userinfo close

  ,

دانشجویان دانشگاه روزبهان ساری


daneshjooyane_daneshgahe_roozbahane_sari

تاسیس: 1 مهر 1386  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: داود گنجی - معاونان
 

عنوان بحث

آنیتا شکوری , anita_sh
آنیتا شکوری - 02:54 1386/08/22

اخبار علمی و فرهنگی و ورزشی


اخبار و بحثهای غیرسیاسی در این تاپیک دنبال میشود
  • ارسال پاسخ

پاسخ ها

ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
میلاد   , miiilaaad
میلاد - 20:43 1391/02/2
1154
جشنواره وبلاگ نویسی91 دانشجویان ساری

e9f92a01c986.jpg
میلاد   , miiilaaad
میلاد - 19:05 1390/11/27
1153

جذب هیات علمی در مقطع دکتری


موسسه آموزش عالی روزبهان در مقطع دکتری فراخوان بهمن 90 هیات علمی می پذیرد ،جهت انجام مراحل به سایت جذب هیات علمی وزارت علوم مراجعه فرمائید .

آدرس سایت:http://www.msrt.ir/sites/jazbsite/default.aspx

رشته های مورد نیاز :

1-معماری - معماری

2-کامپیوتر - هوش مصنوعی

3-عمران - عمران خاک و پی

4-مکانیک

5-حسابداری - حسابداری

6-مدیریت MBA

7- برق - قدرت

میلاد   , miiilaaad
میلاد - 20:30 1390/11/19
1152
دانلود دتایل های آماده برای اتوکد



میلاد   , miiilaaad
میلاد - 20:52 1390/11/6
1151

قابل توجه دانشجویان محترم

x-small;">-small;">  1. انتخاب واحد دانشجویان  -small;">x-small;">-small;">بصورت ثبت موقت می باشد و پس از انجام انتخاب واحد اولیه می بایست شهریه معادل آن بصورت online و از طریق کارت های اعتباری عضو شتاب بصورت اینترنتی در همان لحظه پرداخت گردد.در غیر این اینصورت انتخاب واحد به کل حذف می گردد و ثبتی صورت نمی گیرد.

  2. بازه زمانی انتخاب واحد از 14/11/90 لغایت 19/11/90 می باشد و برنامه زمانیندی دقیق به تفکیک رشته و ورودی های مختلف متعاقبا اعلام خواهد شد.لازم به ذکر است سامانه آموزشی انتخاب واحد برای هر دانشجو تنها در بازه زمانی تعیین شده فعال خواهد بود و پس از اتمام مهلت امکان تغییر یا ویرایش موجود نمی باشد.

-small;">
  3. جهت واریز شهریه اینترنتی پس از ثبت نام اولیه هر دانشجو باید دارای کارت اعتباری عضو شبکه شتاب بوده و در اسرع وقت رمز دوم 5 تا 8 رقمی و نیز (cvv2) کارت خود را از بانک مربوطه دریافت نماید ضمنا تاکید می گردد پرداخت پرداخت شهریه به شیوه های دستی یا فیش بانکی مقدور نمی باشد واز مراجعه حضوری خودداری نمایید.        

4.لطفا برای دریافت راهنمای انتخاب واحد اینترنتی و پرداخت شهریه online به قسمت راهنمای سیستم در پرتال آموزشی مراجعه نمایید.

5. متذکر می شویم که زمان انتخاب واحد به هیچ وجه تمدید نمی گردد.



میلاد   , miiilaaad
میلاد - 00:23 1390/11/3
1150
سلام

با توجه به نزدیک شدن اعزام به اردوهای راهیان نور

هم دانشگاهی های عزیز که علاقه مند به بازدید از مناطق عملیاتی جنوب غرب کشور هستند میتونن به  دفتر بسیج دانشجویی بقیة الله الاعظم دانشگاه روزبهان واقع در طبقه یک مراجعه کنند


oetk5pihe401dbkl65v.jpg
داود گنجی , davoodg
داود گنجی - 23:05 1390/10/30
1149
چه جالب
میلاد   , miiilaaad
میلاد - 18:33 1390/10/24
1148
نشست مسئولان مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف و موسسه آموزش عالی روزبهانچاپ
1390/10/23 ساعت 14:57:27

-small;">با حضور جناب آفای دکتر کرمانشاه مدیر مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف در موسسه آموزش عالی روزبهان در خصوص همکاری های علمی و پژوهشی بحث و تبادل نظر شد.

-small;">در این نشست که بیش از 3ساعت بطول انجامید آقای دکتر کرمانشاه مدیر مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی شریف، به همراه آقای دکتر غفرانی و آقای دکتر عیسائی از مسئولین مرکز، ضمن بازدید از کلیه امکانات موسسه در خصوص همکاری با موسسه آموزش عالی روزبهان ساری در خصوص فعالیت های دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی با ریاست و برخی از مسئولین موسسه به بحث و تبادل نظر پرداختند.


میلاد   , miiilaaad
میلاد - 18:41 1390/10/16
1147

تهدید سازنده شبیه‌ترین مجسمه به استیو جابز از سوی اپل!


به نظر می‌رسد پس از اینکه ساخت عروسک واقعی‌نمای استیو جابز از سوی شرکت “این‌آیکونز” در صدر اخبار قرار گرفت، اپل به تکاپو افتاده است تا مانع فروش این مجسمه کوچک شود و این عروسک‌ساز چینی را به اقدام قانونی تهدید کرده است.

وب‌سایت روزنامه انگلیسی تلگراف گزارش کرده است که عرضه این عروسک ۳۰ سانتیمتری که با شلوار جین آبی، پیراهن یقه اسکی مشکی و کتانی سفید، تقریبا کپی دقیق استیو جابز، چهره بزرگ و یکی از دو بنیانگذار اپل است، با واکنش اپل روبرو شده و این شرکت تهدید کرده در صورت متوقف نشدن فروش آن، از این عروسک‌ساز شکایت خواهد کرد.

این عروسک ۹۹ دلاری که تمامی قسمت‌های بدن آن متحرک است و سازندگان آن برای تبلیغ و فروش آن صحنه‌های به یاد ماندنی از مراسم رونمایی‌های استیو جابز را با کمک این عروسک شبیه‌سازی کرده و سخنان مشهور او را در کنار این تصاویر بازگو کرده‌اند، قرار است از ماه فوریه به مشتریان عرضه شود.

شرکت اپل گویا با ارسال نامه‌ای به “این‌آیکونز” تاکید کرده که استفاده از  لوگو، نام و ظاهر اشخاص و محصولات یا شبیه به آنها، یک جرم بحساب می‌آید و با اشاره به شباهت این عروسک به مدیرعامل سابق این شرکت، مدعی مالکیت حقوقی آن شده است.

تاندی چئونگ، رییس “این آیکونز” نیز ظاهرا گفته است اپل می‌تواند هر کاری دوست دارد انجام دهد و خاطرنشان کرده است که این شرکت تولید این عروسک را متوقف نمی‌کند. وی با وکلایی در هنگ‌کنگ صحبت کرده که به وی گفته‌اند تا زمانی‌که موضوع مربوط به محصولات اپل نباشد، وی مالکیت معنوی اپل را نقض نکرده است.

فروشندگان با بهره‌برداری از اقدام احتمالی اپل، این عروسک را تا ۱۳۵ دلار در سایت حراجی “ای بی” به فروش گذاشته‌اند.

البته این اولین باری نیست که از استیو جابز، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت اپل که سال گذشته میلادی درگذشت، مجسمه یا عروسکی ساخته می‌شود، اما مجسمه جدیدی که شرکت این‌آیکونز به تازگی از جابز برای فروش عرضه کرده به طور حتم یکی از شبیه‌ترین آنها به خود جابز است.

اپل در گذشته موفق شده فروش مدل‌های دیگر استیو جابز را متوقف کند و در سال ۲۰۱۰ نیز مانع از فروش عروسک ساخت “میک گجت” شد.

پیشنهاد ویژه: برای دیدن تصاویر بیشتری از این عروسک و یا همان مجسمه واقعی‌نمای استیو جابز می‌توانید بر روی عکس بالا کلیک کرده و یا اینجا را ببینید

میلاد   , miiilaaad
میلاد - 00:42 1390/10/13
1146

کسب مقام در مسابقات بتن



-small;">كسب مقام سوم در مسابقات منطقه ای بتن پرمقاومت توسط دانشجویان گروه عمران

-small;">Image

-small;">

-small;">Image  Image

-small;">تلاش ارزشمند و تحسین برانگیز دانشجویان غرورآفرین، آقایان شکیب ثمربخش و حسین رضایی را که موفق به کسب مقام سوم در مسابقه منطقه ای بتن پر مقاومت شده اند ارج نهاده و از خداوند متعال توفیق روزافزون را برای این عزیزان خواستاریم.

میلاد   , miiilaaad
میلاد - 00:37 1390/10/13
1145

موفقیت دانشجویان بسیجی روزبهان در فضای سایبر


دانشجوی بسیجی برادر سید محمد موسوی در نخستین جشنواره وبلاگ نویسی افسران جنگ نرم بسیج دانشجویی استان مازندران موفق به کسب رتبه اول گردید.


eftekhar


همچنین برادر بسیجی علی تیموری نیز رتبه سوم این جشنواره را کسب نمود.


http://www.313ucr.blogfa.com/post-113.aspx


http://www.rouzbahan.ac.ir/fa/index.php?option=com_content&task=view&id=399&Itemid=25



میلاد   , miiilaaad
میلاد - 23:32 1390/10/12
1144

نمای میکروسکوپی دیدنی از بلورهای برف






کنت لیبرخت، عضو هیات‌علمی انستیتو فناوری کالیفرنیا (کلتک) از مشهورترین متخصصان بلورهای برف در جهان به شمار می‌رود و با عکاسی از بلورهای برف توانسته است الگوهای جالبی از دانه‌های برف را آشکار کند.
دانه‌های برفی ستاره‌ای درختی سرخس‌واره: این‌ها بزرگ‌ترین بلورهای برف هستند که قطرشان از 5 میلی‌متر هم فراتر می‌رود. این تک‌بلورهای یخ بسیار باریک و سبکند و اگر روی هم انباشته شوند، نرم‌ترین توده برف را تشکیل می‌دهند.

http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/19-9-1390/IMAGE634592191300331912.jpg

http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/19-9-1390/IMAGE634592191836816854.jpg

http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/19-9-1390/IMAGE634592190784595006.jpg

برخلاف تصور عموم مردم، دانه برف همیشه شش گوش است. دلیلش هم این است که بهترین و موثرترین شکل برای آرایش مولکول‌های آب (که با یکدیگر پیوند هیدروژنی دارند) شبکه بلورین شش وجهی است. بر اساس اصل کمترین انرژی پتانسیل، مواد در طبیعت همواره در حال رساندن سطح انرژی خود به کم‌ترین مقدار انرژی پتانسیل هستند و آب هم در شرایط محیطی سرد به شکل شبکه بلورین شش‌وجهی به کمترین سطح انرژی پتانسیل می‌رسد.

http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/19-9-1390/IMAGE634592191295183903.jpg


http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/19-9-1390/IMAGE634592191831668845.jpg

http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/19-9-1390/IMAGE634592191841964863.jpg

به این ترتیب با آرایش بلوک‌های ساختمان مولکولی به صورت ساختار شش‌وجهی در ابعاد مولکولی، ما می‌توانیم کریستال‌های برف را به شکل متقارن شش‌گوشه در بزرگ‌مقیاس مشاهده کنیم. راستی می‌دانستید که هیچ دو بلور برفی شبیه به هم نیستند؟ اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در این مورد هستید، می‌توانید به پایگاه اینترنتی SnowCristals.com مراجعه کنید.
میلاد   , miiilaaad
میلاد - 23:31 1390/10/12
1143

دست این مرد هندی 38 سال بالا مانده است(+عكس)

عمار بهاراتی " یک مرد هندی است که ادعا کرده دست راستش را از سال 1973 تا الان که حدود 38 سال می شود بالا نگه داشته و هنوز پایین نیاورده است. دست وی سمبلی برای پرستشگران "شیوا” در سراسر هند شده است. وی می گوید هم اكنون حتی اگر خودش هم بخواهد نمی تواند دستش را پایین بیاورد و یا حتی استفاده ای از دستش بکند. برخی می گویند وی به خاطر جنگ هایی که در سراسر جهان رخ می‌دهد دستش را به نشانه ی صلح و آرامش بالا برده است. این کار وی باعث شده عمار مریدانی نیز پیدا کند. مریدان وی دستان راستشان را برای هفت ، سیزده و یا حتی 25 سال بالا نگه داشته اند!






میلاد   , miiilaaad
میلاد - 23:30 1390/10/12
1142

استرس عامل کوتاهی قد دختران

حقیقات پزشکی در دانشگاه نیویورک نشان می دهد که استرس زنان در کودکی و نوجوانی منجر به کوتاهی قد آنها می شود.
به گزارش برترین ها، تحقیقات اخیر نشان می دهد که قد و قامت دخترانی که در مرحله کودکی و نوجوانی خود در معرض استرس و نگرانی دائمی قرار داشتند، کوتاهتر از زنانی است که تحت تاثیر این عومل نبودند.
در همین راستا خبرگزاری جراسای اردن اعلام کرد که یکی از روانشناسان دانشگاه نیویورک در بررسی های خود که روی 769 دختر نوجوان انجام داده است، دریافت قد دخترانی که از سن کودکی همیشه در وضعیت نگرانی و استرس به سر می بردند، به طور میانگین 5 سانتیمتر کوتاه تر می شود.
این تحقیقات همچنین نشان می دهد که زنان آلمانی، سوئدی، هلندی به طور میانگین قد بلندترین زنان جهان هستند و در مقایسه با زنان کشورهای جنوب اروپا 10 سانتیمتر بلندتر هستند.
ملیسا م , melisa67
ملیسا م - 01:02 1390/06/26
1141

عجیب ترین کشف دنیا توسط دختر 5ساله! + عکس

امیلی بالدری دختر 5 ساله ای که در حال بازی در پارک ساحلی در شهری در انگلستان ...

مرژانو - عجیب ترین کشف دنیا توسط دختر 5ساله! + عکس

امیلی بالدری  دختر 5 ساله ای که در حال بازی در پارک ساحلی در شهری در انگلستان  بود موفق شد به کمک پدر خود و تنها با یک بیل اسباب بازی یک فسیل که قدمتی بیش از 160 میلیون سال دارد را پیداکند. این فسیل مربوط به جانوری نرم تن است و زیستگاه آن دریا است. بنا به گفته باستان شناسان مربوط به دوره ژوراسیک است!!

مرژانو - عجیب ترین کشف دنیا توسط دختر 5ساله! + عکس

این فسیل در حدود 41 سانتی متر عرض دارد و این خانواده قصد دارند آن را در خانه خود نگهداری کنند ک طبق گفته پدر خانواده این کار از تمام کارهایی که انجام داده سختر است زیرا این فسیل بسیار شکننده است.

میلاد   , miiilaaad
میلاد - 21:40 1390/06/12
1140
"نسرین" 19 ساله، یكی از جلادان قذافی+عكس
35298.jpg

"نسرین منصور الفرقانی"، دختر 19 ساله‌ای است كه برای قذافی آدم‌كشی می‌كرده است.

 
به گزارش ایسنا، نسرین، 19 ساله كه اسیر انقلابیون شده و درحال حاضر در بیمارستان است، می‌گوید 11 نفر از انقلابیون لیبی را كشته است.
 
این دختر 19 ساله كه یكی از هزاران دختر و زن جوان تحت اختیار و رهبری معمر قذافی، رهبر فراری لیبی بوده است، می‌گوید: خانواده‌ام از رژیم قذافی حمایت نمی‌كردند. من مجبور بودم انقلابیونی را كه زندانی بودند، با شلیك تیر از پا درآوردم؛ چراكه اگر این كار را نمی‌كردم آنها مرا می‌كشتند. من 11 نفر را طی سه روز كشتم و اصلا نمی‌دانستم آنها چه‌كار كرده بودند.
 
وی گفت: اولین نفر را كه كشتم، یكی دیگر را وارد اتاق كردند. مردی كه وارد شده بود از جسد خونین افتاده بر روی زمین شوكه شد. با این حال به سمت او شلیك كردم و او را نیز كشتم. من 11 انقلابی را با خونسردی كامل از پای درآوردم.
 
براساس گزارش روزنامه دیلی میل، نسرین 19 ساله هم‌اكنون زندانی انقلابیون لیبی است و به شدت نگران زندگی خود است. وی تعدادی از انقلابیون را كشته و امكان بخشش و عفو برایش وجود ندارد.
 
وی همچنین گفته كه مورد سوء‌استفاده جنسی اعضای ارشد ارتش قذافی قرار گرفته است.
 
این دختر جوان افزود: من تا پیش از شروع فعالیت‌های انقلابی آزارم به هیچ‌كس نرسیده بود، عادت كرده بودم كه زندگی عادی و نرمالی داشته باشم.
 
در همین حال روانشناس بیمارستانی كه نسرین در آن بستری است، گفت: نسرین هم‌ یك قربانی است. برادر این دختر جوان به ما گفت كه خانواده‌اش تلاش كردند تا این دختر را از گارد ویژه حفاظت بیرون بیاورند، اما از جانب سربازان تهدید شدند. تمامی دختران در گارد حفاظت قذافی مورد تجاوز قرار گرفته و سپس آموزش می‌دیدند.
 
نسرین منصور الفرقانی با سقوط طرابلس به دست انقلابیون زمانی كه می‌خواست فرار كند از طبقه دوم ساختمانی كه در آن انقلابیون را به قتل می‌رساندند، به پایین پرید و دست و پایش شكست.
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.