رجانیوز منتصب به حامیان احمدی نژاد

(نارضایتی شدید آذری‌ها از خاتمی پس از انتشار فیلم لطیفه‌گویی+ فیلم)

http://www.rajanews.com/detail.asp?id=29399

 http://www.rajanews.com/Shell/T4.gif

 

وبسایت اصول گرا

http://www.osoolgera.ir/politic/902-1388-03-04-04-43-10

 http://www.osoolgera.ir/templates/feel_free/images/logo.jpg

 

 

راهکار میرحسین برای پایان دادن به اعتراضات آذری‌ها            

سیاسی

دوشنبه ، 4 خرداد 1388 ، 08:11

انتشار فیلم لطیفه گویی سید محمد خاتمی درباره هموطنان اردبیلی فعالیتهای تبلیغاتی اصلاح طلبان در مناطق آذری زبان را با مشکل مواجه کرد.

به گزارش جهان، انعکاس گسترده و منفی این فیلم سبب شد تا تجمع حامیان میرحسین موسوی در تبریز به تشنج کشیده شده و حاضران نسبت به گفته های خاتمی در این فیلم اعتراض کنند. دانشجویان حاضر در همایش دانشجویی حامیان میرحسین موسوی كه در آمفی تئاتر هتل شهریار ائل گلی تبریز برگزار شد با سردادن شعارهایی علیه خاتمی جلسه حمایت از میرحسین موسوی را بر هم زدند.

از سوی دیگر سخنرانی مجید انصاری در حمایت از میرحسین موسوی نیز به دلیل نارضایتی دانشجویان آذری زبان مختل شده و به هم خورد.

بنابراین گزارش، میرحسین موسوی برای رفع ناراحتی و گلایه های مردم آذربایجان اعلام کرده که در سفر خود به تبریز به زبان آذری سخن خواهد گفت.

در عین حال با توجه به اینکه میرحسین موسوی از 12 سالگی به تهران مهاجرت کرده و لهجه آذری مناسبی ندارد یکی از نزدیکان وی به نام حقگو، پیشنهاد کرده که میرحسین موسوی از سخنرانی به زبان ترکی منصرف شود.

گفتنی است صبح امروز تجمع اعتراض آمیزی در یکی از دانشگاه های تهران در اعتراض به فیلم منتشر شده از خاتمی برگزار شده است.

 

 

حامیان احمدی نژاد در افداماتی عجیب و غریب دم از هویت طلبی آذربایجانی میزنند و یکی از حربه های تخریبشان علیه موسوی همین احساسات مردم ترک زبان برای کاهش آرائ میر حسین  است.

 

 

سرکوب کنندگان خواسته های مردم ترک زبان مناطق آذربایجان ایران در اقدامانی عجیب و با هدف تخریب میر حسین موسوی  سناریوی انتشار فیلم سخنان آقای خاتمی را پیگیری میکنند

 


 

از سوی دیگر حضور موزیانه حامیان احمدی نژاد و با شعار های هویت طلبی کار را به جایی کشانده که در سخنرانی های حامیان آقای موسوی صریحاً اعلام میکنند که "خاتمی به ترکها توهین کرده و فیلمش هم در اینتر نت موجود میباشد"

 

با گوشه هایی از دروغ بافی های وبسات اصولگرا آشنا شوید :

 

 

 

 

 

خواهران و برادران عزیز فعّال در هویت طلبی

 فارغ از نام و نشان و این و آن

 

درود بر انسانیت و محبت و دوستی  و سلام بر در راه هویت طلبی و دفاع از آب و خاک خالصانه و عاشقانه و بی ریا ایستاده اند و بهترین دوردهای خالق قلبهای پاک مردمان این دیار بر درگذشتگان  و شهدایی که با نیات قومیتی و حتی فراتر از آن یعنی انسانی و الهی جان خود را فدای من و تو کردند

 

هویت طلبی آن نیست که اهانتی را یکسال بپوشانی و بعد از سالها سینه چاکی برای جریانی – بیایی و تازه به یادت بیافتد که هویت طلب هستی و این بدتر از ضد هویت طلبی نیست؟ این موزی گری و جفا نیست؟ یا باز هم خودت را پشت نام هویت طلبی پنهان میکنی؟

 

هویت طلبی آن نیست که به دورغ کسی را خراب کنی و یا هویت فرهنگی و باورهای تاریخی طرف مقابل و همسایه قومیتی خود  را از ریشه با تمسخر جاهلانه و بی اساس کذب دانسته و بر آن لجن پراکنی کند

 

هویت طلبی در وجود تک تک  ساکنان این آب و خاک بوده و هست و خواهد بود و درود بر فعّالان حقیقی هویت و تمدن این آب و خاک و فرهنگ و تمدّن

 

انتقادات بنده به برخی دوستان عزیز که یک تار موی آنها را به بیگانه نمیدهم هرگز بواسطه مظلوم نمایی و هویت طلب نمایی (آری درست شنیده اند همانها که پاسخی برای دو رویی و نفاقشان ندارند و آن سینه سپر کنهای  دیروز برای خاتمی و تخریب کنندگان امروزی اش که با اقدام  ناخردمندانه شان  آب در آسیاب شادکامی طرف مقابل ریخته اند ) عده ای که حاضر به پذیرش اشتباهاتشان نیستند -  ضد هویت طلبی و یا ناخواسته موجب جریحه دار شدن احساسات دوستان عزیز نگردد و اگر ناخواسته چنین شده هرگز راضی به ذرّه ای آزار کسی نیستم و خالصانه پوزش میخواهم.

 

آن عزیزانی هم که با تندی به آنان انتقاد کرده ام نیز - انتقاد بنده را به فال نیک گرفته و در راه بهبود تفکرات و اصلاح ایراداتشان  گام بردارند نه به موضع گیری و ناراحتی  و یا ایراد جبهه

نپردازند  و ببینند امروز اقدامشان چه نتیجه میدهد؟

 

سناریوی آمدن اعلمی  و نیامدن موسوی و ماندن خاتمی  و سپس تخریب خاتمی برای مطرح کردن اعلمی  بی نتیجه ماند و حال ناسزا گویی به زمین و زمان؟

روی برگردانی مردم آذربایجانی از خاتمی و موسوی؟

ایجاد ذهنیت روی برگردانی  و بد بینی نسبت به خاتمی برای آینده؟

گامی بسیار بزرگ برای به اصطلاح جمهوری آذربایجان جنوبی؟ یا آذربایجان فدرالی؟

یا گریستن بر قبری که میّتی در آن نیست (اعلمی)؟ که چه شود؟ حال که رد صلاحیت شده بدون درک شرایط به تخریب حامیان موسوی بپردازد و. آرای مردم را از موسوی بکاهد تا جریان احمدی نژاد با اعتماد بیشتری به پیش برود؟

 

روی گردانی و قطع علایق مردم آذربایجانی بر کاندیداهای ریاست جمهوری حاکمیت ایران؟

ضدیّت بیشتر مردم آذربایجانی با فردی بنام خاتمی که مثلاً بشود نماد شوونیسم ؟

یا هیچکدام؟ و فقط امروزه شادی جریان مقابل یعنی احمدی نژاد و حامیانش

(ضمن احترام به تک تک افراد با  نظرات و آراء متفاوتشان)

 

واقعاً این اقدام غیر منطقی کدام نتایج را به هرماه داشت؟

آنهم برای آن شرمسارانی که یکسال سکوت اختیار کرده بودن و تازه بیادشان افتاده که آذربایجانی هستند و فراموش کرده اند سینه چاکی برای خاتمی و جریان اصلاحات را!!

 

هیچیک از ایرادات بنده  بدون منطق و یا بی دلیل و بی اساس نیست و برای تخریب و یا بواسطه غرض ورزی به این و آن نمیباشد  و صرفاً انتقادی جدّی به عملکرد عزیزانی است که در راستای هویت طلبی فعالیت دارند.

 

 

مطالب نوشته شده ام هرچند زبانی تند داشته باشد هرگز به مثابه بی مهری و جفای مدعیان دروغگو نخواهد بود و همینطور انتقاد آخر بنده هم نیست  هر جا که ایرادی ببینم  برای اصلاح  خواهم گفت.

 

انتقاد تندم  پابرجاهست  و پای آن  ایستاده ام

والسلام


فرمودند:

فیلم مستندی از اهانت شرم آور سید محمد خاتمی و همراهان حکومتی اش در حضور یک جمع خصوصی به غرور ملت بزرگ تور ک آذربایجان و نیز شرف قوم غیور گیلک



photo1242242352.jpg

آنچه که اکنون تقدیم خوانندگان گرامی سایت میللی حرکت می شود فیلم مستند شرام آور و نفرت انگیزی از اهانت تهوع آور سید محمد خاتمی رییس جمهوری سابق به اهالی اردبیل، ملت تورک آذربایجان و همچنین قوم گیلک و بخصوص اهالی شریف و غیور رشت در حضور یک جمع خصوصی از چهره های شناخته شده رژیم جمهوری اسلامی ایران اعم از وزرا، وکلا و روحانیت مرتجع فارس زبان است که توسط گوشی موبایل ثبت و ضبط شده است.
این فیلم پرده از چهره کریه کسانی برمی دارد که در محافل خصوصی خود ملت فهیم و تاریخ ساز تورک را در کمال بی ادبی نادان و نفهم و قوم غیور گیلک را در نهایت بی شرمی، بی غیرت و زنازاده معرفی می کنند!!! 
آنچه که در این فیلم مستند مخفیانه به تصور کشیده شده است حکایت اندرون رژیم هتاکی است که یکبار در روزنامه ایران، ملت آذربایجان را سوسک خطاب می کند و یازده روش برای امحای آن پیشنهاد می دهد وبار دیگر زبان تورکی را زبان عمرابن عبدود و شمر می داند و توسط افراد بی ادب، اقدام به لجن پراکنی علیه این زبان غنی وقوی، در قالب "جوکفارسیهای" رکیک و متعفن می نماید.
این فیلم برهان قاطعی برای نشان دادن فاشیزم کریه و سیاهی است که در ایران از سوی جمعی از شوونیستهای فارس زبان حاکم علیه دیگر اقوام بخصوص تورکها و گیلکها اعمال می گردد.
بی تردید نسل امروزین آذربایجان و گیلان هرگز در برابر این اهانتها سکوت و سکون اختیار نخواهند کرد که اهانت به یک ملت هرگز و هرگز، قابل بخشایش نیست.
این فیلم مستند را ضمن عذر خواهی مکرر جهت آگاهی افکار عمومی منتشر می کنیم.

 برروی لینک ذیل کلیک فرمایید:





 لعنت بر آنکه به نفاق و به ریا  نام اصلاح طلب را بر خود دارد!!


  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
تورک البای , turk_alpay
تورک البای - 17:46 1388/03/23
29

حکومت مردم را با نتایج انتخابات شگفت زده می کند:

اعتماد زدایی و افزایش شکاف دولت و ملت

به قلم : مجید محمدی

تاریخ انتشار مقاله  13/06/2009 به روز شده  13/06/2009 11:01 TU

 

مجید محمدی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری دهم همه‌ی صاحب نظران و دنبال کنندگان مسائل و تحولات ایران و مهم تر از همه، مردم ایران را شگفت زده کرد. نتایج انتخابات حتی فعالان سیاسی گروه‌های اقتدارگرا را نیز شگفت زده کرد. نگاهی به روزنامه‌های اقتدارگرایان و سرمقاله‌ها و یادداشت‌ها و تیترهای این روزنامه ها در صبح فردای انتخابات حکایت از عدم اطمینان اداره کنندگان به پیروزی خود دارد. با توجه به این موضوع که این افراد به نظر سنجی‌های مراکز امنیتی و نظامی دسترسی دارند شگفت زدگی فعالان سیاسی اقتدارگرا جای تامل دارد. نظر سنجی‌های مستقل تر در هفته‌های نزدیک به روز انتخابات همگی موسوی را برنده‌‌ی انتخابات در دور اول می دانستند. موج تظاهرات مردمی نمایانگر جو غالب جامعه به نفع نامزد جنبش سبز بود.

 زمینه چینی برای شگفتی

 اخبار عرضه شده در سایت‌های خبری نزدیک به نامزدها و گزارش‌های منابع غیر دولتی حکایت از تلاش حکومت برای انتخاب یک نامزد مشخص داشت اما یک موج گسترده‌ی اجتماعی در برابر این اراده قد علم کرده بود. به همین دلیل حزب پادگانی که در این دوره هم مجری و هم ناظر انتخابات است زمینه سازی برای یک شگفتی را آغاز کرد. نخست کمیته‌ی صیانت از آرا و نهادهایی مثل آن غیر قانونی اعلام شد. سپس در نظر سنجی‌های دولتی آرای احمدی نژاد همان قدر که پس از انتخابات اعلام شد به عنوان نظر سنجی عرضه شد. دو روز پیش از انتخابات پیروزی منتقدان دولت توسط سپاه پاسداران انقلاب مخملی نام گرفت. در روز انتخابات در بسیاری از شهرهای بزرگ و مناطق پر جمعیت مثل تهران، شیراز و اصفهان در برخی از حوزه‌ها تعرفه به اندازه‌ی کافی وجود نداشت و مردم مجبور بودند بدون رای دادن حوزه‌ها را ترک کنند. این در حالی بود که بنا به گفته‌ی مقامات وزارت کشور برای حدود 46 میلیون واجد شرایط حدود 57 میلیون تعرفه چاپ شده بود. تعداد صندوق‌های سیار که دخل و تصرف در آنها آسان است یک باره در مقایسه با انتخابات قبل افزایش قابل توجهی یافت. وزارت کشور از تمدید زمان رای گیری پس داز ساعت ده شب اجتناب کرد. گزارش‌های رسیده از بسیاری از صندوق‌ها در سراسر کشور حاکی از پیروزی موسوی بود و وی پیروزی خود را در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد اما در اتاق تجمیع رای در وزارت کشور تصمیم دیگری گرفته شده بود.

 ابعاد شگفتی

 در نتایج آرا میزان آرای باطله اعلام نشد و این آرا جایی در مجموع آرا نداشت. در اعلام اولیه‌ی نتایج مشخص نیست آرا مربوط به کدام مناطق هستند. همچنین در آرای اعلام شده هیچ تفاوتی میان آرای شهر و روستا، مناطق جغرافیایی، مناطق مختلف شهری و زادگاه نامزدها که هریک رفتار انتخاباتی متفاوتی را در رفتار انتخاباتی مردم ایران ایجاب می کنند دیده نمی شود. سرعت شمارش آرا بسیار بیشتر از دوره‌های قبل است. کروبی که در دوره‌ی قبل ریاست جمهوری میلیون‌ها رای داشت علی رغم به صحنه آمدن افرادی که دور قبل انتخابات را تحریم کرده بودند یک باره سقوط رای داشته و کمتر از نیم میلیون رای در مجموع آرا کسب کرده است. نامزدها حتی در زادگاه خود کمتر از نامزد حکومت رای آوردند. برای اولین بار در تاریخ انتخابات در جمهوری اسلامی ظاهرا آرای اکثریت خاموش مخال حکومت به سبد نامزد حاکمیت ریخته شده است، در حالی که در دوره های پیشین این آرا به سبد منتقدین حکومت ریخته می شد.

 تمهیدات مقابله با شگفت زدگان

 تهدید دادستانی به بستن چاپخانه‌ی روزنامه‌های اصلاح طلب، متوقف کردن ارسال پیامک از شب انتخابات، ایجاد اختلال در ارتباطات تلفنی بین‌المللی، بستن برخی سایت‌های اینترنتی نامزدهای رقیب احمدی نژاد، حمله‌ی نیروهای لباس شخصی به ستادهای انتخاباتی کروبی و موسوی و بستن آنها حکایت از دو استراتژی مکمل برای کنترل اوضاع پس از دادن خبر شگفت انگیز پیروزی احمدی نژاد به مردم دارد: قطع امکان ارتباطی که از طریق آن اخبار امور غیر عادی و تقلب در انتخابات احتمالا عرضه می شد، و بستن راه فعالیت تشکیلاتی جهت اعتراض عمومی که اصولا باید از طریق ستادها اداره و سازمان دهی می شد. بستن خیابان‌های منتهی به وزارت کشور گواه بر این موضوع است که دولت پیش بینی می کرده است در صورت اعلام نتایجی غیر از آنچه مورد انتظار عمومی بوده مردم به خیابان‌ها ریخته و اعتراض کنند. آماده باش سپاه و استقرار دو هزار نیروی انتظامی در وزارت کشور از شب انتخابات نشانه‌ی دیگری از این نگرانی در دولت است. بنا به گزارش‌های شاهدان عینی از تهران، نیروهای امنیتی جای جوانان را در خیابان‌های تهران گرته‌اند.

 تحقیق ناپذیری انتخابات

 مهم تر از همه برای عدم اعتماد به نتایج اعلام شده توسط دولت آنست که هیچ راهی برای ارزیابی نتایج رسمی وجود ندارد. نظر سنجی‌های علمی پیش از انتخابات و نظر سنجی در روز انتخابات از کسانی که از سر صندوق‌ها می آیند راهی برای ارزیابی نتایج رسمی است اما حکومت در ایران هر دو مسیر را برای موسسات مستقل بسته یا کار را بسیار دشوار کرده است. عدم امکان فعالیت این گونه موسسات در واقع زمینه سازی برای تغییر آرا در صورت لزوم است. همچنین نه تنها هیچ ناظر بین‌المللی بر سر صندوق‌های رای یا شمارش آرا وجود ندارد، بخشی از ناظران نامزدها پذیرفته نشدند و برخی از این ناظران پذیرفته شده نیز اخراج شدند.

 انتشار فتوای مصباح یزدی توسط برخی از کارکنان وزارت کشور برای مشروعیت تقلب که توسط دفتر یا خود وی تکذیب نشد ظن و گمان برای تقلب را افزایش می دهد. مضمون این فتوا که در سایت‌های اینترنتی عرضه شد بخوبی عزم جزم حکومت را برای توقف گردش نخبگان در کشور و اصرار خامنه‌ای برای حفظ احمدی نژاد نشان می داد. بدین ترتیب حاکمیت سیاسی اعتماد عمومی را هزینه‌ی حفظ احمدی نژاد در قدرت کرد تا شکاف دولت و ملت همچنان افزایش یابد.

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 15:16 1388/03/23
28
نقل قول از : امین فضلی


1- نمی توانم تعصب بجا را كنار گذاشته و بی تعصبی بیجا را جایگذین آن كنم. زمانی كه تعصب از روی عقل باشد نه احساس و مانعی برای مشاهده حقایق نباشد مانعی برای آن نمی بینم. بهتر است در صورت غیر منطقی بودن تعصبم استدلالات خود را بنویسید.

 

2- و سوال من در مورد فیلم اینكه اگر نقدی بر روضه خوانهاسب چرا مثال تمسخر آمیزش را از آذربایجانیها می آورد و نه از همشهریان خود؟ آیا ما مضحكه ایم؟!

 

3-بنده متخصص در زمینه تاریخ نیستم ولی به نظر نوشته های پورپیرار قابل دفاع بوده و قابلیت بحث و تعمق را دارد. بنده نه نوشته های ایشان به حد اعلا رسانده نه آنها مانند شما بی ارزش نمی دانم. رویكردی كه ایشان به تاریخ نگاری در ایران داشته اند جدید بوده و سوالابی كلیدی را طرح كرده  اند. به طور مثال فیلم "تختگاه هیچ كس" كه فیلمی است مستند و اتمام پرو‍ژه تخت جمشید را زیر سوال می برد قابل تعمق است. و این زمانی جالبتر است كه از آموزشهای رپورتر به رضا شاه در مورد تاریخ باستان ایران و اصرار بر وجود هخامنشیان اطلاع می یابیم. در این زمینه منطقی ایست من از شما بخواهم عینك تعصب بیجا را بردارید و نگاههای نوین ارزش قایل شوید.

بنا بر این تصور اینكه به علت دشمنی با پان آریانیستها پورپیرار مقبول واقع شده از ذهنتان بیرون كنید.

 

4-منافع هر ملت جدای از سرنوشتش نیست. من نافی وجود آذربایجان در چهارچوب سیاسی ایران نیستم ولی در داخل همین چهارچوب نیز ما منافعی داریم. برخی از این منافع با منافع كل ایران همپوشانی دارد (مانند برقراری دموكراسی) و برخی نه (مانند تدریس به زبان مادری كه اینك برای فارس زبانان وجود دارد ولی برای ملت آذربایجان نه).

 

5- چرا باید افتخار كنیم كه موسوی یك آذربایجانی است؟

6-من صرفا از شما خواستم از ذكر نام افراد چه از دید مثبت  و چه منفی خودداری كنید و قلب مفهوم نشده است.


1)   تعصبات بی جا و بدون عقل و منطق قابل دفاع نیست- استدلالی بالاتر از اینکه مطالب را وارونه برداشت میکنید؟ بنده از آن فرد بعنوان یک الگو نام بردم ولی شما طوری سخن می گویید که گویی بنده ایشان را منافق خواندم!! غیر از این است
این شاخ و برگ میخواهد؟  یا نادیدنی است؟

2) در مورد آن فیلم باید خود خاتمی توضیح دهد که گفته فیلم مونتاژ است - استدال بنده با این فرض بود که فیلم مونتاژ نیست و موضوع اصلی روشه خوانی نادانها بود که بیشتر به زادگاه خاتمی قابل استناد است تا مناطق ترک نشین! مثال زدن از یک قومیت خاص برای بیان بدی چیزی(بی علمی برخی روضه خوانی ها) آنهم وقتی در کنار خود آدم باشد - غیر منطقی و ظالمانه و توهین آمیز است


3) در بند 1 عرض کردم تعصبات بی جا و بی عقلانه قابل دفاع نیستند ولی در مرود پوپیرا گویی شما اصرار دارید که مرغ یکپا دارد و او یک پروفسور است- آنهم فقط و فقط چون قومیت مورد ناراحتی شما را (واضخ است که از روی تعصبات بی منطق برداشت کرده اید)  مورد تاخت و تاز قرار داده - سخنان شما بوی منطق و عقلانیت نمی دهد. وقتی تاریخ شناس نیستید روی چه استدالالی از فردی که حتی هویت او را نمی شناسید دفاع کنید؟

آری جالب و عاقلانه سخن میراند که فقط در دنیا خودش حامی خودش است و حامیانی مانند افرادی که منطقشان فقط و فقط خراب کردن قومیت مقابل است!!
چه زیبا کشف کرده که تمدنی کهن ساختگی 200 سال قبل است و چه حامیان عاقلی دارد!!
این پروفسور در کدام دانشگاه تدریس میکند؟
ار کجا مدرک گرفته؟
چند تاریخ شناس و باستان شناس از او حمایت میکند؟ 2 نفر میتوانید پیدا کنید؟

 توجیه آن به اصطلاح پروفسور  عقلانی نیست- علامه طباطبائی تان را باور دارید یا سخنان آن احمق در  مورد کوروش را؟


تعصب و جهل کجاست؟ در من؟

اتفاقاً با این تحلیلاتی که دارید این مطلب را که دلیل شما خراب کردن هویتی که پان فارسها خود را به آن چسبانده اند را تقویت میکند!!
عرض کردم ملاک بنده در شناخت ناصر پورپیرا صرف این مطالب نیست و به پیشینه ی اراجیف ساخته ذهنش در مورد پوریم باز می گردد

پس منطقی است از شما بنده بخواهم که عینک تعصب را کنار بگذارید که ظاهراً هر بار جایش را محکم تر می کنید

بی صبرانه منتظر روزی هستم که اعجوبه جهل بنام علم (پورپیرا) در مورد آذربایجان هم اظهار نظر کند تا تضاد تعصب نابجا (همان که اصرار میکنید بجا است) را با عقلانیت به امثال  شما نشان دهم. شک ندارم او که هخامنشیان و تمدن تخت جمشید و کوروش و حتی حضرت علی امام اول شیعیان را مورد اهانت قرار داده روزی هم در مورد آذربایجان و ترکها اظهار نظر خواهد کرد!! 

(آن روز دفاعیات شما از او جالب خواهد شد نمیدانم آن موقع هم خواهید گف که نظرات او در مرود آذرایجان جالب و ایتکاری است یا
خیر؟)






4) چه بخواهد و چه نخواهید اکنون کشوری بنام ایران سامل تمامی قومیتهایش است. بنده رد مطلب قبل عرض کردم کسی که رئیس جمهور باشد باید تمامی قومیت ها برایش یکی باشد-عمل و دفاع از قانون اساسی که حتی برای قومیت ها آزادی های مشروعی وضع کرده وظیفه است- زبان یکی از مهمترین  آنهاست!!


5) بنده به تورک بودن او افتخار نکردم - بنده در میان بقیه او را بهتر میدانم - و عرض کردم افتخاری بزگ است که زا این خطه می باشد!!
از نظر شما افتخار این است که او در مقام ریاست جمهوری ایران برای آذربایجان حسابی ویژه و برتر از سایرین باز کند؟
در دیده او همه قمیت ها باید یکی بوده و آزادی های مشروع و عقلانی آنها مانند زبان مورد توجه قرار گیرد

6) برداشت بد میکنید- هر چه دوست دارید بر اساس این برداشت می نویسید -  حال می گوئید اسم نبر؟
بنده اسمی نبردم جز الگو قرار دادن فلان فرد!
بند یک را دوباره  مینویسم
تعصبات نابجا قابل دفاع نیست- استدلالی بالاتر از اینکه مطالب را وارونه برداشت میکنید؟ بنده از آن فرد بعنوان یک الگو نام بردم ولی شما طوری سخن می گویید که گویی بنده ایشان را منافق خواندم!! غیر از این است
این شاخ و برگ میخواهد؟  یا نادیدنی است؟!!!

واقعاً شما مطالب را میخوانید یا تندخوانی به شیوه ای تعصب وار را معادل کرده اید؟ جالب است


بهتر است در خواندن مطالب هم دق داشته باشید و هم عینک تعصب را کنار بگذارید که همچنان هر بار بر آن تاکید می کنید و فقط شعار می دهید


7) منطق غیر عقلانی که در تعصبات بی جا و بر مبنای پاسخ اهانت قومیت مقابل بر مبنای اهانت دارید چه نفعی به حال مردم آذربایجان داشته؟ آیا جز تشدید اهانت چیزی عاید شما کرده؟
(با توجه به توضیحات بند 3 احساس می کنم تعصب تند در شما حکم فرماست نه منطق !!)

تعصب تند جز ضرر چیزی به همراه نخواهد داشت- همانطور که در میان فارسها عده ای نادان و افراطی با تعصبات کور کورانه و بی منطق خود فقط وجهه کوروش را بدنام میکنند - در آذربایجان نیز عیناً همینطور است

بدترین و بزرگترین دشمنان هر مذهب - قوم - دسته و گروه و جماعتی افراطوین آن هستند چرا که بجای نشان دادن و تبعیت از تعادل و حقیقت وجودی آن دسته - به فرانگری و خیال پردازی و غیر حقیقت گویی و تخریب خودی و دور شدن از اصل روی آورده اند - و این چیز پنهانی برای تعقّل نیست


امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 23:31 1388/03/22
27
نقل قول از : امین فضلی

*لوطفا جاوابلارینیزی سیرایلا یازین یوخ داغیناق*

 

- سعی كنید آداب بحث منطقی را با پاسخهای منطقی و دور از ناسزا رعایت كنید.

- اگر ایراد به اردكانیها نیز وارد است پس چرا از اردبیل روایت میكند؟! آیا راحتتر نبود از همشهریان خود انتقاد كند؟

- بنده در صدد تایید حزب مشاركت نیستم. مواضع احزاب و اپوزسیونها در مورد وقایع خرداد 85 قابل دفاع نیست. جهت كسب اطلاعات می توانید به جزوه ای كه در همین مورد با نام "اوزگه چیراغینا یاغ اولماق بسدیر" انتشار یافت رجوع كنید.

-دوگانگی شما در مورد مشاركت بسیار جالب است چراكه در صورت تكفیر ایشان نباید از طرفداران میر حسین موسوی باشید چون این حزب از احزاب حامی اوست.

- جناب پورپیرار تنها نگاهی منتقدانه و سلبی بر تاریخ نگاری ایران دارد و آنچه واضح است سوالات ایشان تا كنون از سوی باستانگرایان پاسخ داده نشده است. لطفا بدون مطالعه آثار ایشان قضاوت نكنید.

- استدلالاتتان برای تایید آقای موسوی با توجه به منافع آذربایجان چیست؟

-بنده نیز به سجایای اخلاقی آقای موسوی صحه میگذارم و به همین دلیل سوال دارم كه علی رغم آگاهیشان از موضوع فیلم چرا او حساب خود را از فحاشانی مانند خاتمی جدا نمی كند. آیا مسئله انتخابات مهمتر از عرق آذربایجانیشان است؟

-امیدوارم منظورتان از كسی كه 10 پروفایل دارد من نباشم چرا كه در اینصورت خواهان ذكر هر 10 پروفایل خواهم بود.

-در انتها خواهشمندم از ذكر نام افراد خودداری كنید. آقایان اژدر طالبی و مجید ماكویی از دوستان نزدیك بنده اند. اما شما گویا با اندك اطلاعاتی كه راجع به ایشان دارید خودرا مجاز به قضاوت می بینید.


*) بنده همیشه آداب را مراعات میکنم
*) بار قبل عرض کردم سعی کنید بدون تعصب نگاه کنید

*)بنده نماینده خاتمی نیستم فقط در مورد کلیت محتوای اون فیلم که از روضه خوانهای نادان اسم حرف زده مطلبی گفتم-اینکه از خاتمی انتقاد شود سوال بنده در مورد سکوت آن افرادی که شااره کردم بود که آن زمان به حمایت تند از خاتمی مشغول بوده و اکون نیز هستند!!
*)جزوه (کتابچه) ای را که فرموده اید تقریباً همان زمان انتشار دیده ام

*)در مرود مشارت بنده نه مشارکتی هستم و نه ضد مشارکتی-دوستان عزیزی هم دارم- صرف اینکه آنها ر آنزمان چه موضعی داشته اند ملاک حمایت و نظر موافق بنده به موسوی نیست-حتی مشارکتی های تندرو موافق آمدن موسوی نبوده اند- ضمناً حمایت فردی تندرو از موسوی موجب نظر منفی به موسوی نخواهد شد-باز قبل هم عرض کردم نمیدانم میگویید که تکفیرشان کردم-انتقاد بنده از چند نفر تندرو مشارکتی بود که هم مشارکتی هستند و هم هویت طلب افراطی - هم چشم بسته و تند حامی خاتمی هستند و هم داد و بیاد کننده بخاطر آن فیلم!!

"دوگانگی شما در مورد مشاركت بسیار جالب است چراكه در صورت تكفیر ایشان نباید از طرفداران میر حسین موسوی باشید چون این حزب از احزاب حامی اوست."
جمله بالایی شما بیشتر لایق آن افرادی بود که از آنها سخن گفتم نه بنده.بنده هم چشم به دهان مشارکت نیستم و قبل از آمدن موسوی و حضور خاتمی (اعلام کاندیداتوری) علاقمند آمدن آقای موسوی بودم که از همان زمان آقایان تندرو مخالف موسوی بوده اند

مگر مشارکت چه ملاکی است که باید چشم به دستور آن باشیم؟(با توجه به مطالب شما)

*)در مورد پورپیرا همین را بدانید که فقط او چنین سخنمی گوید-هیچکسی همراه با او نیست-آیا فکر می کنید عقلانی و هویت طلبانته است اینکه چون فردی بنام پورپیرا هویت و تمدن بزرگی را جعلی دانسته و از دیدگاه کینه توزانه به کوروش مینگرد - فقط و فقط چو هویتی را مورد تاخت و تار قرار میدهد بیاییو به او دکتر و پروفسور گفته و از او حمایت کنیم-مطمئناً شاهد اهانتهای چنین فردی به ترکها  حتی دیانت اسلام نیز به اقتضای مباحث و زمان خواهیم بود!!
اتفاقاً این شما هستید که بدون مطالعه قضاوت می کنید - چو فارسها را مورد اهانت قرار داده شده پروفسور!! این عقلانیه؟
چقدر در مورد پروپیرا اطلاع دارید ؟ چقدر در مورد مطالبی که بیان کرده میدانید؟

پیشینه اطلاع  بنده در مورد پورپیرا فقط و فقط بخاطر توهین (به قول شما نقد) او در مورد آثار باستانی تخت جمشید و اظهاراتش در مورد کورش نیست!! بلکه از جشن پوریم ناشی می شود مه بیشترین مطالعه بنده در همان مباحث است.
بهتر ات شما بیشتر در این مورد (مطالب پورپیرا) تحقیق و مطالعه کنید.

کوچکترین مطلبی که میشه به اون توجه داشت شخص کوروش است.عده ای از دوستان هویت طلب به اشتباه به کوروش هانت می کنند - دلیلش فقط و فقط اینه که وروش برای فارسها یک نمادی بوده. بدون توجهخ به اینکه کوروش شخصیتی ممتاز و جهانی داشته و مورد احترام هر سه دیانت ابراهیمی است (از مسیح خد-اوند  و ناجی قوم یهود در تورا و انجیل و شخصیتی نیک بگیرید تا ذوالقرنین قرآن کتاب اسمانی مسلمین که علامه بزرگ آذربایجانی به احتمال قوی او را همان کوروش دانسته و حتی در این مورد نوشته هم دارد)
آنوقت آقای پورپیرا بگوید ذوالقرنین همان اسکدر مقدونی است (جالبتر اینکه هیچیک از خصوصیات ذوالقرنین با اسکندر مقدونی یکی نیست)
آیا اگر فردی  به پیامبر اسلام شما توهین کند و آوقت کسی پیدا شود که به مسیح اهانت کند شما حامی آن فرد خواهید شد و او را پروفسور خواهید نامید؟

در مورد شبهاتی که پورپیرا مطرح کرده مطالب مستدل و مستد آنهم وسیع در حیطه باستان شناسی و تاریخ آنهم  نه فقط ایران بلکه جهان وجود دارند - صحیح نیست که بگوییم کسی جواب نداده - بلکه این فرد یکباره آنها را جعلی می خواند چه دلیلی دارد که کسی برای یاوه سرایی های او تره خرد کند؟

چرا فقط این شاهکار جه و نادانی توانسته کشف کند؟


*) در مورد منافع آذربایجان - نگته مهم این است که ما در کشوری بنام ایران هستیم و فعلیت حال نه خود مختار هستیم و نه جدا شده- آقای موسوی هم رئیس جمهور تمامی ایرانیان و تمامی قومیت ها هستند و فقط به آذربایجان تعلق ندارند که ما چشم به منافعی ویژه از سوی ایشان برای آذربایجان باشیم

افتخار بزرگی است که ایشان از خطه آذربایجان هستند- آنچه میتواند مهم باشد - تامین آزادی ها ی مشروع و معقول برای هر قومیتی بخصوص قومیت ترک در ایران است- همان آزادی هایی که حتی مشروع همین نظام بوده و مورد نقض قرار گرفته است

آنچه مهم است این است که برای آقای موسوی یک فارس با یک ترک یکی باشد و به جریانات سرکوب کننده هویت و فرهنگهای دیگر بجز فارس هیچ اجازه ای ندهند

اینکه ایشان چه برنامه ای برای قومیت ها دارند باید خودشان پاسخ بدهند

حداقل انتظاری که از هویت آب و خاکی آقای موسوی وجود دارد این است که اجازه اهانت  به ترکها را با توجه به قدرت اختبارات ریاست جمهوری به کسی (جریانی) ندهد
در مورد آن فیلم در همان روزهای اول بیانیه ای دادند  - بعدها هم درسفر به ارومیه گفتند بیشتر بوی توطئه می آید تا اهانت!!
آنچه مسلم است این مطلب بوده که بیشتر حامیان رقیب استفاده کرده اند و آقای موسوی هم مردم را به هوشیاری در قبال توطئه فرا خواندند

بطور کلی عرایضو در  این بند - در مورد آقای موسوی و آذربایجان بود - حال اینکه ایشان نظری دیگر داشته باشند اطلاعی ندارم


*) بنده هم تاکید داشته ام امس کسی را نبرم - در مرود اژدر طالبی بنده انتقاد خود را که در ان موقع مطرح کرده بود عرض کردم - در مورد مجید ماکویی بنده فقط ایشان را یک الگوی مناسب ذکر کردم - در مرود آن دو نفر هم اطلاع بنده ناچیز و اندک نیست -شاد اقتضای زمان و مکان ما را از دوست عزیز آقای ماکویی دور کرده ولی بنده همیشه به ایشان اردات داشته و پیگیر ایشان بوده ام- پس نمیدانم چرا اینطور برداشت کردید؟؟ (شاید به اشتباه فرض کرده اید که منظور بنده از منافقان امثال مجید ماکویی باشد که برداشتتان اصلاً درست نبوده)
بنده چه موقع گفتم امثال ماکویی منافقند؟ بنده عرض کردم امثال ماکویی برای هویت طلبان الگو هستند-شما طوری حرف میزندی که انگار بنده ایشان را منافق خواندم
(لطفاً در خواندن مطالب دقت داشته باشید)



بهتر نیست مطالب را با دقت بخوانید؟ تا مدعی قضاوت دیگری با به اصطلاح اندک اطلاعات نشوید؟

*) در مورد اون افرادی که واژه منافق را بکار بردم هم بنده قصد ذکر نامی ندارم- منظورم هم شما نبودید- چه دز زمره ماافقان و چه کسی که 10 پروفایل دارد!!

در پایان ضمن احترام به جنابعالی بخاطر بزرگتری  از شما تقاضا دارم مطالب بنده را به دقت بخانید که موجب برداشت نا صحیحی نگردد




تار وردی اورین اوغلی , tarverdi
26

 

صرفنظر از تاثیر این فیلم  بر انتخابات و همزمانی اش با این مساله نباید فراموش کنیم که وقتی قضاوتی در مورد

 

کسی صورت می گیره باید در نظر گرفتن سابقه و گذشته و جمیع جهات صورت  بگیره . و این در مورد این جریان

 

هم صادق هست .

 

جناب خاتمی نه در این فیلم بلکه بارها و بارها نیات و تفکرات شوونیزمی خود را به اثبات رسانده است .

 

ایشان سال قبل در جمع پزشکان در استان فارس ایرانیت را برابر با فارس بودن برشمرد . و زبان فارسی را

 

تمدن ساز معرفی کرد که ایرانی ها مدیون این قضییه می باشند . ایشان بارها و بارها ما آذربایجانیها را از قوم

 

خیالی آریاها نامیده است .  این سخنان را در کنار سخنان پرویز ورجوند ملعون بگذار ببین چه تفاوتی هست ؟

 

بهتره فارغ از احساسات و دلبستگی های گذشته ، از کسانی این چنینی برای خود بت نسازیم  و وقتی حقیقتی

 

نسبت به اینها رو می شود ، چونکه توان شکستن بت خودساخته خودمون رو نداریم ، چنان آسمان به ریسمان

 

می بافیم تا بتوانیم شخصیت بر باد رفته شان را به آنها برگردانیم .

 

خاتمی در فیلم مورد بحث  با بکاربردن واژه نبوغ اردیبیلی ها منظورش همانی بود که باعث خنده خود و

 

اطرافیانش بود . دوست من خرافه پروری در این جوک جایی نداشت . بیشتر می خواست نشان دهد که ما

 

همانی هستیم که سالهاست به ما می گویند : مصداق نفهم ، کند ذهن  ، خر و ....

 

خاتمی برای ملت آذربایجان تمام شده است و نه او و نه هیچ به ظاهر روشنفکر ایرانی دیگر جایی در آذربایجان

 

ندارند .  8 سال ریاست جمهوری ایشان که همراه بود با برخورد و ضرب و شتم دانشجویان  . چه آمال ها که

 

بر باد نرفت . چه گل امیدها که پر پر نشد !!!!

 

ایشان و همفکرانش در منشور حقوق شهروندیشان هیچ جایی برای مطالبات تورکان آذربایجان قایل نبوده و

 

نیستند .

 

باید هوشیار بود . باید کمی عادت شکنی کرد . کمی شجاعت شکستن تابوهای ذهنی را در خود پرورش داد .

 

خیلی از آدمهایی که ما بعنوان الهه های دوست داشتنی در درون خود دوستشان داریم , آدم کوتوله هایی

 

هستند که چون به خلوت می رسند ، آن کار دیگر می کنند .

 

خاتمی هم همین هست . فرقی نمی کند . جمله ایشان را که یادتان نرفته هست . در دور دوم ریاست جمهوری

 

در دانشگاه تهران خطاب به دانشجویان معترض گفت : می دهم پدرتان را دربیاورند .

 

این فیلم نماینگر چهره واقعی خاتمی بود . بی دروغ و بی نقاب .

 

محو اولسون فارس شوونیزمی

 

 

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 03:01 1388/03/19
25
نقل قول از : امین فضلی


 

سلام

جناب آقای امین  فضلی

 

 بنده هم فحاشی را می فهمم و هم توهین را

بنده در نوشتار خودم فحاشی نکردم بلکه در مورد عدهلی آنچه لایق هستند را بکار بردم و پای سخنانم  محکم و استوار ایستاده ام – اگر زبانم کمی تند بود لیاقت آن منافقان غیر از این نیست

 

شما بهتر است عینک تعصب را کنار زده و از دریچه حقایق نگاه کنید- نمیدونم چرا اصرار دارید از دریچه تعصب نگاه کرده و فرض کنید که بنده به هویت طلبی توهین کرده امو یا نوشته هایی فحاشی مانند نوشته ام!! 

 *  در مورد فیلم بنده دیه ام و نظری که نوشتم با فرض عدم جعلی بودن آن فیلم بود (در نوشتار های قبلی نظرم را بحد کافی و با توضیح نوشته ام) عرض هم کردم بدون تعصب نگاه کنید- همان مطالب در مورد روضه خوانی عوام که محتوای اصلی فیلم است و آن را فقط و فقط به ترکها منصوب کرده - اگر کمی دقت کنیم زادگاه خاتمی یزد-اردکان از نظر حشکی مذهبی و تندی و تعصبات دینی از مناطق ترکها بسیار تندتر است و آن ایراد قبل از همه به خود زادگاه خاتمی باز میگردد

حزب مشارکت هم در زمان روزنامه ایران و سوسک اقدامی مناسب نداشت- بیانیه و محکومیت بعد از چند روز آنهم طوری که هر کسی میتواند براحتی تشخیص دهد که خواسته از آب گل آلود ماهی بگیرد و فرصت را برای تخریب رقیت خود (دولت حاکم) غنیمت شمرده و بیش از آنکه بخواهد به مردم ترک بپردازد  از دولت انتقاد کرده است که این انتقاد هم تقریباً در همان ایام به مسئول این حزب آقای مهندس طالبی ایراد شد!!

آن موقع آن بعضی ها که اشاره کردم چه کاره بودند؟ هم در خیابان شعار و تحریک مردم (بیایید جمع بشیم برید جلو!!) و هم حضور در جریان اصلاحات؟ که در مورد آن افراد در زیر بیشتر توضیح میدهم


*در مرود برخی افراد مشارکتی ها

بنده خطالبم به افراد خاصی است  نه تمامی افراد مشارکتی که دستان عزیمان هستند- اگر آن آقایی که اشاره کردم روند توهین ها و همینطور توهین به سایر قومیت ها و مقدسات را با ثبت بنام هویت طلبی ادمه دهد ناچاراً اسمش را بیان خواهم کرد .آنهایی که هم میگویند اصلاح طلب هستند و در خیابان برای خاتمی شعار میدهند و هم در اینترنت او را به توهین در قبال ترکها محکوم میکنند

این دوگانگی چه مفهومی دارد؟

غیر از این است که فیلم حدود یکسالی میشود که بیرون آمده؟

آن موقع این حضرات غیرت آذربایجانی نداشتند؟

چرا آن موقع عذر خواهی نکردند؟

چرا بجای عذر خواهی در همان موقع در منش بسیار تند اصلاحات قرار داشتند؟

آیا نباید بخاطر این دوگانگی شان از آذربایجانی ها عذر خواهی کنند؟ و آیا کارشان عذر بدتر از گناه نیست؟

چه چیزشان را باید باور کرد؟

هر عقل سلیمی تایید میکند که بزرگترین ضربه به هر قوم و دین  و هر گروه و دسته ای را  افراطیون آن میزنند نه دشمنانش

امثال مجید ماکویی باید الگوی هویت طلبی باشند که افتخار شهر ما هستند نه افراد افراطی تندرو که کوروش را راهزن خطالب میکنند و حتی نمیدانند که قیام بابک در زمان داریوش بود یا زمان خلفای عباسی!!

نادانی بنام پورپیرا را پروفسور و دکتر خطالب میکنند فقط و فقط و فقط به این علت که به فلان چیز فارسها توهین کرده  و همین و بس!! و ردد دنیا همین پروفسور تنها حرف میزند!! آن دوست عزیز شاید نمیداند که همین ناصر پورپیرا به امام علی او هم توهین کرده- شاید هم نمیداند که علامه بزرگ آذربایجانی و مفسر بزرگ قرآن کوروش (فردی بسیار بزرگ و مورد احترام همه ادیان ابراهیمی)را همان ذوالقرنین دانسته  و آن پورپیرا اصرار دارد که اسکندر مقدونی است!

(در مورد کوروش اگر خواستید میتونیم بحثی جدا داشته باشیم چون مفصل است)

اگر یک مسیحی به پیامب اسلام کاریکاتور کشید آیا باید مسلمانان هم به عیسی مسیح کاریکاتور بکشند؟

جتی فرض کنیم کوروش هیچ شخصیتی ندارد و حتی ذوالقرنین هم نیست

آیا اگر کسی نادانی کند او معلم ما است؟

با این استدلها و توهین ها و بی منطقی ها نمی توان هویت طلب بود

هویت طلبی همه را انسان میداند - به همه احترام میگذارد- کسی اگر به مقدساتش توهین کرد مقدسات دیگری را توهین نمیکند و به دنبال حق خودش است نه توهین دیگری آنهم آنطور بی اساس و غیر منطقی


* در مورد بهره برداری از ماجرای آن فیلم شعار هایی که گفتید معتقدم به هویت طلبی میتواند ضربه بزند

دلیل؟

بهترین حالت و فضا در میان کاندیداهای ریاست جمهوری ایران برای مردم ترک پیروزی آقای مهندس موسوی است.حال در میان این اسقتبال عظیم و میلیونی مردم آذربایجان وقتی در تجمعی 50 هزار نفر ترک آذربایجانی از میر جسین با شعار های "آذربایجان یاتمیییپ   اوز اوغلونی آت میییوپ " -  "آذربایجان آلّانماز    یالانچیا رای سالماز" حمایت میکند - وجود تجمع 50 نفره با شعار نه محمود و نه میر حسین (با مشاهده همان چهره های منافقی که عرض کردم) چه چیزی عاید هویت طلبی میکند؟ غیر از این بود که مردم میگفتند در میان استقبال پرشور یه اقلیت  پان تورک جمع شده بودند؟

چرا باید افرادی بنام هویت طلبی چنین بی منطق عمل کنند تا واژه هویت طلبی را که با خود به همراه دارند در میان مردم بصورت "پان تورک" استعمال شود؟

آیا غیر از این بود که مردم آذربایجان هویت شان را هم در قابل شعار های :

آذربایجان یاتمیییپ   اوز اوغلونی آت میییوپ " -  "آذربایجان آلّانماز    یالانچیا رای سالماز"

صدا میزدند؟

کدام به نفع بود و کدام به ضرر هویت طلبی؟

هرچند هویت طلبی یک بعد بود  بعد مهمتر در راستای انتخاب رئیس جمهور اوضاع زندگی مردم و مسائل فرهنگی و سیاسی و ....است

دوست عزیزی میگفت تصویت تدریس شدن 2 واد زبان ترکی در دانشگاههای و همینطور ارج نهادن بیشتر به حقوق قومیت ها که رد قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده نتیجه پلاکارد بالابردنهای آن اقلیت بود- چه خیال خوشی داشت که پیشدستی دولت نهم در آستانه انتخابات بر علیه مهندس موسوی را چنین تعبیر میکنند

* در مورد عدم عذر خواهی مسئولین ستاد موسوی در قبال توهین - مطمئناً این به عمد نبوده و باید در لایه های اخلاقی فردی جامعه خودمان دنبال پاسخش باشیم- کسی تردیدی ندارد که آقای موسوی نه توهین کننده است و نه اجازه ای برای توهین میدهد - موسوی معصوم نیست و ما و همه مردم هم به این موسوی را میخواهیم و اگر روزی این موسوی توهینی و یا خیانتی کند او مترود ملت خواهد بود


مطالب بالارا بنده در نوشته های قبل خودم تقریباً آورده بودم- شاید لحنم بخاطر اقدام بیشرمانه آن دوچهره ها کمی تند بود مجال خواندن را ناخواسته از شما گرفت

نه بدنیال فحاشی توهین به کسی هستم و نه چینن آدمی

ولی تحمل نمیکنم کسی 10 تا پروفایل بسازه و بیاد اینجا بنام هم هویت طلبی و  بنام اصلاحات هرچی دلش میخواد بگه


هر یک از ما از خودمان شروع کند

سخت نیز اگر کسی برایمان لطیفه قومیتی فرستاد بگوییم دیگر نفرست




امیرحسین ب , xazar
امیرحسین ب - 15:46 1388/03/18
24
 

 با مشخص شدن كاندیداهای ریاست جمهوری به نظر میرسد با شرایط حاضر  جناب آقای میرحسین موسوی ترك زبان بهترین  گزینه  برای ریاست جمهوری باشند . لطفا نظرات خود را در کلوب «ترکان ایران»، اعلام  بفرمائید.

 

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 16:53 1388/03/8
23
نقل قول از : دومان وطن اوغلو

بنده کسی را نادان یا احمق خطاب نکردم
شما که مدعی هستید عقل وشعور دارند  پس طبیعی است که قبل از محکومیت خاتمی باید آن منافقاند  دوچهره را که نوکر و کاسه لیس اصلاح طلبی هستند را محکوم کنند

آن منافقانی که در زمان بیرون آمدن آن فیلم به نکری زیر زمینی مشارکت و اصلاحات مشغول بودند و الان یادشان افتاده که ترک هستند



در مورد آن فیلم  هم به حد کافی توضیح داده ام  که توهینی خطاب به ترکها نیست (کاری ندارم فیلم مونتاژ است و یا تکذیبیه ای داده شده یا نه)


درود

دومان وطن اوغلو , doman_vatanoghluo
22
نقل قول از : Isaac S_B

در مورد آن فیلم اولاً کاری ندارم که کذب است یا واقعیت و به خود آن فیلمی که موجود است کار دارم

و امّا خاتمی در آن فیلم که یکسال قبل بیرون آمده چه گفته است که هم منافقان کاسه لیس اصلاحات و هویت طلب نما ها و هم اصولگرایان دروغ گوی عاشق قدرت به دنبال تخریب خاتمی اند :

فیلم مذکور حدود یکسالی است که بیرون آمده- در فیلم آیت ال-له توسلی که یکسالی از درگذشت ایشان میگذرد هم در کنار آقای خاتمی (سمت چپشان) حضور دارند

 

آقای خاتمی در آن فیلم اشاره ای به خرافات و وهن ها و بزرگ نمایی های دروغین در روضه خوانی اشاره ای هم میکند که در فلان مناطق بعضاً برخی عوام الناس حتی برای عروسی حضرت زهرا هم روضه خوانی کرده و می گویند پیامبر جلوتر میرفت و  امام حسن هم کنار حضرت زهرا بود!!

 

حال این فیلمی که یکسال قبل منتشر شده اینروز ها توسط عده ای منافق که هم تندوری اصلاحات هستند و نوکر خاتمی و هم تخریب کننده خاتمی

 

اختلاف در اجماع عظیم حمایت از  موسوی بودند خوش خدمتی مستقیم  به حامیان احمدی نژاد است.

این  حربه منافقین کاسه لیس خاتمی است  که یکسال یادشان رفته بود آذربایجانی هستند و به نوکری مشارکت و هدایت زیر زمینی آن مشغول بوده و آنروزهایی که اعلمی با مساجد خالی روبرو بود آن دو چهره ها مشغول نوکری ستاد معین بودند و امروز بعد از اینکه حدود یکسال از بیرون امدن آن فیلم میگذرد تازه یادشان افتاده که هویت آذربایجانی دارند چون آن موقع سینه چاک معین بودند و هویت طلبی  آذربایجان  زیر پایشان!!

 فکر نمی کنم در آن فیلم توهینی شده باشد که کسی بخواهد عذر خواهی کند- توهینی شده؟ چه گفته شده؟

1.gif درست است؟



حال می ماند دو دسته

1) حامیان تندرو محمود احمدی نژاد که فوراً از آب گل آلود ماهی می گیرند بودن اینکه اشاره کنند که چه کسی فقط عید نوروز را به فارس زبانهای تبریک گفت و قضایای روزنامه ایران و عدم برخورد جدی توسط مجلس و دولت اصولگرا

همان حامیان تندروی احمدی نژاد  که می گویند "ببینید خاتمی به ترکها توهین کرده و فیلمش هم توی اینترنت هست "اگر لازم شود به خیابانها ریخته و خواهران و برادران خویت طلب خود را سرکوب خواهند کرد و تجربه هم این را نشان داده

پس تیر تبلیغاتی  و موزی گری آنها با آن فیلم  به سنگ خورده است و نیازی به اهمیت نشان دادن برای آنها نمی ماند چون در جامعه و خصوصاً آذربایجان موج حمایت از میر حسین موسوی رو به افزایش است بطوری که تازیسم و نادانها عملاً هیچ شعاری نداشته و به تخریب و توهین و داستان سازی روی آورده اند مانند دوم خرداد 76

2) دسته دیگری که باید جوابگو باشند
منافقان افراطی و دو چهره ای که  هم نوکر اصلاخات هستند و هم رگ غیرت آن بی غیرتان امروزه بالا زده

آن منافقان تا یکسال قبل کجا بودند؟
مشغول نوکری در رده های تندرو حزب مشارکت؟
فیلم بیرون آمده بود و آنها مشغول نوکری و امروزه منافق صفتی با یدک کشیدن عنوان هویت طلبی؟

نتیجه حرکت این منافقین چه شد؟
سوء استفاده حامیان دکتر احمدی نژاد که با شکست مواجه شد
تجمع 50 نفره با شعار هیا هویت طلبانه در میان 25 هزار نفر حامی موسوی در تبریز چه نتیجه ای جز بد نام کردن هویت طلبان به دنیال خواهد داشت؟

نتیجه
 اولاً خاتمی در آن فیلم (حتی اگر مونتاژ است)  توهینی به ترکها نکرده (در توضیخات فیلم کاملاً اشاره کرده ام)

ثانیاً اگر نیازی به عذر خواهی خاتمی باشد که فکر نمیکنم باشد - قبل از او کاسه لیسان منافق در رده های زیر زمینی حزب مشارکت و سایر جریانات تندروی اصلاح طلبی باید بخاطر سکوت یکساله که در توضیخات فیلم به خد کاقی اشاره کرده ام -از مردم آذربایجان عذر خواهی کنند

ثالثاً این باید درسی برای هویت طلبان باشد تا هم منافقان را شناخته و هم موقعیات ها را درک کرده و احساساتی و زود قضاوت نکنند  که خوشبختانه این چنین بوده   چه کسانی بیشترین بهره بردای را کرده اند


رابعاً  میر حسین موسوی این فرزند عزیز خطه بهشت ایران زمین یعنی آذربایجان در میان ترکها آنقدر محبوبیت دارد و که انگشت شماری منافق و یا حتی رقیب (عملاً دشمن) نخواهند توانست ریزشی برای آن رقم بزنند


 

جناب ایساک ، همه همانند شما عقل و شعور دارند و میتوانند خوب را از بد تشخیص دهند !

پس کمی هم شما خوب گوش کنید : خاتمی و دوستداران خاتمی بسیار بیخود میکنند که توهین شده را انکار میکنند و آن را کذب میدانند.

نیازی به ننه من غریبم بازی وجود ندارد. این یک معادله اتمی نیست که نشود آن را حل کرد ! این پیر خرفت اصلاحات باید و 100 در 100 باید از ملت آذربایجان در برابر غلط زیادی که کرده است معذرت خواهی کند.

به قول شما حتی اگر این مزخرف گویی خاتمی برای آن دسته از کسانی باشد که خرافاتی هستند و او " خاتمی" میخواست به این موضوع اشاره کند ! با این حساب هم باز غلط میکند. چرا که اسم اردبیل و تورکها در لابه لای مزخرفات خاتمی به گوش می آید! پس لطفا شما دیگر کاسه داغتر از آش نشوید.

هر خری که به میدان بیا آید قطعا ما پالانی بیش نخواهیم بود. پس من و ما و ملت آذربایجان باید تا زمانی که این سخن جای خود را به تب تند انتخاباتی نداده هر چند کوتاه و در چند جمله از زبان پیر خرفت اصلاهات معذرت خواهی را بشنویم.

ما صرفا به خاطر تورک بودنمان به موسوی رای خواهیم داد. ولی و اما به خاطر تورک بودنمان نه اصلاح و اصلاح طلب بودنمان. مرده شور ببردشان همه اصلاحات را...............

مگر همین اصلاحات نبود که فاجعه کوی دانشگاه را به بار آورد ! مگر همین اصلاحات نبود که قتل های زنجیره ای و توقیف های زنجیره ای روزنامه و رسانه ها را به بار اورد.پس بیخیال شو عمو...بی خیال ! شما در مقامی نیستین که به کسی خط بدین و کسی را تهدید کنید.

آن تورک مللتچی و هویت، طلب صد بار شرف دارد به این کثافتهای تهران نشین به اصطلاح اصلاح طلب.

گفتنی ام که حرام زاده های بلا استثنا که طرفدار این کفتار کثیف یعنی محمود کوتوله هستند باید خوب بدانند که ما اگر به خاتمی پشت کرده ایم. ، به احمدی نژاد لگد خواهیم زد و تف به روی احمدی نژاد خواهیم انداخت... چرا که او همان جنایتکاری هست که فاجعه خونین 1 خرداد ماه 1385 را به راه انداخت.!!!!!!!!!!!!!!!! پس ما مردم آذربایجان به هیچ احدوناسی اجازه نخواهیم داد که به ما بگویند چکار بکنیم و چکار نکنیم...

جناب مهندس ایساک، شما هم این رو خوب به یاد داشته باشین که من و امثال من و ماها تعصب یک مللتتچی را به یک اصلاح طلب نخواهیم داد ! و در وحله بعدی تعصب یک اصلاح طلب تورک را به مزدوران آحمدی نژاد و جنایتکارانی چون او نخواهیم داد.! پس از سرپوش گذاشتن به این گوه خوری خاتمی دست بردارید جناب ایساک. تنها راه حل این موضوع چیزی نیست جز اینکه این پیر خرفت از ملت آذربایجان عذرخواهی کامل به عمل آورد. حال اگر در پیش روی انتخابات نشد ،فردای روز انتخابات.چرا که باید مردم آذربایجان تکلیفشان  با میر حسین معلوم شود.

 

من نه طرفدار حزب خاصی هستم و نه چیز دیگری. در این برهه از زمان هم اگر به موسوی رای میدهم فقط و فقط به خاطر این است تا یک جانی حرام زاده مثل احمدی نژاد بر سر کار نیایید. زیرا که دیگر ملت جانشان به لب آمده و تاب و توان تحمل رنج بیشر از این نیست..............

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 01:53 1388/03/8
21
نقل قول از : امین فضلی
دوست عزیز آقای امین فضلی
درود

بنده هم با شما موافق هستم و این را در نوشته های قبلی خودم نیز تاکید داشته ام

در مورد آن فیلم اولاً کاری ندارم که کذب است یا واقعیت و به خود آن فیلمی که موجود است کار دارم

و امّا خاتمی در آن فیلم که یکسال قبل بیرون آمده چه گفته است که هم منافقان کاسه لیس اصلاحات و هویت طلب نما ها و هم اصولگرایان دروغ گوی عاشق قدرت به دنبال تخریب خاتمی اند :

فیلم مذکور حدود یکسالی است که بیرون آمده- در فیلم آیت ال-له توسلی که یکسالی از درگذشت ایشان میگذرد هم در کنار آقای خاتمی (سمت چپشان) حضور دارند

 

آقای خاتمی در آن فیلم اشاره ای به خرافات و وهن ها و بزرگ نمایی های دروغین در روضه خوانی اشاره ای هم میکند که در فلان مناطق بعضاً برخی عوام الناس حتی برای عروسی حضرت زهرا هم روضه خوانی کرده و می گویند پیامبر جلوتر میرفت و  امام حسن هم کنار حضرت زهرا بود!!

 

حال این فیلمی که یکسال قبل منتشر شده اینروز ها توسط عده ای منافق که هم تندوری اصلاحات هستند و نوکر خاتمی و هم تخریب کننده خاتمی

 

اختلاف در اجماع عظیم حمایت از  موسوی بودند خوش خدمتی مستقیم  به حامیان احمدی نژاد است.

این  حربه منافقین کاسه لیس خاتمی است  که یکسال یادشان رفته بود آذربایجانی هستند و به نوکری مشارکت و هدایت زیر زمینی آن مشغول بوده و آنروزهایی که اعلمی با مساجد خالی روبرو بود آن دو چهره ها مشغول نوکری ستاد معین بودند و امروز بعد از اینکه حدود یکسال از بیرون امدن آن فیلم میگذرد تازه یادشان افتاده که هویت آذربایجانی دارند چون آن موقع سینه چاک معین بودند و هویت طلبی  آذربایجان  زیر پایشان!!

 فکر نمی کنم در آن فیلم توهینی شده باشد که کسی بخواهد عذر خواهی کند- توهینی شده؟ چه گفته شده؟

درست است؟



حال می ماند دو دسته

1) حامیان تندرو محمود احمدی نژاد که فوراً از آب گل آلود ماهی می گیرند بودن اینکه اشاره کنند که چه کسی فقط عید نوروز را به فارس زبانهای تبریک گفت و قضایای روزنامه ایران و عدم برخورد جدی توسط مجلس و دولت اصولگرا

همان حامیان تندروی احمدی نژاد  که می گویند "ببینید خاتمی به ترکها توهین کرده و فیلمش هم توی اینترنت هست "اگر لازم شود به خیابانها ریخته و خواهران و برادران خویت طلب خود را سرکوب خواهند کرد و تجربه هم این را نشان داده

پس تیر تبلیغاتی  و موزی گری آنها با آن فیلم  به سنگ خورده است و نیازی به اهمیت نشان دادن برای آنها نمی ماند چون در جامعه و خصوصاً آذربایجان موج حمایت از میر حسین موسوی رو به افزایش است بطوری که تازیسم و نادانها عملاً هیچ شعاری نداشته و به تخریب و توهین و داستان سازی روی آورده اند مانند دوم خرداد 76

2) دسته دیگری که باید جوابگو باشند
منافقان افراطی و دو چهره ای که  هم نوکر اصلاخات هستند و هم رگ غیرت آن بی غیرتان امروزه بالا زده

آن منافقان تا یکسال قبل کجا بودند؟
مشغول نوکری در رده های تندرو حزب مشارکت؟
فیلم بیرون آمده بود و آنها مشغول نوکری و امروزه منافق صفتی با یدک کشیدن عنوان هویت طلبی؟

نتیجه حرکت این منافقین چه شد؟
سوء استفاده حامیان دکتر احمدی نژاد که با شکست مواجه شد
تجمع 50 نفره با شعار هیا هویت طلبانه در میان 25 هزار نفر حامی موسوی در تبریز چه نتیجه ای جز بد نام کردن هویت طلبان به دنیال خواهد داشت؟

نتیجه
 اولاً خاتمی در آن فیلم (حتی اگر مونتاژ است)  توهینی به ترکها نکرده (در توضیخات فیلم کاملاً اشاره کرده ام)

ثانیاً اگر نیازی به عذر خواهی خاتمی باشد که فکر نمیکنم باشد - قبل از او کاسه لیسان منافق در رده های زیر زمینی حزب مشارکت و سایر جریانات تندروی اصلاح طلبی باید بخاطر سکوت یکساله که در توضیخات فیلم به خد کاقی اشاره کرده ام -از مردم آذربایجان عذر خواهی کنند

ثالثاً این باید درسی برای هویت طلبان باشد تا هم منافقان را شناخته و هم موقعیات ها را درک کرده و احساساتی و زود قضاوت نکنند  که خوشبختانه این چنین بوده   چه کسانی بیشترین بهره بردای را کرده اند


رابعاً  میر حسین موسوی این فرزند عزیز خطه بهشت ایران زمین یعنی آذربایجان در میان ترکها آنقدر محبوبیت دارد و که انگشت شماری منافق و یا حتی رقیب (عملاً دشمن) نخواهند توانست ریزشی برای آن رقم بزنند






امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 01:52 1388/03/8
20

"گام سوم" آذربایجان با مهندس موسوی

قلم - علی محمدی ایروانلو ،در یادداشتی تحلیلی و جذاب به بررسی شرایط فعلی کشور ، نیازمندی تغییر در سطوح عالی مدیریت اجرایی و نقش بی بدیل آذربایجان در تحولات سده‌های اخیر ایران زمین پرداخته و ضرورتهای حضور مردم و انتخاب مهندس موسوی را برشمرده است .


 به گزارش قلم نیوز، متن این یادداشت را با اندکی ویرایش می‌خوانید : 

برای میهن و ایرانی پیشرفته و مقتدر

روند مدیریت کشور در طول چهار سال گذشته مشکلات متعددی را در حوزه های مختلف سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی بوجود آورده و سیر توسعه پایدار کشور را در مسیر آرمان های انقلاب شکوهمند اسلامی با چالش های اساسی روبرو ساخته و بازتاب های بحرانی و  بعضا ویرانگری را متوجه کشور کرده است . در واقع شرایط موجود به نحوی بوده که فارغ از منافع جریانی و گروهی اعتراضات دلسوزن نظام را در همه جناح های سیاسی بر انگیخته است. اعتراضات مراجع تقلید و واکنش های جنجالی مجلس شورای اسلامی در طول چهار سال اخیر و اعلام خطر با تعابیری چون «ادامه وضعیت فعلی کشور رابه پرتگاه می برد» و «احساس خطر می کنم»از سوی وفادارترین یاران امام (ره) و انقلاب عمق مدیریت ناکارآمد و شرایط نامساعد کشور را به موضوع قابل تصور می نماید .

هر چند حسن نیت دولت نهم در تلاش برای ساخت ایرانی قدرتمند قابل انکار نیست لیکن خارج شدن قطار توسعه کشور از ریل طبیعی خود و چالش های بوجود آمده با ترجیع بند منافع ملی ضرورت نقد و تغییر در سکان مرکزی مدیریت کشور را از اوجب واجبات نموده است بطوریکه نگاهی گذرا به گوشه ای از چالش ها خود گویایی این مسئله است .

عقلانیت گریزی و رویه های عمومی و اجرایی کشور :

تصمیم گیری های فردی و سلیقه ای یکی از رویه های معمول در دولت نهم و شخص دکتر احمدی نژاد بوده است ، در حالی که بسیاری از صاحب نظران فرهنگی ، اقتصادی و... به شدت در برابر رفتارهای خطر ساز دولت در حوزه های مربوطه ابراز نگرانی می کردند آقای احمدی نژاد همچنان بر تصمیم های خود پافشاری و در عملیاتی کردن آن ها تعجیل می نمود . در واقع خود رایی یکی از آفت های مبنایی دکتر احمدی نژاد بوده و ظاهرا ایشان خود را در تمام زمینه ها اعم از اقتصاد ، سیاست ، جامعه شناسی ، ورزش و ... صاحب نظر می دانند و  نیازی به نظرات کارشناسی و خردجمعی نمی بینند . عدم ثبات در مدیریت ها و عزل های متعدد مدیران عالی رتبه در وزارت خانه ها ، بانک ها و تغییرات کامیونی مدیران کارآزموده صنعت و تجارت ، انحلال ارکان مدیریت کشور از جمله سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، تعلیق یا انحلال 18 شورای عالی تصمیم گیری در کشور از جمله رفتارهای مدیریتی دکتر احمدی نژاد بوده که مسیر طبیعی و اجرایی کشور را به هم ریخته است. پر واضح است فروپاشی رویه های عمومی و اجرایی کشوروگریز از عقلانیت مشکلات متعدد سیاسی ، اقتصادی و...را بوجود آورده و موجبات از دست دادن فرصت های تاریخی و طلایی برای ملت ایران شده است .

در آمدهای افسانه ای نفت در چهار سال گذشته (300 میلیارد دلار) ، باز شدن دست دولت در امر خصوصی سازی با تصویب و ابلاغ اصلاحیه اصل 44 قانون اساسی ، از بین رفتن تهدیدات خارجی همچون طالبان و صدام از یکسو و حاکمیت یکدست از سوی دیگر فرصت طلایی و تاریخی را برای پیشرفت و ترقی کشور و بایسته های یک حکومت خوب فراهم نمود لیکن از دل آنها سیر صعودی جمعیت زیر خط فقر  و تورم از 13% در سال 84 به 25% در سال 86 و... خارج گشت .

هنجار شکنی و تضعیف اخلاق سیاسی و دینی

در طول چند سال اخیر وقایع عجیب و غریبی افتاده و هنجارها ، ارزشها ، حرمت ها و اخلاق به چالش کشیده و بسیاری از تابوها شکسته شده اند . داشتن مسئولان سلیم النفس و پاکدامن در مناصب اجرایی کشور همواره از دغدغه های اصلی مردم و انقلابیون بوده است لیکن قبح بسیاری از این مسائل با حضور متعدد افراد متناقض بارویکرد ارزشی و انقلابی در مناصب مهم و اجرایی کشور شکست و دفاع جانانه آقای احمدی نژاد از آنان (حتی زمانی که تخلفات آنها محرز گردید) این قبح شکنی را تشدید نمود . آن روزی که رئیس جمهور محترم در دفاع از دروغ گویی وزیر کشور خود مدارک تحصیلی را ورق پاره خواند ، جایگاه برجسته علم و اندیشه و دانشگاهیان به حراج گذاشته شد و شک و تردید ملت به مسئولان نظام در صداقت و پاکدامنی را برانگیخت . آن روز که معاون رئیس جمهور تابو شکست  و شعار دوستی با مردم اسرائیل سر داد و درخواست مراجع تقلید و بزرگان نظام برای عزل معاون رئیس جمهور به جایی نرسید یکی دیگر از ارزش های انقلاب به بازی گرفته شد .

در این سالها رفتارهای عجیب و غریب و سیر هنجار شکنی ها شأن و منزلت مناصب بالای دولت را نیز به چالش کشید استفاده از تعابیری همچون «عبور دادن یکی از وزاری کابینه از درون لوله آب» ، «بزغاله و کم شعور خواندن مخالفان» ، «پیچاندن گوش مسئولان »و... که از بالاترین تریبون و جایگاه اجرایی کشور به گوش می رسید چیز ی جز وهن شأن و حرمت جایگاههای مهم کشور نبود.

قانون گریزی

بی شک مهمترین اصل در توسعه و پیشرفت هر کشور دیسپلین ، انضباط و قانون گرایی است . در واقع هر جامعه ای که آنارشیسم و هرج و مرج گرایی در آن بر اجرای قانون پیشی گیرد قطعاً زمینه های مشکلات بزرگ اجتماعی ، سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی را در خود بارور خواهد نمود .گزارش های تفریغ بودجه سالهای 85 و 86 کشور و ناپدید شدن بیش از 1000 میلیارد تومان تنها در یکی از این سالها نماد عینی قانون گریزی و ترویج بدعت ها توسط دولت بود که می تواند نابسامانی های بعضا خطرناکی را برای کشور بوجود آورد .در طول سال های اخیر دولت که خود باید مروج رعایت قانون باشد عملاً در بسیاری از موارد از قانون عبور کرد .

دولت نهم به دلیل در آمدهای نفتی سرشار و نداشتن تفکر سیستماتیک و با برنامه جهت در آمدهای ناگهانی در مورد قانون بودجه تنها در یکسال حدود دو هزار تخلف از قانون مصوب راتجربه کرد و این گونه عبور و مرورها به یک رویه برای دولت تبدیل شد و در این راستا مجلس نیز ناتوان در برخورد و ممانعت از روند قانون گریزی شد .

تشدید منازعات سیاسی و مسئله اجماع ملی

منافع ملی و وحدت نظر نخبگان کشور از اهم اصول یک حکومت خوب و شایسته است و طبیعتاً شکاف های عمیق فرار روی وحدت ملی با تشدید افراطی رقابت های سیاسی می تواند عواقب غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد .

به نظر می رسد در طول سالهای اخیر منازعات سیاسی بین نخبگان در حوزه های مختلف حکومتی از حد متعارف گذشته و علاوه بر رقابت های بین جناحی موجبات تشدید اختلاف  درون جناحی نیز شده است در این خصوص منافع ملی در گرد و غبار جنگ های زرگری جریان های سیاسی به باد فراموشی سپرده شده و ادامه ان می تواند منافع ملی ما را با چالش اساسی روبرود سازد . پرواضح است یکی از مشکلات مهم امروز کشور مسئله اجماع ملی فراروی منافع ملی است بطوریکه ایجاد محورهای اجماع ملی در ارتباط با چالش های کلان پیش روی کشور در مقیاس جهانی و در زمان های حساس با موانع جدی روبروست .

به نظر می رسد در چهار سال اخیر شرایط کشور که در این مقال به گوشه ای از انها اشاره شد به سمت و سویی رفته که ادامه آن می تواند بازتاب های خطرناکی برای کشور داشته باشد و در این راستاست که انتخابات 22 خرداد و مشارکت سیاسی مردم در ان از حیث کمیت و نوع انتخاب نقشی تعیین کننده خواهد داشت .

آذربایجان با میرحسین موسوی گام سوم را برمی دارد

 اخیراً دکتر رمضان زاده سخنگوی دولت اصلاحات در سخنرانی انتخاباتی مهندس میر حسین موسوی از آذری زبانان دعوت نمود برای سومین بار کشور را نجات دهند. براستی آذربایجان چه کرده  است که چنین فرزندان آن در تاریخ سیاسی اجتماعی ایران چون نگینی می درخشند وهمواره بانی جان فشانی برای ایران و نجات آن از سوی نخبگان و مردم عزیز قلمداد می شوند .

یک پیمایش تاریخی نقش بارز و ممتاز آذربایجان را در نجات کشور و بستر سازی برای ایرانی پیشرفته و مقتدر به گواه شواهد و اسناد معتبر غیر قابل انکار می نماید . تشکیل اولین دولت ملی توسط حکومت صفوی و نجات ایران گام اول آذربایجان برای ایرانی مقتدر بوده است ، جانفشانی ها و رشادت های مردم قهرمان آذربایجان در انقلاب مشروطه و حرکت های استبداد افکن آنان به رهبری ستارخان ها  و ثقه الاسلام ها ، حرکت کوبنده و برق آسای مردم غیور تبریز در 29 بهمن سال 1356 که هیمنه رژیم ستم پیشه پهلوی را در هم شکست و طلیعه انقلاب اسلامی گردید گامی دیگر برای ایرانی پیشرفته و مقتدر بود .

ایثارگری ها و دلاوری های این مردم در قالب لشکر دریا دل 31 عاشورا در ایام جنگ تحمیلی همگی نمونه ای از غیرت و حمیت ملی آذربایجان در صیانت از تمامیت ارضی کشور و مقابله با هجوم و نفوذ بیگانگان می باشند . چه کسی است که نداند آذربایجان اساساً دروازه ورود تجدد خواهی در کشور بوده و مکتب تبریز نشانگر پیشگامی و منشاء بودن آذربایحان در روشنفکری ، نوگرایی و تحول خواهی در یکصد و پنجاه سال اخیر بوده است . آری امیر کبیر ، آن اصلاح طلب نامی ، پرورش یافته آذربایجان است . چه کسی است که نداند آذربایجان خاستگاه فکر و اندیشه ، علم و ادب و هنر است و بسیاری از شخصیت های برجسته علمی ، ادبی ، هنری، فکری و سیاسی از طیف ها و نحله های مختلف و متنوع از این سرزمین سربرآورده اند چه کسی است که نداند خاستگاه رهبر معظم انقلاب آیت ا.. خامنه ای آذربایجان بوده است .  هر کس به نو آوری و عمق اندیشه فلسفی و قرآنی می اندیشد ، به علامه طباطبایی روی می آورد . هر کس به روشنفکر دینی فکر می کند ، از مهندس بازرگان آغاز می کند .

هر کس به دنبال منطق و استدلال در گفتگوی بین مذاهب می گردد به علامه امینی می رسد . هر کس دغدغه انصاف و اخلاق را در رفتار علمی دارد به علامه جعفری اشاره می کند و به این زینت هاست که آذربایجان به حق مهد اولین ها لقب گرفته است ، چرا که اولین چاپخانه ، اولین مدرسه غیر دولتی ، اولین کتابخانه عمومی ، اولین قرائت خانه و اولین مدرسه استثایی در این خطه دایر و تأسیس شده اند .

امروز چنین پیشینه درخشان در عرصه  دفاع از تمامیت ارضی ، هویت ملی و مبارزه با استیلای بیگانه ، نقش تاثیر گذار در نوآوری ، نواندیشی و تجدد خواهی و پیشگامی در عرصه فکر ، اندیشه ، علم و ادب آذربایجان است که به حق می طلبد تا آذربایجان گام سوم را نیز برای میهن بردارد و بار دیگر فرزند دیگری از قافله باکری ها برای پیشرفت ایران به میدان خدمت فراخواند و امروز این نگین گرانبها در قامت نخست وزیر محبوب هشت سال دفاع مقدس «میر حسین موسوی» متجلی شده که زینت های لازم برای ایفای این وظیفه مهم را در خود دارد .

مهمترین عنصری که میر حسین موسوی را به عاملی مهم در جهت بهبود شرایط نامساعد کشور تبدیل نموده است شخصیت ، گفتمان و سابقه اوست . گفتمان بین جناحی و جمع اصول گرایی و اصلاح طلبی که از شاخصه ی اصلی میر حسین است یقیناً در به حاشیه راندن رادیکالیسم و کاستن از تنش موجود در فضای سیاسی کشور کمک شایانی خواهد کرد . در ضمن سنتز ارزش های انقلاب اسلامی و اصلاحات که دو خیزش اساسی جامعه ی ایران به سوی تکامل در نیم قرن اخیر بوده اند با حضور موسوی به خودی خود درس تاریخ و بنا کردن آینده بر دستاوردهای گذشتگان را به همه خواهد داد و خواهد آموخت که بجای اینکه انتظار یافتن موقعیت ، برای گفتن نه ی بزرگ دیگری را بکشیم از تاریخ درس گرفته و به پشتوانه یافته هایمان در جستجوی بهبود وضع موجود باشیم . شخصیت کاریزماتیک موسوی می تواند در کوتاه مدت معضل شکاف دولت و ملت را رفع کند تا شاید در ادامه با تقویت بنیان ساختارهای جامعه مدنی دوای بلند مدت این بیماری نیز تهیه گردد . میر حسین موسوی نماد مدیریت مدبرانه در بحرانی ترین دوره هاست ، نگاهی به شعارهای اخیرش در علت حضورش در عرصه انتخابات که آن را بازگرداندن سیر تصمیم گیری به روند مدبرانه و ابتنای آنها برخرد جمعی دانسته به خودی خود به بلوغ رسیدن عقلانیت ابزاری و بوروکراتیک که وجه ایجابی و مثبت آن غالب بر جنبه سلبی آن است کمک شایانی خواهد نمود . به امید آن روز

علی محمدی ایروانلو

 مدیر مسئول دو هفته نامه آوای سلماس

 

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 01:51 1388/03/8
19

http://www.ghalamnews.ir/images/position14/2009/5/_20_of_85_.jpg

میرحسین: سوال درباره موضوع توهین به قومیت‌ها و فیلم منتسب به خاتمی بیشتر بوی یک پروژه را می‌دهد

رهنورد در دانشگاه ارومیه: اگر آزادی نباشد هیچ چیز نداریم

میرحسین: سوال درباره موضوع توهین به قومیت‌ها و فیلم منتسب به خاتمی بیشتر بوی یک پروژه را می‌دهد

قلم - مهندس میرحسین موسوی اظهار کرد: تندروی‌ها در کشور ما مشکلات فراوانی ایجاد کرده و من به دلیل نگرانی از این تندروی‌ها به صحنه آمده‌ام.

به گزارش خبرنگار اعزامی قلم نیوز، نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس در جمع دانشجویان دانشگاه ارومیه به شکلی متفاوت سخنان خود را آغاز کرد و به پلاکاردها و شعارهای در دست دانشجویان اشاره کرد و به آنها پاسخ داد.

موسوی به در دست داشتن پرچم فلسطین از سوی چند نفر از دانشجویان در سالن اشاره کرد و گفت: ریشه برخی از مشکلات را در این سالن می‌بینم، برخی به جای آن که پرچم جمهوری اسلامی در دست داشته باشند، پرچم فلسطین به دست گرفته‌اند. ما به فلسطین علاقه داریم ولی اینجا ایران و آذربایجان است.

در این جلسه یکی از دانشجویان پلاکاردی در دست گرفته بود که روی آن نوشته بود: «مشکلات کشور یادگار دوران سازندگی و اصلاحات است».

مهندس موسوی در این باره گفت: بدون این که از دو دوره‌ی ریاست جمهوری آقای‌هاشمی‌ و آقای خاتمی‌دفاع کنم عرض می‌کنم زمانی که کشور به دولت فعلی(دولت نهم) تحویل داده شد، نرخ تورم زیر 12 درصد بود و الان روی 26 درصد است.

برخی از دانشجویان مقواهایی را در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «هیلتر هم به طرفدارانش گفته بود قهوه‌ای بپوشند». که مهندس موسوی در واکنش به این جمله نیز گفت: «این جمله ظاهرا به رنگ سبز اهل بیت اشاره می‌کند». دانشجویان در این لحظه مهندس موسوی را به شدت تشویق کردند.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس خطاب به مخالفان گفت:‌ نباید بگذاریم هدف همه چیز را توجیه کند،‌ اگر مخالفت هستید اندیشه ی خود را بیان کنید. این شعار موجب می‌شود که رنگ سبز بیشتر گسترده تر شود که همین طور هم شده است و رنگ سبز همه‌ی کشور را فرا گرفته است.

این اظهارات مهندس میر حسین موسوی با تشویق‌های پیاپی جمع کثیر دانشجویان مواجه شد.

مهندس موسوی پس از بیان سخنان مقدماتی خود عبارت‌های "زنده باد آذربایجان" و "زنده باد کردها" را به زبان ترکی و کردی بیان کرد و با گفتن این عبارت به استقبال پرسش‌های دانشجویان رفت.

یکی از دانشجویان پرسشی را درباره‌ی مسائل مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد و در اظهارات خود مهندس موسوی را عضو هیات امنای این دانشگاه عنوان کرد که موسوی گفت: من جزو هیات موسس دانشگاه آزاد هستم و نه جزو هیات امنای آن. یکی از اعضای هیات موسس این دانشگاه رهبر معظم انقلاب است. در شرایطی که تمهیداتی از سوی دولت صورت گرفت تا دانشگاه آزاد را مانند برخی بنگاه‌های دیگر تعطیل کنند، هیات موسس جمع شدند و رهبر گرامی‌انقلاب گفتند من دخالت نمی‌کنم و بدین ترتیب هیات موسس جدیدی تشکیل شد و برخی آقایان نظیر حسن حبیبی، سید حسن خمینی، ولایتی،‌ قمی و میرزاده به آن اضافه شدند. قرار شد این هیات موسس درباره‌ی دانشگاه آزاد که دانشگاه مهمی است تصمیم گیری کنند که جلساتی برگزار کردند و اولین کاری که پیش روی خود گذاشتند درباره‌ی تغییرات اساس نامه‌ای است که شورای انقلاب فرهنگی خواستار آن است.

نخست‌وزیر دوران دفاع مقدس با بیان این‌که قسمت‌های اجرایی به هیات امنا باز می‌گردد، اظهار کرد:‌ پشت مساله جریان پرونده دانشگاه آزاد مسائلی وجود دارد که به خود دانشگاه بر می‌گردد. واقعیت دیگر این است که دولت فعلی تمام توان خود را صرف کرده است که این موسسه را هم مانند بسیاری از بنگاه‌های دیگر کشور تعطیل کند. در شرایطی این مسائل در مورد دانشگاه آزاد مطرح می‌شود که بسیاری از افراد موجه نظام جزو هیات موسسان آن هستند و اخیرا این جمع به این نتیجه رسیده است که تمهیداتی برای وقف دانشگاه بیاندیشد تا دیگر طمعی به این دانشگاه نباشد. در این سوال باز هم نسبت به قوه ی قضاییه بی مهری صورت گرفته است چرا که پرونده‌ای در این رابطه در جریان است و قوه ی قضاییه نیز آن را پیگیری می‌کند و من متوجه نشدم که این سوال چه ارتباطی به مساله ی انتخابات دارد.

یکی از دانشجویان این پرسش را از دکتر رهنورد مطرح کرد که شما در سال 68 مصاحبه‌ای با روزنامه‌ی جمهوری اسلامی‌انجام دادید و در آن گفتید افراد با سن بالا کارایی مدیریت ندارند،‌ امروز نظر شما چیست ؟ که دکتر رهنورد در پاسخ به این سوال گفت: انتظار می‌رود در این شرایط سوالات اساسی تر و تحلیلی تری مطرح شود. تاریخی که برای این مصاحبه گفته شد هشت سال اشتباه شده است چرا که این مصاحبه مربوط به پیش از سال 60 بوده است. سال 68 یعنی پایان دوران جنگ تحمیلی ولی سال 60 یعنی زمانی که آقای موسوی جزو جوانان آن دوره بودند. منطق آن صحبت در مصاحبه این بود که می‌ترسیدیم از کار کشته‌های رژیم شاه به میدان بیایند و می‌خواستیم به جای آن جوان‌هایی که پاک تر و خالص تر هستند روی کار بیایند و این مساله مربوط به امروز نمی‌شوند که هم جوانان فرهیخته داریم و هم سیاست مداران کار کشته‌ای که بتوانند کشور را اداره کنند.

در ادامه‌ی این جلسه، یکی از دانشجویان شبهه‌ی تقلب در انتخابات مجلس را از سوی برخی «اصلاح طلبان» مطرح کرد که مهندس موسوی در پاسخ به اظهارات این دانشجو گفت:‌ در این اظهارات اطلاعات غلطی عنوان شده است،‌ در بحث انتخابات مجلس گذشته یکی از کسانی که قبلا از مدافعان اصول گرایی بود و جدا شد گفت‌ که «چطور صندوق من رای نداشت، مگر خود من به خودم رای ندادم؟». این دانشجو این مساله را به دوستان مخالف دولت فعلی نسبت می‌دهد که این یک جعل است. نام آن فردی که اشاره کردم آقای دکتر خوش چهره است که می‌توانید مساله را از وی بپرسید.

یکی از دانشجویان به فیلم کوتاه منتسب به سید محمد خاتمی اشاره کرد و مهندس موسوی در برابر اظهارات او گفت: کسی که طرفدار دولت فعلی است مساله را راجع به کاندیدای مخالف دولت فعلی مطرح می‌کند و بدین وسیله می‌خواهد از احساس علاقه به آذربایجان استفاده کند، در حالی که خود این کاندیدا یک آذربایجانی است. من در پشت این سوال پروژه‌ی خاصی را می‌بینم. من هر نوع بی‌احترامی به همه‌ی قومیت‌ها و فرهنگ‌ها را محکوم می‌کنم و این جزو اصول اعتقادی بنده است ولی عرض می‌کنم که این سوال بیشتر بوی یک پروژه را می‌دهد.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس،‌ در بخش دیگری از سخنان خود از کمبود وقت برای برگزاری جلسه با دانشجویان عذرخواهی کرد و توضیح داد: مشکلی که در روزهای اخیر در برنامه‌های انتخاباتی من به وجود آمده این است که به یکباره برنامه‌های انتخاباتی تلویزیون را به ما اعلام کردند و بدین ترتیب برنامه‌های دیگر و سفرهای انتخاباتی من با مشکلاتی مواجه شد و من مجبورم خود را با آن برنامه‌های صدا و سیما سازگار کنم چرا که اگر آن برنامه‌ها را از دست دهم امکان ارتباط با مخاطبان دهها میلیونی را از دست می‌دهیم.

موسوی در ادامه با بیان این که در آذربایجان غربی یک مساله ی زیبا وجود دارد که باید قدر آن را بدانیم، در این رابطه اظهار کرد: آن مساله ی زیبا این است که مذاهب، گرایش‌ها و قوم‌های مختلف به خوبی در این منطقه در کنار هم زندگی می‌کنند و این نقش زیبایی برای گفت و گوی فرهنگ‌ها و گفت و گوی تمدن‌ها است.

وی در ادامه‌ی سخنان خود خطاب به بخشی از حاضران گفت:‌ من به دوستان بسیجی احترام می‌گذارم ولی به آن‌ها توصیه می‌کنم که مسائل را با دقت مطالعه کنند و در مقابل یک حرکت جمعی برای برگزاری انتخابات آزاد رقابتی و منصفانه نایستند. به دوستان بسیجی توصیه می‌کنم که حافظ آراء باشند.‌ این که تعداد زیادی صندوق سیار اعلام کرده اند برای ما جای سوال است. من به دوستان بسیجی می‌گویم که این امانت خدایی و امانت مردم را حفظ کنید، آن موقع خواهید دید که همه به شما محبت خواهند کرد.

پیش از سخنان میرحسین موسوی، دکتر زهرا رهنورد ضمن تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)، به بیانیه‌ای که در ابتدای جلسه در حمایت از موسوی خوانده شده بود اشاره کرد و گفت: فضای حاکم بر بیانیه‌ای که در حمایت از موسوی خوانده شد جالب است، چرا که روح حاکم بر آن،‌ درخواست آزادی‌ها و رفع تبیعض‌ها بود.

این استاد دانشگاه افزود:‌ پرسش این است که مگر مشکلات اقتصادی، ‌اشتغال و ازدواج نداریم که این دغدغه‌ها مطرح می‌شود ؟ پاسخ این است که اگر آزادی نباشد هیچ چیز نداریم.

همسر مهندس موسوی در پایان با تاکید بر لزوم رفع تبیعض علیه زنان و حمایت از آنان در تمام سطوح تصریح کرد:‌ شعار رفع تبعیض یک شعار ملی است، و نه یک شعار جنسیتی و شعار رفع تبیعض جنسیتی بخشی از شعار ملی محسوب می‌شود./

 

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 23:30 1388/03/5
18
نقل قول از : BABAK YAKAMUZ

selam olson tamam azerbayjanilara

mosavi ya ahamdi ya harkas bizlara hech bir xeyri yoxdi

azerbayjan alan bir xarabadan cox dayr

namanamiz var ya olajax?

mosavi fagat turki basharir!!!



سلام


من بیر سوالیم وار

موسوی اولسا پیس دی؟ یا احمدی نیژاد اولسا؟


هانسی شراییط یاخجی تر دی؟


دئمیرم یاخجی - دئییرم پیس و پیس تر

هانسی؟

فیکر ائلیمی سن موسوی اولسا بو پیس تر دن داها گئدخ هئچ اولماسا بیر قدم یاخجی شراییطه؟

امیر   ا م ی  ر , jerusalem
امیر ا م ی ر - 23:28 1388/03/5
17
نقل قول از : dağli ürək ( həsrətinən yaşamax ölmaz)

سلام

آقای  آیساک با پاک کردن صورت مسئله هیچ چیزی درست نمیشه . چیزیکه مهمه اینه که این توهین شده حالا میخواد  ماله دیروز باشه یا دو سال پیش !!!!!


درود

دوست عزیز انتقاد بنده هم در دو مورد است

1) اولاً اون فیلم توهین به ترکها نیست اگر به دقت نگاه کنید متوجه میشوید که انتقادی بر روضه خوانی های افراد جاهل داشته است و اشاره ای کرده به برخی جاهایی که بعضاً اقلیتی نادان چنین روضه میگویند!!

ثانیاً این فیلم بیش از یکسال است که بیرون آمده و آنهای که میگویند ای داد و بیداد آنروز مشغول نوکری خاتمی بودند و یکسال سکوت کرده اند و باید بخاطر نفاقشان مورد استیضاخ قرار گیرند که در شرایطی نیستیم که دوستان را مورد انتقاد قرار دهیم و سکوت بهتر است!!! چرا همانروز نزدند توی دهن خاتمی و نوکریشو کردن؟!



2)  در چنین شراطی که قرار داریم این اعتراض (نا بجا) فقط و فقط به نفع احمدی نژاد و حامیان آن است و همینطور منزوی کردن هویت طلبان
میدانید چرا؟
چون اکثریت با موسوی هستند

اولاً )فریاد های اعتراض 50 نفر در میان 50 هزار نفر آیا جز خراب کردن وجهه هویت طلبان سود دیگری دارد؟
ثانیاً) این موضوع فیلم شده بود سوژه ای برای  تخریب موسوی توسط حامیان کسی که عید نوروز را فقط بر فارسی زبانان تبریک گفت !!


پس تغییر اوضاع از بدتر به بد

آیا شرایط در زمان موسوی بهتر (بدتر) خواهد شد یا احمدی نژاد؟

پس دست و قلب و شعار من و تو باید یکی شود برای دوم خردادی دیگر . . .


علی علی , chagal_ab
علی علی - 17:33 1388/03/5
16

selam olson tamam azerbayjanilara

mosavi ya ahamdi ya harkas bizlara hech bir xeyri yoxdi

azerbayjan alan bir xarabadan cox dayr

namanamiz var ya olajax?

mosavi fagat turki basharir!!!

داغلی اوره ک , labra
داغلی اوره ک - 09:25 1388/03/5
15

سلام

آقای  آیساک با پاک کردن صورت مسئله هیچ چیزی درست نمیشه . چیزیکه مهمه اینه که این توهین شده حالا میخواد  ماله دیروز باشه یا دو سال پیش !!!!!

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.