userinfo close

  ,

استقلال تهران


esteghlal_tehran

تاسیس: 6 دی 1383  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: آرش ق - معاونان
در صورت مشاهده موارد خلاف این قوانین بدون تذکر پستها حذف خواهند شد. و اما این موارد عبارتند از: ادامه »
در صورت مشاهده موارد خلاف این قوانین بدون تذکر پستها حذف خواهند شد.
و اما این موارد عبارتند از:

1. نقل قولهای تو در تو بیشتر از سه بار حذف خواهند شد. گاهی دیده شده از یک پست دهها نقل قول انجام شده که باعث آشفتگی پستها و بهم ریختن نظم تاپیکها شده.

2. استفاده از فونت با سایز بزرگتر از 14 در پستها باعث حذف آن پست خواهد شد.

3. پستهای دارای تصاویر غیر ضروری که باعث پایین آمدن سرعت لود صفحه شده و کاربران را دچار مشکل میکند حذف خواهند شد.
 

لیست بحث ها

  عناوین بحث ها ارسال کننده پاسخها بازدید بروز رسانی اولویت
1440
6093
91/3/11 (01:39)
496
2363
91/3/11 (11:07)
56
191
91/3/10 (22:03)
799
7106
91/3/10 (22:02)
30
561
91/3/6 (23:08)
87
654
91/3/11 (00:34)
50
452
91/3/10 (21:49)
1153
4658
91/3/10 (08:57)
43
172
91/3/9 (15:49)
522
2233
91/3/9 (14:42)
647
1190
91/3/9 (01:38)
108
370
91/3/8 (00:28)
476
1475
91/3/7 (01:25)
1128
15475
91/3/4 (11:56)
149
1131
91/3/3 (06:59)
815
815
91/2/28 (21:19)
853
19044
91/2/24 (21:41)
526
652
91/2/23 (13:57)
1058
11836
91/2/19 (21:07)
103
727
90/12/19 (16:11)

عنوان بحث :: این بحث را 36 نفر دنبال می کنند.

بهزاد ساتراپ , plauge
بهزاد ساتراپ - 19:28 1386/11/8

از لُـنـگ چـه خـبـر ؟ "خوشحالی موندن در لیگ برتر"


http://www.pic.iran-forum.ir/images/73hgc1x4prh5q4ijmx4.jpg





 

68obo7mwrcluh1mkjte3-49056400.jpg?ts=1314476416


جدال دایی و کاشانی - قسمت اول:


[http://www.aparat.com/v/630571ee8e61fb9efaa9786a9de2735330243]
ویدیو های مشابه





جدال دایی و کاشانی - قسمت دوم:



[http://www.aparat.com/v/bdb7179e2db5dca88a7117c1d344a55330297]
ویدیو های مشابه





  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از آخرین پاسخ
محمدمهدی خس و خاشاک , mahdy_happyparty
1
اوستا بهرامیان , lopkeshoni
اوستا بهرامیان - 19:45 1386/11/16
2
مهدی زندگانی , man___
مهدی زندگانی - 19:55 1386/11/16
3

از وقتی امیر شد امیرخان خیلی مغرور شد....

باید احترام بزرگترها رو نگه داره....

مجید  , majid6161
مجید - 00:47 1386/11/17
4
@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
همایون م , homauneazad
همایون م - 20:40 1386/11/18
5

به نظر من این یه اتحاد  بر علیه فیروز کریمیه

امیر خان ول کن نیست

فاطی ص , fati2006
فاطی ص - 02:53 1386/11/20
6

اصلا از امیر خوشم نمی آد...

باعث حذف استقلال از آسیا امیر بود....

هیچ وقت اینو یادم نمی ره

مهدی مهدوی , mahdi7707
مهدی مهدوی - 08:04 1386/11/20
7

 

اتحاد استراتژیك علیه فیروز

خدایا..........................................................((((

گل به خودى ناصر خان


167295.jpg


حتما شنیده اید كه مى گویند آدم هرچه سنش بالاتر مى رود، محتاط تر مى شود و احتیاط را در دستور كارش قرار مى دهد. نمونه عینى اثبات این مدعا جناب ناصر خان حجازى خوش تیپ و فتوژنیك است. چطور؟ این پنجره ها زیاد روى دل و قلوه هاى رد و بدل شده میان كارد و پنیرهاى گذشته یعنى ناصر خان و ژنرال باز شده اما فهمیدیم كه ناصر خان فكرهایى در سر دارد.
حالا كه فیروز كریمى بى سر و صدا دارد استقلال را سر و سامان مى دهد و محبوبیتش ثانیه به ثانیه افزایش پیدا مى كند، ناصر خان حسابى ترسیده و مى خواهد به فكر ائتلاف باشد، آن هم ائتلافى با دوستان و دشمنان قدیمى! وقتى مى گوید:«امیدوارم روزى با قلعه نویى كار كنم» و جواب از كرمان مى شنود كه قلعه نویى در خدمت ناصر خان است، باید پرده این پنجره ها به حال هواداران استقلال تهران بسوزد كه ناصر خان را سرحد جانشان دوست دارند و اسطوره اش كرده اند. آقاى حجازى، كوتاه بیا، همكارى شما دو نفر را قبلا هم دیده ایم و حسابى فیض برده ایم. حالا كه فیروز كریمى دارد تیمى مى سازد كه همه كیف كنند این كارها چه معنى دارد؟ مهم نتیجه گرفتن استقلال است نه بهره مندى تمام استقلالى ها از سفره استقلال. شما برو كلیپ تبلیغاتى بساز با آتیلا و مهرداد میناوند، ۸۰ میلیون تومان بگیر، بگذار فیروز كریمى در استقلال كارش را بكند و گل به خودى نزن! از ما گفتن و از تو...

 

آنها به خاطر استقلال آشتى نمى كنند!

 
اتحاد استراتژیك علیه فیروز
 
اگر ناصر حجازى و امیر قلعه نویى فردا در كرمان با یكدیگر روبوسى كنند و به یكدیگر گل هدیه كنند، این دومین بار است كه این دو مقابل دوربین هاى تلویزیونى و خبرنگاران به اصطلاح با یكدیگر آشتى كرده و با یكدیگر رفیق مى شوند. حدود ۲ فصل پیش بود كه ناصر حجازى به عنوان مدیر فنى استقلال اهواز در ورزشگاه آزادى با امیر قلعه نویى دست در دست یكدیگر به سمت سكوها رفتند. اكثر هواداران آن صحنه هاى گل و شیرینى را به یاد داشته و از اتفاقات بعدى هم بى خبر نیستند. ناصر حجازى به عنوان یك آلترناتیو براى قلعه نویى در تمام دورانى كه خانه نشین بود امیر را مى دید كه چطور پله هاى پیشرفت را طى مى كند، این پیشرفت بر اساس خرد جمعى به نیمكت تیم ملى منتهى شد.
حجازى در تمام این مدت عكس العمل هاى منفى از خود نشان داد و حتى این جمله را به زبان آورد كه: «آدم هاى كوتوله به درد تیم ملى نمى خورند«. قلعه نویى در مقام پاسخگویى همواره آدرس لیگ برتر و به ویژه دور پنجم را نشان مى داد، سالى كه او قهرمان بلامنازع لیگ شد.
حالا فصل جدیدى از راه رسیده. نه قلعه نویى در استقلال است و نه حجازى توانسته آن عظمت از دست رفته را دوباره احیا كند. لیگ هفتم كه مى توانست حجازى را دوباره به سطح اول فوتبال ایران برگرداند او را چنان زمین زد كه در اواسط نیم فصل نخست مجبور شد پست تشریفاتى مدیر فنى را تقبل و خود را از نیمكت جدا شده ببیند، روند حركتى فیروز كریمى به عنوان جانشین ناصر خان و تغییر و تحولاتى كه در تیم اعمال شد، به طور غیر مستقیم ثابت كرد كه حجازى توان فنى لازم را نداشته و به اصطلاح او بوده كه نتوانسته از آخرین فرصت بهترین بهره را ببرد. همزمان با كمرنگ شدن نقش ناصر خان كه همواره دوست دارد نفر اول باشد، از سوى دیگر اختلافات قلعه نویى و فتح الله زاده هم باعث شد تا امیر نتواند به استقلال برگردد. به مرور با كم اثر شدن نقش حجازى در استقلال امروز و بیرون ماندن قلعه نویى نقطه مشتركى است كه قلعه نویى و حجازى را به هم وصل مى كند. این دو با درك شرایط و موقعیت خود از حالا به فكر آینده و به اصطلاح فصل بعد هستند. حجازى در یك چرخش ۱۸۰ درجه اى اعلام كرد كه قلعه نویى بهترین نفر براى هدایت تیم ملى است و در مقابل قلعه نویى هم ناصر حجازى را به عنوان اسطوره و سمبل استقلال معرفى كرد! جملاتى كه این دو كمتر درباره یكدیگر به كار برده اند.
یكى از دست اندركاران باشگاه درباره این تغییر موضع حجازى مى گوید: «طبیعى است كه ناصر خان از نتیجه گیرى كریمى راضى نباشد. این دو در جلسات مشترك مدام از یكدیگر تعریف مى كنند اما مى داند كه در صورت تكرار موفقیت كریمى در استقلال چه بسا او فصل بعد حتى مدیر تشریفاتى فنى هم نباشد. فیروز كریمى هرچه جلوتر مى رود بیشتر پى به دانش و دانسته هاى مدیر فنى تیم مى برد. به همین دلیل او با بى اعتنایى یا كم اعتنایى به تفكرات ناصر خان تمامى كار در بعد فنى را به دست گرفته و مى داند كه براى حفظ آبرو و اعتبار خود باید رك گویى كرده و جسارت و صراحت به خرج بدهد و این نقطه تلاقى فیروز خان و حجازى است.
قلعه نویى به عنوان ضلع سوم این ماجرا دوست دارد از آب گل آلود ماهى گرفته و بازى فردا را به هر قیمتى شده ببرد. او مى داند بردن تیمى كه فیروز سرمربى آن و حجازى مدیر فنى آن باشد چه ارزشى دارد. لذا مى خواهد در بازى فردا هر دو مانع را از سر راه خود بردارد. فیروز كریمى و ناصر حجازى هم اینك در مسیر او براى رسیدن به نیمكت استقلال قرار دارند و امیر براى ابراز شایستگى هاى خود به فتح الله زاده و سایر مدیران و هواداران باید از این جنگ حیثیتى برنده بیرون بیاید. نفریه یكى از اعضاى هیأت مدیره استقلال هفته گذشته ضمن ستایش از پیشرفت تیم اعلام كرد كه براى فصل بعد هدایت تیم را به فیروز خواهیم سپرد تا او بر اساس نیاز، تفكرات و اهداف تاكتیكى خود، نفر جذب كند. همگان مى دانند كه ائتلاف امروز قلعه نویى و حجازى دوام چندانى نخواهد داشت چرا كه حكایت دو پادشاه در یك اقلیم خواهد بود و به مجرد اینكه بحث همكارى این دو مطرح شود هیچ كدام از موضع خود یك قدم عقب نشینى نخواهند كرد.
۱۱ سال پیش بود كه قلعه نویى به عنوان دستیار كنار حجازى با او همكارى كرد اما اكثر نزدیكان این دو مى دانند كه طرفین ماجرا هیچ اعتقادى به كار فنى و... یكدیگر نداشته و حالا فقط بر اساس جبر زمان و احتیاج است كه به یكدیگر نان قرض مى دهند. بهرام امیرى در این باره مى گوید: «براى باشگاه و هواداران مربى موفق قابل احترام است و هیچ كس نمى تواند نیمكت پیروز را دستخوش تغییر كند.»
فیروز كریمى به دنبال این است كه جام حذفى را گرفته و استقلال فشل را تا رده سوم بالا بكشد. در صورت كسب چنین نتایجى آیا ائتلاف، زد و بند و سازش امیر و ناصر مى تواند پایه هاى حكومت او را لرزان كند؟
بهداد عابدی , behdad_222
بهداد عابدی - 20:25 1386/11/20
8
عشق است امیر قلعه نوعی
من حجازی رو دوست دارم ولی بهتر بود به نفع تیم کار می‌کرد و قلعه نوعی را به جای فیروز می‌آورد
قلعه نوعی بهترین مربی ایران هست و تو تیم ملی هم بود تنها اشتباهش این بود که از استقلال به تیم ملی رفت و تغریباً‌ به اندازه نصف جامعه فوتبالی برای خودش دشمن خرید
قلعه نوعی توی مس‌هم ثابت میکنه که بهترین مربی ایران هست و پوزه قطبی رو به خاک میماله
البته من استقلالی هستم و طرف دار عضای این تیم ولی امید وارم در فصل بعد قلعه نوعی به تیم خودش برگرده
امیرحسین رهنما , amirhosein_bnd
امیرحسین رهنما - 21:27 1386/11/20
9
مدعی قهرمانی هستیم
فیروز كریمی در گفت‌وگو با ایسنا:
این استقلال، استقلال زمان "قلعه‌نویی" نیست!

سرویس: ورزشی - فوتبال
1386/11/20
02-09-2008
12:17:16
8611-11280: كد خبر

wh120-672.jpgخبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
فیروز كریمی گفت: استقلال فعلی با استقلال زمان "قلعه‌نویی"، فرق می‌كند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در آستانه‌ی دیدار تیمش برابر مس كرمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار كرد: من منكر زحمات قلعه‌نویی در تیم ملی و استقلال نیستم اما تیم فعلی استقلال با آن تیمی كه در زمان وی بود، كاملا متفاوت است.

وی در خصوص بازی برابر مس گفت: هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر این اجازه را به همه تیمها از جمله ما می‌دهد كه نسبت به حریفان شناخت كامل داشته باشیم و طبیعتا ما كاملا مس را می‌شناسیم و برنامه‌های تمرینی زیادی را مختص آن بازی انجام داده‌ایم تا هیچ چیزی به قضا و قدر سپرده نشود و موفق شویم با ارایه یك فوتبال خوب و تماشاگرپسند، سه امتیاز آن را كسب كرده و دل هواداران خود را شاد كنیم.

كریمی افزود: این بازی برای هر دوتیم فوق‌العاده حساس است و تصورم این است كه یكشنبه یك بازی خوب و حساس را شاهد باشیم.

وی در ارزیابی خود از تیم مس به ایسنا گفت: مس تیم خوبی است و از مدیریت قوی و بازیكنان خوبی بهره می‌برد و بعد از حضور قلعه‌نویی كه به نوعی نعمتی برای این تیم است، توانشان مضاعف شده. تحقیقا آنها هم نسبت به ما شناخت كافی دارند اما ما هم كارهای مثبتی انجام داده‌ایم و با آمادگی كامل به مصاف آنها خواهیم رفت.

سرمربی استقلال تهران در خصوص تمرین نكردن جباری و برهانی در تمرین جمعه آبی‌پوشان، تصریح كرد: جباری و برهانی هیچ‌كدام مصدوم نیستند و تمرین نكردنشان فقط به این دلیل است كه به آنها استراحت داده‌ام و بهتر است بگویم كه كاملا سالم هستند و هیچ مشكلی برای بازی كردن ندارند.

وی درباره اردوی قزوین توضیح داد: اردوی بسیار خوبی بود و علی‌رغم اینكه گفته بودند بازی در چمن مصنوعی خواهد بود اما ما مطلع شدیم كه این بازی در چمن طبیعی است و به دنبال آن در زمین چمن طبیعی در قزوین، تمرینات منظم و خوبی داشتیم كه تا حد زیادی آمادگی ما را بالاتر برده است.

كریمی در پایان تاكید كرد: با برنامه‌ها و تمرینات منظمی كه داشتیم و داریم، سعی می‌كنیم تمام امتیازات را در نیم‌فصل دوم كسب كنیم و خودمان را به عنوان یكی از مدعیان قهرمانی لیگ امسال مطرح كنیم.

 

 

بهزاد ساتراپ , plauge
بهزاد ساتراپ - 20:06 1387/01/15
10

اقای كریمی

خواهشا تجدید نظر كن

چرا منصوریان باید از ابتدا باشه علی بازیكن 70 به بعده مثل نوازی

چرا امیر ابادی با این بازی افتضاحش باید فیكس باشه نوازی كه به مراتب كمتر از امیر ابادی بازی كرده 6 پاس گل و دو گل باید بمونه رو نیمكت

یا منیعی

مجیدی از نیمه دوم باید بیاد

بابا  یعنی چی

زلاتان      , hhhhaaammmiiidddd3
زلاتان - 20:17 1387/01/15
11
نقل قول از : علی آبی* *

بهزاد خودت میگی سانتر فوروارد کی میخواد سر بزنه


این تیم برای ترکیب 3 5 2 بسته شده نه 4 2 3 1

تو تیم ما کی باید دفاع چپ باشه؟؟؟

کدوم بازیکنمون تمام کننده قهاریه(مثل عنایتی) که نوک بازی کنه

 

ضمنا فراومش نشه که از امیرابادی تحت هر شرایطی حتی جای طالب لو هم که شده باید استفاده شه

زلاتان      , hhhhaaammmiiidddd3
زلاتان - 20:25 1387/01/15
12

یوسفی رو که بزارن دفاع چپ هر بازی 3 بار باید اخراج شه

امیر ابادی بره چپ....به خاطر گل روی اقا فیروز

راست هم بدن نوازی که بشه اتوبان

بهزاد ساتراپ , plauge
بهزاد ساتراپ - 20:27 1387/01/15
13

حمید جان همیشه سانتر رو با  سر كه تو گل نمیزنن

در ضمن حرفهای شما درست

اما

امیر ابادی اصلا در حد استقلال نیست

شما بازیهاشو ببین دریغ از یه پاس رو به جلو

یا خطا یا پاس رو به عقب

شما بازی با سپاهان ببین هر چی مجتبی مینداخت براش رو به جلو بود و برای 1 و 2 اما اقا میزد تو سر توپ میداد به عقبی

ترسو

مهرشاد تاجی  , mehrshad_blue_boy
مهرشاد تاجی - 21:36 1387/01/15
14

داش بهزاد اینا چیه پست اول نوشتی داداش!

 

چرا از وجود یک سانتر فوروارد در تیم اس اس استفاده نمیکنید؟ مگه نمیدونی الان دیگه جای خرید بازیکن نیست ،سانتر فوروارد حال حاضر استقلال هم علیزادست  که بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره

 

وجود امیر ابادی چه دردی دعوا میکنه؟  ولا بخدا هیچی این بازیکن در سطح استقلال نیست ولی آیا جایگزینی هست؟

 

اگر منظورت نوازی که کجایی عمو نوازی وقتی مرد و بازیش تموم شده بود که پارسال تو تیم صمد مرفاوی بازی استقلال - پرسپولیس شده بود اوتوبان ساها  یعنی دفاع چپشون میرفت بر میگشت پیستون ما نوازی از ترس جا موندن جلو هم نمی کشید

الان نوازی بخاطر بالا رفتن سنش سرعتش که به نهایت کندی رسیده فقط یه سانتر داره که استقلال مهاجم سرزن نداره بخاطر همین اصلا تاکتیک سانتر استفاده نمیکنه

اخلاقش هم که دیگه بیا ببین از اون هایی که استادیوم میرن بپرس وقتی لب خط مربی بهش دستور تاکتیکی میده چجوری دهن کجی و بداخلاقی میکنه کلاً دوست داره جو تیم متشنج کنه (الکی 2 بار اخراج نشده)

 

 

ولی راجب تعویض منصوریان کاملاً موافقم فیروز اشتباه کرد منصوریان نیمه اول فرستاد منصوریان بازیکن دقیقه 70 به بعده

(امشب نود ببینین)

 

محمدمهدی خس و خاشاک , mahdy_happyparty
15

اگر پرسپولیس 4-2-3-1 بازی میکنه ابزارش رو هم داره

توی این سیستم 2 دفاع کناری باید توانایی نفوذ بالایی داشته باشن

شیث رضایی و پژمان نوری به خوبی این وظیفه رو انجام میدن ، حتی بهادر عبدی بهتر از امیرآبادی و کوشکی نفوذ میکنه

هافبک های دفاعی مقتدری مثل باقری،الونگ،آشوبی داره حتی آقایی در این پست کاملا موفق و موثر بازی میکنه

3 هافبک جلویی این تیم نیکبخت،بادامکی،کعبی هستن که هرکدوم به تنهایی میتونن بازی رو به سود تیمشون بکنن

سانتر فورواردهایی مثل خلیلی و ماته داره

ولی استقلال چی؟

در دو سمت خط دفاعی تنها کسی که میتونه موفق باشی منیعی که اونم نیمکت نشینه

کوشکی و امیرآبادی به هیچوجه در این سیستم موفق نیستن چون درست که نفوذ نمیکنن هیچ پشتشون هم خالیه

استفاده از پولادی و منصوریان به عنوان هافبک دفاعی فقط به تیم ضربه میزنه و واقعا عجیبه

فقط بیات میتونه هافبک دفاعی خوبی باشه

برای 3 هافبک جلویی ، جباری،روانخواه،یوسفی رو استفاده میکنیم که غیر از جباری اون 2 نفر دیگه توانایی های 3 هافبک پرسپولیس رو ندارن مخصوصا محسن یوسفی که الان نا آماده است

3سانتر فوروارد داریم که هیچکدوم نمیتونن موفق باشن: فرهاد مجیدی که فقط در لیگ امارات به عنوان سانترفوروارد بازی کرده و علیزاده که هیچی!! بیاتی نیا هم که مصدومه

برهانی و شفیعی توانایی سانتر فوروارد بودن را ندارن

فقط میشه فرهاد مجیدی حساب کرد که اونم دیگه بازیکن 90 دقیقه نیست

....

برای هزارمین بار از اول فصل تا حالا: این تیم با 3-5-2 موفق میشه

چه اصراری به 4 دفاعه بازی کردنه؟؟؟ کلاس داره؟

کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.