__
عنوان بحث
سرمایه گذاری
13 اسفند 86 - 18:08
با سلام به دوستان عزیز
اگه کسی هست در مورد یک سرمایه گذاری با سود زیاد  مشاوره کنه
با من تماس بگیره
09364254416
پاسخ ها
ترتیب پاسخ ها : از اولین پاسخ
3
1 شهریور 1387 ساعت 01:09
این هم یک هایپ پر تناقض دیگر و 100% کلاه بردار. دیر یا زود جمع خواهد کرد!
1- دارای مجوز e-Payment licence
در انگلستان برای اینکار مجوز holding لازم است. بنابراین یا فرد کلاه بردار اطلاعات کافی نداشته و یا شرکت بدون مجوز کار می کند!
2-
ارائه سود سرمایه گذاری عاقلانه و منطقی
14- 18% سود ماهانه آن هم بطور مداوم چگونه عقلانی است؟!
3-
مطالبی از وبلاگ را ببینید:

http://glife.persiangig.ir/brands/a77.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a76.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a73.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a75.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a74.jpg

http://glife.persiangig.ir/brands/a60.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a71.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a68.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a69.jpghttp://glife.persiangig.ir/brands/a67.jpg


چی فکر میکنید ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟
حقیقتا نتیجه گیری رو به خودتون میسپارم اما از دیدگاه خودمون مطلبی هست که مینویسم:
هر کدوم از شرکتهایی که لوگوی اونها رو میبینید برای خودشون اعتبار و پیشینه ای در تجارت خودشون دارن و اینک میبینید که به نوعی شرکای تجاری در زمینه کالارسانی و خدمات رسانی شرکت گمبیت سهامی عام هستند.واقعا تک تک این شرکتها برای تمام مردم دنیا شناخته شده اند و همین مسئله باعث میشه گمبیت سهامی عام همچنان متفاوت باشه.یادمون نرفته که شرکتهای نتورکی و اینوستی پوشالی توی ایران وقتی بوجود می اومدند، خودشون رو میچسبوندند به شرکتهای دیگه ای که خودشون پوچ و ساختگی بودند.

به هر حال در دنیای امروز شرکتی که با شرکتهای بزرگ دیگه ای به اینصورت کار میکنه از شمار انگشتان دست فراتر نیست.

اعتبارات گمبیت سهامی عام فراتر از اینهاست و جای فکر و تعمق دارد که بنای خودمان را در کجا، چگونه و بر چه اساسی میسازیم.

من هم میتونم تو صفحه ی اول سایتم شونصدتا لوگو بگذارم که لینک میشن به خود اون سایت ها. من عجب شرکت کار درستیم!

4- واریز سود پول شما به حساب کلیه بانک های ایرانی

تمام مدیران سایت همانطور که در خود سایت نام برده شده اند ایرانی هستند. بنابراین واریز سود برای ایرانی ها کار چندان مشکلی به نظر نمی رسد!

5- آیا استیتمنت فارکس کمپانی که هر ماه، دو بار در اختیارمان قرار می دهد، کافی نیست؟

این مطلب از وبلاگ را مقایسه کنید با سایت اصلی شرکت:

Gambit Investments is the autonomous asset manager of Gambit, an international financial services provider operating in the banking, insurance, and investment sectors.

اگر منبع اصلی درآمد شرکت، فارکس است پس چرا در قسمت معرفی بخش سرمایه گذاری شرکت حرفی از فارکس زده نشده است؟! چرا شرکت می خواهد با آوردن لغات بیمه و فعالیت های بانکی کلاس خود را بالا ببرد؟!

اگر خوانندگان این مطلب با دنبال کردن لینک ها گیج شده اند، لازم به توضیح است که این شرکت دو وبسایت دارد. یکی فروشگاه و دیگری سایت سرمایه گذاری.

برای جمع آوری این تناقضات چند دقیقه بیشتر وقت نداشتم. اگر لازم شد شاید در آینده چند دقیقه ی دیگر هم وقت گذاشتم.

دوستان خواهش می کنم خودتان را بدبخت نکنید و پولتان را در جیب کلاه برداران نگذارید. از این شرکت کاردرست تر زیاد بوده و همه پول شما را جمع کرده اند و الفرار!
سفر آخرت با گمبیت! 12.gif
2
1 شهریور 1387 ساعت 01:08
منبع: http://www.mlmpack.com/Evo-Forums_-_file_-_viewtopic_-_t_-_132.html
این گمبیت هم که اینقدر محکم ازش حرف میزنن هیچ تحفه ای نیست:
 1) همون اوایل کار به یکی از لیدرهای اصلیشون (که نام نمیبرم) گفتم که آخه چطور ممکنه یک کمپانی شاپ، اسم شرکت معروف لوازم خانگی دلونگی رو به غلط Delongi بنویسن ( صحیحش Delonghi است) که دوستان گفتن از طربق مسنجر داخلی سایت جویای دلیل میشیم... زیاد نگذشت که این اشتباه سایت اصلاح شد.
 2) به این حرفشون خیلی مینازیدن که: ( سایت اینوست گمبیت یک سایت علمی کامله، وقتی توش میری تریدر فارکس بیرون میای!)  پرسیدم کپی نیستن؟ گفتن نه، تحقیق کردم دیدم همه شون بدون استثنا کپی از سایتهای مربوط به فارکسن. البته بعد گفتن کپی مطالب علمی اشکالی نداره، مهم پلن شرکت و مطالب مربوط به اونه (   -کپی مطالب بدون ذکر منبع!   -ارائه اطلاعاتی زائد، که ارتباطی با اینوستور ندارد!)
 3) مدعی بودن که گمبیت بر خلاف کارهای دیگه ( که از واژه Coming soon  بهره می بردن)، با سایتهایی کامل شروع به کار کرده؛ اما هنوز که هنوزه قسمت Product search در سایت شاپ غیر فعاله ( دکور! )
 4) یه نگاه به سایتاشون بندازین، آره، در نگاه اول واقعا چشم نوازن، اما با کمی دقت، میبینید که بسیار سنگین، خسته کننده و ضعیفند. ( یه کار جهانی، مسلما به <براحتی قابل دسترس بودن سایتش> برای یوزرهای کشورهای مختلف توجه میکنه ( لا اقل در مورد سایت اینوست)
 5) سایت شاپ، واقعا ضعیفه، نمیدونم هدف از لوگوی شرکتهای معروف (سونی، سامسونگ، ... )  در پایین سایت چیه؟
یعنی محصولات این کمپانیها؟؟ یعنی طرف قرارداد ؟؟ چند موردشو بطور کاملا تصادفی نگاه میکنیم:
   -  http://www.gambitmarket.com/index.aspx?id=6-72-129    فقط 8 لپ تاپ از سونی !!!!
   -  http://www.gambitmarket.com/index.aspx?id=6-72-131     فقط 13 لپ تاپ از دل  !!
   -      http://www.gambitmarket.com/index.aspx?id=9-9-15     فقط 2 تلویزون از سامسونگ !!!!!
   -    http://www.gambitmarket.com/index.aspx?id=9-15-35     سرخ کنی از مولینکس !!
   -   ....
یعنی واقعا من و شمای خریدار، الان انتخاب کنیم؟؟!!!  با هم خط اول سایت شاپ رو میخونیم:
Now you are entering to one of the biggest online international Markets around the world

-------------------------
 6) به قسمتی از کامنت من تو  وبلاگ یکی از لیدرهای گمبیت بک نگاهی بندازید:
 - ...   راستی، یه سر به سایت شاپ بزنین، درصد زیادی از محصولات ( همون 8000 تا)، حتی یه عکس با کیفیت ندارن !!! ....
 - جواب مدیر وبلاگ:  ... هر چند به درد یعضی ها همان سیستم هایی می خورد که چند صد دلار پول همان عکس هایی را بدهند که شما از نوع با کیفیتش را دوست دارید. عکس خریدن تخصص شماست و ....
 -  جواب من:  ...  من نگفتم که عکس با کیفیت گذاشتن هنره، اما نظر من اینه که، ادعای قدرت 8000 تایی هنر نیست، وقتی که:
  مثلا خیلی از عکسها با این کیفیتن (کیفیت فوق العاده پایین طوریکه حتی در خیلی از موارد، تصویر گویا نیست) ، در حالیکه یه شاپ، به این موضوع توجه میکنه، چون قراره نظر خریدار، با همین عکسا جلب شه
  مثلا در قسمت لوازم منزل، محصول معروف دلونگی اشتباه تایپ شده
  مثلا قسمت موبایلها، اطلاعاتشون، کاملا کپی از GSM است، اونهم بدون ذکر title ها. اگه متوجه منظورم نشدید، قسمتی از اطلاعات یک گوشی رو تو سایت شاپ با هم ببینیم:
    128 x 160 pixels Size
    Polyphonic (31 channels) Type Ring tones
    Download, order now
    Customization
    Yes Vibration
    Yes Phonebook Memory
که من وقتی Yes Vibration و Customization و ... رو دیدم، خندم گرفت، راستی، جریان این Download, order now چیه؟؟؟ نکنه لینک مربوطه در GSMarena.com رو یادشون رفته کپی کنن؟ با مزه است!!!!
مثلا نمیدونم چرا کمپانی گمبیت،به بیان شریف شما طرف قرارداد Toshibaو Sony و Dell هست، اما به ترتیب از هر کدوم 6، 8 و 13 لپ تاپ داره، راستی، گمبیت باید به کمپانی Dell و Sony بگه، عکسای مناسب بهشون بده، منظورم با کیفیت نیستا، منظورم عکسیه که لپ تاپ کنار دیوار، روی میز، زیر پتو، بالای اجاق و ... نباشه!!!
 - و چه زیباست جواب نهایی مدیر وبلاگ:  دوستانی که این نظر را خواندند لطفا سری به سایت مارکت بزنند چرا که حرفهای ایشان تخیلی است. و از آنجایی که ایشان جواب مسائل مطرح شده توسط مرا ندادند دیگر نیازی به ادامه ی این بحث نیست ...

(   "   البته همونطور که گفتم چندی بعد نگارش دلونگی اصلاح شد، و همچنین الان که چک کردم عکسهای سونی بهتر ! شدن ! )
-------------------------

 7) ساختار گمبیت کاملا واضحه: استفاده از سایتهای شیک و فریبنده - ایرانی عنوان کردن کمپانی جهت موجه نشان دادن کار و عیوب احتمالی - پرداخت سود پایین برای منطقی نشان دادن کار و پیشگیری مقطعی از انباشنگی پوینت - تلفیق نتورک و اینوست بخاطر جلب نیروهای نتورکر و یا عشق محصول -  واریز به حساب بانکی از طریق افرادی با عنوان dealer که همان دست اندرکاران کارند و 5% به جیب زدن به بهانه تبدیل یورو به ریال  -  پست کردن محصولات ( که از همین ایران خریداری شده ) به درب منزل از طریق همان افراد و ذی نفع شدن حتی اینجا، آنهم  به بهانه قیمت حهانی کالا و هرینه شیپینگ - استفاده از game & lottory  در سایت با هدف درگیر کردن کامل افراد با کار - ...
و هر آنچه که یک ایرانی می پسند.
1
25 مرداد 1387 ساعت 03:04

برخی از مزابای این اینوست:

:: ثبت رسمی شرکت در کشور های انگلستان ، ایران و پاناما

:: ثبت رسمی شرکت در انگلستان بصورت سهامی عام ( LLP )

:: دارای تائیدیه از وزارت امور خارجه انگلستان

:: دارای تائیدیه از سفارت ایران در لندن

:: دارای تائیدیه از سفارت انگلستان در تهران

:: گواهی نامه ی سابقه ی فعالیت درخشان از نهادهای مذکور

:: دارای مجوز e-Payment licence

:: دارای نمایندگی رسمی(Dealer ) در ایران

 

:: قابلیت لغو قرارداد سرمایه گذاری (cancelation) و باز پس گیری پول پرداختی

:: ارائه سود سرمایه گذاری عاقلانه و منطقی

:: ارائه ی ریز معاملات و اسناد مربوط به کارکرد با پول به صورت ماهانه

:: ارائه ی اساسنامه ی اورجینال

:: واریز سود پول شما به حساب کلیه بانک های ایرانی و خارجی و کلیه کارتهای اعتباری

:: ضمانت کامل اصل سرمایه تمامی سرمایه گذاران

:: و...

با ما تماس بگیرید...

۰۹۳۶۷۹۶۸۳۹۸

http://gambitllp.blogfa.com

 

__