userinfo close

  ,

بچه های فین کاشون


finclub

تاسیس: 17 شهریور 1385  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: محمدعلی ناظری - معاونان
ما همه زائرانی هستیم در جست و جو ناشناخته
 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
764
2406
91/3/4 (23:21)
457
1518
90/12/4 (23:31)
545
1700
90/11/27 (20:25)
4
16
90/10/29 (22:35)
494
1725
90/10/9 (23:28)
11
48
90/10/9 (23:26)
407
1711
90/10/9 (23:23)
36
284
90/9/29 (19:47)
76
419
90/8/30 (18:22)
90
444
90/8/26 (20:41)
11
60
90/7/13 (10:06)
260
1040
90/7/13 (10:01)
306
1088
90/6/23 (07:45)
321
1366
90/6/17 (22:34)
158
605
90/6/17 (22:29)
46
217
90/5/20 (09:16)
36
177
90/4/11 (01:54)
71
250
90/4/11 (01:39)
187
886
89/11/14 (20:22)
2
29
89/7/6 (15:15)

عنوان بحث

محمدعلی ناظری , nazeri_online
محمدعلی ناظری - 15:26 1387/08/5

Linux Ftp Sql Server

من این عنوان رو انتخاب کردم تا مطمئن باشم دختر جماعت تو این بحث وارد نمیشن ! اصولا خانوما تو تمام مسائل دخالت میکنن

غیر از مسائل علمی و این یک امتیاز برای ما آقایان است! البته ساختن چنین بحثی با چنین عنوانی ایده دکتر جهرمی بود!

قاعدتا باید آقایان مسائلی را در مورد خانوها بدونن که برای ارتباط با انها بسیار مهم و تاثیر گذاره و دونستنه اونها در حده

بسیار بالایی توصیه میشه ! در اینجا به اتفاق هم در مورد خانوم ها ، عقاید اونها ، رفتار ، عکس العملشون نسبت به حرف ها

و پیشنهاد هایی است که می کنیم یا می کنند!! و صحبت خواهیم کرد و تجربه های خودمون رو به اشتراک خواهیم گذشت!!

اگر خانومی این بحث رو خوند بدونه که نقطه فضولیش در حده بسیار بالایی قرار داره!!

____________________________

* یکتا خانوم سلام! خوبی؟
  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از آخرین پاسخ
محمد گائینی , persanpas
محمد گائینی - 17:28 1387/08/5
1
سلام
اول اینکه معنی تیترت یعنی چی ؟ تبادل فایل از روی لینوکس با sql خوب این که معمولی هست یه چیز جالب میزدی بابا
خوب معلومه چرا ، نه این نیست که دوست ندارن و علاقه ندارن چون کلا چیزی سر در نمیارن
نقل قول:
(( قاعدتا باید آقایان مسائلی را در مورد خانوها بدونن ))
به همین خاطر در بحث هایی که مخصوص خانوم ها هست آقایون بیشتر شرکت می کنن
محمدعلی ناظری , nazeri_online
محمدعلی ناظری - 20:38 1387/08/5
2
محمد جون ؛ ز صحبت کم کن و بر مبلغ افزای!!!



قانون شماره 1 ) اگر شما عاشق یک دختر شدین ، مطمئن باشید هرگز به اون دست پیدا نمی کنید!

قانون شماره 2 ) خوب ؛ در صورتی که شما این توانایی رو نداشتین و یا قبل از خواندن این بحث عاشق شده بودید باید تاسف بخورید!

اما نا امید نباشید!! من راه هایی برای پیشگیری از خطرات احتمالی آن برای شما در ادامه این مباحث بازگو می کنم؛

قانون شماره 3) هیچگاه موضوع عشقتان را برای هیچکس ، حتی معشوق بیان نکنید! این بدترین حالت ممکن برای ایجاد نقطه ضعف

در خودتان و بوجود آمدن یک برگ برنده در معشوق یا هرکس دیگری است که از این جریان مطلع شده است.

توجه داشته باشین که با مخفی کردن این موضوع ، شما دارای یک میدان دید و تفکر  بالا خواهید شد!

قانون شماره 4) سعی کنید از یک برنامه متضاد در مورد معشوقه خود استفاده نمایید ، به گونه ای که هیچ کس فکر نکند که شما به

شخص خاصی فکر می کنید!

قانون شماره 5) دختران انسانهای شگفت آوری هستند! هیچ یک از کارهای آنان قاعده ، اصول و قانونی ندارد! آنان پیرو هیچ خط فکری

مشخصی نبوده و نیستند!! توجه داشته باشید که این موضوع هیچ استثنایی ندارد! شما همواره باید طوری برخورد کنید که در هر صورت

حق به جانب شما باشد یا اگر هم نبود ، طوری وانمود کنید که هست!

قانون شماره 6) هیچگاه به دخترها حقیقت را نگویید مگر جایی که امکان دروغگویی وجود نداشته باشد!! تاکید می کنم هیچگاه!!

قانون شماره 7) احمقانه ترین کاری که در این دنیا تاکنون کشف شده  این است که به یک دختر بگویید :

 " من به شما علاقه دارم!" هیچگاه این حماقت را انجام ندهید ، حتی به قیمت از دست دادن او !

قانون شماره 8)  همواره در برخورد با یک دختر به گونه ای صحبت و معاشرت کنید که وی را کنیز یا کلفت خود فرض نموده اید!

قانون شماره 9) هیچ دختری در دنیا لیاقت ترحم  را ندارد!! به این جمله من ایمان داشته باشید! حتی کزت!

قانون شماره 10) عدم توجه به یک دختر بزرگترین اصل در پیروزی و اجرای خواسته ها شماست! تا می توانید به او نگاه نکنید ،

حرف های او را نشنیده بگیرید ، جواب سلام او را ندهید یا حداقل به گونه ای بدهید که مشکل ترین کار روی جهان را انجام می دهید!

_________________________________________________

این 10 قانون برای روز اول کافی است؛ شما از امروز تبدیل به یک فرد موفق در ارتباط با امور دختران و زنان خواهید بود!

منتظر قوانین و نکات بعدی من باشید...

محمدعلی ناظری , nazeri_online
محمدعلی ناظری - 21:20 1387/08/7
3
خوب تا اینجای بحث امیدوارم خسته نباشید !!

چون حجم قوانین یه کم بالاست سعی می کنم از این به بعد توضیحات رو کوتاه تر کنم!

رابرت دنیرو ، بازیگر ، کارگردان معروف ایتالیایی - آمریکایی که برنده دوبار جایزه اسکار شده حرف بسیار زیبا و در عین حال آموزنده زده است!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4f/Robert_De_Niro_3_by_David_Shankbone.jpg/220px-Robert_De_Niro_3_by_David_Shankbone.jpg

ایشون که افتخار بازی و بدست آوردن اسکار بهترین بازیگر رو با بازی در فیلم پدرخوانده 2 بدست آورده میگه :

 بر اساس یک نظرسنجی تازه زنان می‌گویند راحت‌تر هستند که جلوی مردها لخت بشوند تا جلوی زن‌ها.

آن‌ها می‌گویند که زن‌ها خیلی با قضاوت نگاه می‌کنند اما مردها فقط ممنون هستند.

خوب این یک نکته بسیار اساسی و بنیادی میتونه باشه برای رسیدن به خواسته های آقایان که در ادامه به اونها هم خواهیم پرداخت!


شازده کوچولو , soha_v
شازده کوچولو - 11:53 1387/08/9
4

اگر خانومی این بحث رو خوند بدونه که نقطه فضولیش در حده بسیار بالایی قرار داره!!
anche ke ayan ast che hajat be bayan ast. man fozoolam moshkelie?

 ghavanineton jaleb bod  be darde khande mikhord

محمدعلی ناظری , nazeri_online
محمدعلی ناظری - 14:02 1387/08/9
5
خوب مثله اینکه باید تمهیداتی کنیم تا خانوما وارد این بحث نشن !!!

ما در مورد درصد فضولی آنها اشتباه کردیم... این خوبه ؟

http://jonesl.people.cofc.edu/roach.gif
قاسم خان , niggarden
قاسم خان - 09:30 1387/08/10
6

تا حالا اینجوری تو چشاش نگا نکرده بودم   ... بدجور داره ضعیفه ها رو تهدید میکنه...

شازده کوچولو , soha_v
شازده کوچولو - 18:49 1387/08/10
7
نقل قول از : محمد علی ناظری

خوب مثله اینکه باید تمهیداتی کنیم تا خانوما وارد این بحث نشن !!!

ما در مورد درصد فضولی آنها اشتباه کردیم... این خوبه ؟

http://jonesl.people.cofc.edu/roach.gif


az shir o palangesham natarsidam az soosk mikhay betarsooni mano

vaghean ke

محمدعلی ناظری , nazeri_online
محمدعلی ناظری - 22:40 1387/08/30
8
آقایـون خـانم ها را دوست دارند. قیافه، بو، طرز راه رفتن و صـحبـت کردن تـنـها چـنـد نـمـونـه از دلایـلی هسـتـــند که آقایون فــکر میـکنند خانم ها موجوداتی آسمانی هستند. در حـالیکه زنـدگی بدون وجود اونها غیر ممکنه اما مطمئنا باهاشون هم نمی تونیم زندگی کنیم.
عـلــت این که چرا نمی تونیم باهاشون زندگی کنیم تا حدود بسیار زیادی به این مطلب بر میگرده کــه اونها کامل و بی عـیـب نیـــستند. من از روی تحلیل های بسیار زیاد 10 نمـونــه از کارهای خانم ها رو کشف کردم که آقایون رو واقـعا کفری می کـنـــه و باعث میشه که مردها به سر حد جنون برسند.


شماره 1
خانم ها وانمود می کنند که پاک و معصوم هستند
چیزی که در تعداد بسیار زیادی از خانم ها دیده می شود این است که قصد دارند تا وانمود کنند در زیر یک نور الهی هستند و همیشه از شما خیلی پاک تر هستند. هیچ وقت حاضر نیستند تا اعتراف کنند که به خیابان گردی می روند و تعداد دوست پسرهایشان از 5 نفر هم بیشتر است. البته آن دسته از خانمهایی که واقعا پاک و معصوم می باشند قابل تحسین هستند اما بقیه باید از سرپوش گذاشتن روی کارهایشان دست بردارند. این حق مسلم خانم هاست که به اندازه آقایون سرگرمی داشته باشند و از زندگی خود لذت ببرند و نهایتا هم مردی را برای زندگی آینده خود پیدا کنند که قادر به درک تمام این موارد باشد.


شماره 2
از سایر خانم ها انتقاد می کنند
برای چه هیچ خانمی نمی تواند از خانم دیگر تعریف کند؟ اونها دوست دارند از تمام مسائل مربوط به خانم های دیگر ایراد بگیرند حال از وزن و مدل مو گرفته تا... تنها یک خانم می تواند تشخیص دهد که کفش خانم دیگری با کیفش ست نیست و با همین مطلب می تواند او را به خاک سیاه بنشاند.
البته عده بسیار معدودی از خانم ها می توانند جذابیت خانم های دیگر را بپذیرند (و خوشبختانه او را به جمع دوستانه شان دعوت کنند) اما بسیاری از آنها دوست ندارند همسرانشان جذب زیبایی و محبوبیت خانم های دیگر شوند. اما با وجود تمام این حرف ها آقایون به طور ناخودآگاه خانم های زیبا و جذاب را خواهند دید.


شماره 3
حسودی می کنند
بیشتر اوقات تنها اشاره به اسم یک خانم دیگر می تواند برای شما مرگ را به همراه داشته باشد. حال تصور کنید چگونه می خواهید در جنگی که به دلیل رفتن شما به کلاب رقص شبانه به وجود آمده آست پیروز شوید؟!


شماره 4
خود را نیازمند نشان می دهند
بعضی از خانمها همیشه چند خط مشی بسیار سری را دنبال می کنند. آنها از همسرانشان انتظار دارند که تمام توجهشان را به آنها معطوف کنند، آنها را تر و خشک کنند و به آنها بگویند که تا چه حد وجودشان استثنایی و ویژه است. آنها می خواهند مردها را به یک صندوقچه احساسات تبدیل کنند و از آنها انتظار پشتیبانی اخلاقی، ذهنی و عاطفی دارند.
در این قسمت یک تضاد جدی بین آن دسته از خانم ها که ذکر شد و دسته دیگری که به بیرون از خانه رفته، کار می کنند و خود را مستقل نشان می دهند وجود دارد. دسته دوم جزء گروهی هستند که هنگام عاشقی واقعا متزلزل می شوند. البته شاید دانستن این مطلب برای شما خالی از لطف هم نباشد که آقایون خانم های سرسخت را ترجیح می دهند زیرا حداقل در این حالت می توانند اندکی آرامش ذهنی خود را حفظ کنند.


شماره 5
رمزی صحبت میکنند
جمله قدیمی " نظر تو چیه؟" یکی از مثال هایی است که خانم ها برای تست کردن احساسات و روحیات آقایون به کار می برند. آنها می خواهند به این طریق متوجه احساسات واقعی مردها نسبت به خودشان شوند. آنها در مورد نقاط ابهام سوال می کنند و بر اساس طرز تفکر آنها ما باید پاسخ سوالات را درست مطابق آنچه در ذهن آنهاست بدهیم در غیر این صورت جزئی از روح آنها به شمار نخواهیم رفت و به عبارتی نیمه گمشده آنها نخواهیم بود.
می توانید این منظره رقت آور را تصور کنید: مردی که آماده پردازش سوالات همسر خود است، او به دنبال پاسخ مناسب می گردد ولی هیچ چیز به ذهنش نمی رسد، همسرش دست به کمر در جلوی او ایستاده و از فاصله نسبتا زیادی به او خیره شده و و پای خود را مرتبا به زمین می زند. آقایون عزیز هیچ راه فراری جز ارائه جواب ندارید فقط باید امیدوار باشید که سرانجام کارتان به بیرون از خانه در کنار زباله ها کشیده نشود!


شماره 6

تجاوز به حریم شخصی
همه خانم ها این تمایل غریزی و نا خودآگاه را دارند که هر طور می خواهند با مردها رفتار می کنند و تمام وسایل شخصی آنها را مال خود می کنند.
به عنوان مثال هنگامیکه لباسی را دوست ندارند، به راحتی به خود اجازه می دهند که بر سر کشوی لباسهای ما رفته و آن را زیر و رو کنند تا چیزی را که مناسب حالشان است پیدا کنند و مثلا ژاکت جدید مورد علاقه ما را بر میدارند و می پوشند. حال تصور کنید که شما به متعلقات شخصی آنها نزدیک شوید و یا نه، فقط در مورد مدل مویشان نظر بدهید، آنچنان جهنمی برپا خواهد شد که شعله های آن همه جا را فرا می گیرد. بنابراین شما فکر نمی کنید که زندگی یک زمین بازی جوانمردانه است؟


شماره 7
بیش از اندازه احساساتی می شوند
آنها به خاطر هر چیزی گریه می کنند: یک فیلم غم انگیز ( و یا حتی شاد)، شکستن ناخنشان، خراب شدن مدل موها و ... و بدتر از همه اینها زمانی است که از ما انتظار همدردی دارند، تنها کاری که باید انجام دهید سرو کله زدن با خانمی است که به شما چسبیده و گریه و زاری راه انداخته است.
البته منظور من این نیست که آقایون بی عاطفه هستند و هیچ گونه احساسی ندارند اما مشکل اینجاست که خانم ها بیش از اندازه "مامانی" هستند و متاسفانه بسیاری از آقایون کوچکترین نکته ای در مورد تسلی خاطر به خانم ها نمی دانند. البته این حقیقت که خانم ها اندکی ظریف و آسیب پذیر هستند نکته جالبی است زیرا شما به راحتی می توانید آنها را دلداری دهید تا موضوع را فراموش کنند. شما که نمی خواهید سیلی از اشکهای او در خانه شما جاری شود؟


شماره 8

آنقدر خرید می کنند تا از حال بروند
هنگامی که زمان خرید فرا می رسد در طول روز زمان کافی برای خانم ها وجود ندارد. حال از گشت و گذار در مراکز خرید و تماشای ویترین مغازه ها گرفته تا خرج کردن تمام موجودی همسرانشان. آنها می توانند ساعت های طولانی را در پشت ویترین یک مغازه کفش فروشی صرف کنند و اصلا هم به آب و غذا و دیگر مسئولیت هایی که در زندگی بر دوش آنهاست فکر نکنند.
اما تا اینجا همه چیز قابل تحمل است فقط دعا کنید آنروز فرا نرسد که آنها تصمیم بگیرند تا شما را نیز به همراه خود ببرند. ما همراهشان می رویم از این مغازه به آن مغازه، سرگردانی های بی هدف، چند قدم به جلو و دوباره به عقب تا زمانیکه تمام جزئیات البته بجز برچسب قیمت مورد بررسی قرار گیرد.


شماره 9

پیوسته صحبت می کنند
متاسفانه "کریس راک" نیز این تجربه تلخ را داشته است. روزی در یک مصاحبه تلویزیونی یک سوال از خانمی پرسید که او برای 45 دقیقه در مورد آن توضیح داد! بیشتر خانمها عاشق صحبت کردن هستند و هنگامیکه به آنها میدان دهید بدون توقف پیش خواهند رفت. البته تصور نکنید که گفته های آنها برای ما اهمیت ندارد ما فقط نمی خواهیم گزارش ثانیه به ثانیه تمام جزئیات را بدانیم.


شماره10

از روابط جنسی به عنوان یک سلاح استفاده می کنند
در جدال جنسی همه چیز بر سر کسی خراب می شود که شلوار بر تن دارد. اغلب خانمها برای نشان دادن برتری خود نسبت به مردها به آنها از موضع روابط جنسی حمله می کنند.
البته من به نوبه خود به کارگیری این روش موذیانه را تحسین می کنم ولی این واقعا منصفانه نیست که آنها از ابتدایی ترین نیازهای انسانی اینطور سوء استفاده کنند.


یاد بگیرید آنها را تحمل کنید
اگر با کفایت و تدبیر کافی با مسائل مربوط به خانم ها برخورد کنید رفتارهای آزاردهنده آنها چندان هم غیرقابل تحمل به نظر نمی رسد. تنها شانس شما این است که خود را با آنها وفق دهید شما هم رفتارهای رنجش آور و آزار دهنده مخصوص به خود را دارید، هیچ انسانی کامل نیست، و من فکر می کنم این مطلب تنها چیزی است که هم خانم ها و هم آقایون می توانند بر سر آن به توافق رسند.
محمدعلی ناظری , nazeri_online
محمدعلی ناظری - 00:59 1387/09/11
9
قوانین بعدی !!

 هر چقدر شما از دختر خشن خوشتون میاد , دخترا هم از پسر رمانتیک خوششون میاد! پس رمانتیک بازی رو دور بریزید!

دقیقا بعد از دو هفته از شروع آشناییتون, برای طرف یه خواستگار پرو پا قرص میاد! جدی نگیرید!

فکر نکنید که غیرتی شدن یعنی امل بازی! اگر بهش زنگ زدید و گفت توی خیابونم با لحنی جدی بپرسید: با کی رفتی بیرون ؟
رفتی بیرون چه غلطی بکنی؟ چرا به من نگفتی؟ کارت که تموم شد بهم حتما زنگ بزن.

اكثر دخترا با چند نفر همزمان عشق و عاشقی دارن و از همه اشون هم در مورد ازدواج سوال می كنن، حالا هر كدوم جواب بده و جور شه فرقی نمی كنه

دخترها مارمولك تر از این هستن كه شما پسرا بخواین بشناسینشون

اگه یه زن بخواد به یه مرد دروغ بگه به راحتی هرچه تمام می تونه اونو ماست مالی کنه و طبیعی و واقعی اونو جلوه بده و حتی

 اگه مرد هم فهمید باز هم می تونه با کلک ها و عشوه های زنونش و استفاده یا سواستفاده از اون احساس و غریزه مرد ،

اون رو متقاعد کنه.

اکثر مردها فقط زن رو می خوان که نقش همون معشوقه و تسکیین دهنده رو توی زندگی داشته باشه و ترجیح می دن اون رو

قاطی کار و بارشون نکنن.

  در تاریخ بشر حتی یک مورد مرگ انسان به دست جن گزارش نشده در حالی که فقط در دوره حکومت استالین 35 میلیون روس به

 قتل رسیدند in aakhari yeh khorde ghati paati shod ..
شازده کوچولو , soha_v
شازده کوچولو - 12:10 1387/09/13
10

khosham miad

aali bood

ama vasat moteasefam ke akharesham bayad gire ye chenin mojoodi biofty

صادق حسین پور فینی , sh_325
11

ایوول  ولی شماره 10 یه مشكلاتی داره

مثلا بعضی خانم ها به یك نفر بسنده  نمی كنن ودنبال تجربه های جدیدهستن و میشن همینایی كه میبینید

در بیشتر موارد دوستی ها دخترها خودشون میل به این رابته دارن ولی به روی خودشون نمیارن  و همش پسر را وادار به كارهای میكنن.....

ولی این مطلب درمورد همه نیس

محمدعلی ناظری , nazeri_online
محمدعلی ناظری - 14:31 1387/09/20
12
بزودی مطالب بیشتری در مورد این موجودات (~cEnSoReD~) خواهم نوشت!!!
صادق حسین پور فینی , sh_325
13
كوووش پس ؟؟؟؟
صادق حسین پور فینی , sh_325
14
نقل قول از : صادق حسین پور فینی

كوووش پس ؟؟؟؟

ارنستو  چه گوارا , daggar_2002
15

پس كووووش؟؟؟؟

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.