| عناوین بحث ها | ارسال کننده | پاسخها | بازدید | بروز رسانی | اولویت | |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
401
|
2705
|
91/2/11 (08:56)
|
|
||
|
|
280
|
1590
|
90/7/5 (11:15)
|
|
||
|
|
328
|
2767
|
91/3/11 (15:01)
|
|
||
|
|
25
|
47
|
91/3/10 (12:33)
|
|
||
|
|
175
|
1806
|
91/2/6 (00:58)
|
|
||
|
|
104
|
900
|
90/12/8 (08:30)
|
|
||
|
|
159
|
852
|
90/11/19 (09:37)
|
|
||
|
|
1127
|
8346
|
91/2/27 (02:12)
|
|
||
|
|
195
|
1829
|
91/3/10 (08:35)
|
|
||
|
|
2000
|
15496
|
91/3/9 (20:49)
|
|
||
|
|
92
|
841
|
91/3/9 (09:57)
|
|
||
|
|
6
|
82
|
91/3/8 (23:12)
|
|
||
|
|
962
|
9541
|
91/3/4 (16:08)
|
|
||
|
|
587
|
5829
|
91/2/28 (18:41)
|
|
||
|
|
148
|
1292
|
91/2/26 (18:37)
|
|
||
|
|
329
|
5347
|
91/2/26 (18:36)
|
|
||
|
|
1085
|
5533
|
91/2/13 (08:30)
|
|
||
|
|
161
|
1280
|
91/2/5 (14:16)
|
|
||
|
|
225
|
2288
|
91/1/28 (13:55)
|
|
||
|
|
100
|
611
|
91/1/7 (19:52)
|
|
هیچ وقت نگو وقت نداری. به تو همان مقدار زمان داده شده که به هلن کلر ، لئوناردو داوینچی ، توماس جفرسون و آلبرت انیشتین.

|
اگر می خواهید بیمار نشوید، توجه به نکات زیر می تواند بسیار مفیدخواهد بود:
|
روزی دانشمندی آزمایش جالبی انجام داد... او اکواریمی شیشه ای ساخت و با دیواری شیشه ای دو قسمت کرد . در یک قسمت ماهی بزرگی انداخت و در قسمت دیگر ماهی کوچکی که غذای مورد علاقه ی ماهی بزرگ بود .
ماهی کوچک تنها غذای ماهی بزرگ بود و دانشمند به آن غذای دیگری نمی داد... او برای خوردن ماهی کوچک بارها و بارها به طرفش حمله کرد، اما هر بار به دیواری نامرئی می خورد. همان دیوار شیشه ای که او را از غذای مورد علاقش جدا میکرد .
بالا خره بعد از مدتی از حمله به ماهی کوچک منصرف شد. او باور کرده بود که رفتن به آن طرف اکواریوم و خوردن ماهی کوچک کاری غیر ممکن است.
دانشمند شیشه وسط را برداشت و راه ماهی بزرگ را باز کرد؛ اما ماهی بزرگ هرگز به ماهی کوچک حمله نکرد. او هرگز قدم به سمت دیگر اکواریوم نگذاشت و از گرسنگی مرد.







گزارشگری از یک رئیس بانک سوال کرد :
رمز موفقیت شما در چیست؟
رییس پاسخ داد :
جواب شما دو کلمه است .
و ان دو کلمه چیست ؟
تصمیم های درست.
و چه طور می توان تصمیم درست گرفت ؟
جواب شما یک کلمه است ؟
و ان چیست؟
تجربیات
و تجربه چگونه بدست میاد ؟
پاسخ دو کلمه است.
و این کلمات چه هستند ؟
تصمیم های اشتباه.
A young man asked Socrates the secret of success. Socrates told the young man to meet him near the river the next morning. They met. Socrates asked the young man to walk with him into the river. When the water got up to their neck, Socrates took the young man by surprise and swiftly ducked him into the water. The boy struggled to get out but Socrates was strong and kept him there until the boy started turning blue. Socrates pulled the boy's head out of the water and the first thing the young man did was to gasp and take a deep breath of air. Socrates asked him, "what did you want the most when you were there?" The boy replied, "Air". Socrates said, "That is the secret of success! When you want success as badly as you wanted the air, then you will get it!" There is no other secret.
بهترین مبارزه آن است که حریف از تو قوی تر باشد
بهترین شوخی ان است که بدون تحقیر و تمسخر دیگران باعث شادی جمع شود
بهترین نگاه آن است که تمامی احساست را بدون به زبان اوردن کلمه ای به طرف مقابل انتقال دهی
بهترین بازی آن است که برد و باخت به اندازه نفس عمل برایت مهم نباشد
بهترین همسفر آن است که در طول سفر فکر کنی یک نفری در عین دو یا چند نفر بودن
بهترین ایینه وجدان توست آگاه و بیدار
بهترین شریک آن است که اصلا وجود نداشته باشد
بهترین گذشت آن است که در موضع قدرت باشی و آن را انجام دهی
بهترین ایده ها را همیشه احساس تو به تو هدیه می دهد نه عقل تو
بهترین راه حرف زدن صریح و شفاف حرف زدن است ازحاشیه بپرهیز
بهترین فرار آن است که از جمع غیبت کنندگان بگریزی
بهترین عمل آن است که بدی را به نیکی جواب دهی
بهترین مامن شانه های کسی است که از صمیم قلب دوستش داری
بهترین نعمت بدون هیچ قید و شرطی سلامتی است و دل خوش
بهترین راه برای بد گویانت آن است که در عمل عکس آن چه را گفته اند نشان بدهی نه با زبان
بهترین جست و جو کنکاش در وجود خودت است
بهترین قدردانی آن است که در آن افراط نباشد
بهترین بزرگواری آن است که هر گز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آن که بخواهی او را از زمین بلند کنی
بهترین طرز فکر آن است که به دیگران بر اساس خصوصیات شخصیتی شان امتیاز بدهی نه براساس ظاهر و ثروت شان
و بهترین مرگ آن است که تنها جسمت از میان رفته باشد و نه اسمت.
انسان زاییده شرایط نست بلکه خالق آن است .
از لحظه ای که شخص به طور قطع مصمم به کاری می شود ، امدادهای غیبی به کمک او می آیند .
گاهی فكر میكنم چهقدر دستم پر است، برای زنده بودن.
فكر میكنم كه چه كلمهها، چه لبخندها، چه لمسهای كوچك دست، چه چیزهای ریز و ناپیدایی هست برای اینكه "باشی" و این بودنات، رنگ تو را داشته باشد. که نبودنات، دلتنگ كند آدمها را، دلتنگ آن لحظهها كه میسازی، لحظههایی كه تو هستی.
کیفیت زندگی شما بستگی به کیفیت مدیریت شما در استفاده بهتر از زمان دارد
برایان تریسی
|
بالاترین آروزی بشر،کسب موفقیت است.
موفقیت امری نسبی است و تعریف واحدی نیز ندارد. برخی معتقدند که موفقیت رسیدن به آمال و آرزوهاست و رضایت خاطری است که در رسیدن به هدفی پدید می آید.
موفقیت هدف زندگی است.
همه تلاش و کوشش می کنند تا به موفقیت برسند و همه کس خواهان و طالب آن هستند.
راه موفقیت همیشه در حال ساخت است و در مسیر اتفاق می افتد و نه در پایان راه. تلاش کردن،
پشتکار داشتن و تسلیم نشدن بر مشکلات راز موفقیت است. برای گام برداشتن در کسب موفقیت ابتدا باید اهداف مشخص شوند. بدون تعیین هدف و برنامه ریزی نمی توان به موفقیت رسید. موفقیت پایان کار نیست بلکه آغاز راه است. موفقیت از طریق شانس و اقبال یا به صورت تصادفی حاصل نمی شود بلکه مدیون تصمیمات و سعی و تلاش هر کسی است.
هیچ چیز به اندازه کامیابی، کامیابی نمی آورد. فروم
اگر فکرکنید موفق می شوید، یا شکست می خورید درهردوصورت درست فکرکرده اید. آنتونی رابینز
کوشیدن، جستن، یافتن و هرگز تسلیم نشدن، راز موفقیت است. کارلایل
نقطه شروع هر موفقیت وجود یک نظریه یا نقطه نظر است که خود ناشی از تصور می شد. ناپلئون هیل
مشکلات افراد موفق کمتر از افراد شکست خورده نیست؛ تنها یک دسته از مردم هستند که هیچ مشکلی ندارند: کسانی در گورستان خوابیده اند. آنتونیرابینز
تنهاکسی موفق می شود که به انتظار ننشیند و همه چیز را از هوش و حواس خود بخواهد. شیلر
هر جا که هستید همان جا نقطه آغاز است تلاش بیشتر امروز، سازنده فردای متفاوت شماست. اندرو متیوس
تلاش منظم و متوالی، پاداشی چند برابر دارد. جیم ران
هفت خصلت مشترک انسانهای موفق: عشق، ایمان، برنامه ریزی، مشخص بودن ارزشها، مصرف انرژی، جلب دوستی، تسلط به فن ارتباط است. آنتونی رابینز
اصل عدم مقایسه خود با دیگران
یكی از شایع ترین دلائل نا امیدی افراد غافل آن است كه خود را با افرادی كه دارای شرایط بهتری نسبت به خودشان می باشند مقایسه كرده و با كوته نظری خود را به نوعی قربانی سرنوشت و اسیر دست تقدیر می بینند و با این نظریه تنبلی خود را برای عدم تلاش آگاهانه جهت رسیدن به اهداف و خلق آینده های روشن توجیه می كنند.
توجه به این نكته ضروریست كه امكانات و استعدادهای وشرایط محیطی هركس منحصر به فرد است.البته به نظر من در كل استعدادهای انسان ها به نوعی عدالت رعایت شده است به این معنی كه در وجود هر فرد نبوغی خاص در زمینه ای خاص وجود دارد مثلاً یكی در هنر و دیگری در تجارت و دیگری در ورزش دارای استعداد بالقوه هستند و تنها كافیست فرد به نبوغ خود پی ببرد و آن هنگام شاهد موفقیت های پیاپی خود باشد.پس فرد نباید صرفاً با یك مقایسه نادرست دست از تلاش بكشد و خود را اسیر دست سرنوشت خود بداند.
یك نوع مقایسه سازنده نیز داریم كه فرد خود را با تصویری از آینده خود كه در آن تصویر به اهداف دلخواهش دست پیدا كرده است، مقایسه می كند و علاوه بر پیدا كردن روحیه مناسب ، "قانون جذب" را نیز برای رسیدن به اهدافش به خدمت می گیرد.
بیائیم تا با مطالعه و آگاهی همه با هم پروانه وار پر گیریم تا اوج نهایت
برگرفته از وبلاگ www.deroogh.blogfa.com