__
عنوان بحث
افشا گری فساد اخلاقی کاندولیزا رایس
14 آذر 86 - 19:55

بنام خدا

 

افشاگری از هم جنس بازی کاندولیزا رایس و فساد اخلاقی مقامات ارشد آمریکایی

 


خبرگزاری آریا- مطبوعات انگلیسی از انتشار مطالبی در باره همجنس باز بودن کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکا و فساد اخلاقی برخی دیگر از مقامات ارشد این کشور از جمله هیلاری کلینتون و جان ادواردز و رودولف جولیانی در نشریات آمریکایی خبر دادند .

به گزارش سرویس اخبار ویژه خبرگزاری آریا، روزنامه انگلیسی تایمز در شماره امروز خود در اینترنت نوشت شاید میزبانی كنفرانسی برای پیشبرد صلح خاورمیانه بهترین زمان كاری در زندگی رایس بود. این رویایی بود كه او ماهها برای تحقق ان تلاش كرده بود. اما هفته پیش چاپ عكس بزرگی از او برروی جلد یكی از پرفروش ترین نشریات آمریكا در ارتباط با مقاله ای بود كه اصلا ربطی به تلاشهای رایس برای پیشبرد صلح خاورمیانه نداشت.

عنوان این مقاله این بود: "چه كسی همجنس باز است و چه كسی نیست." این مقاله در نشریه "نشنال اینكوایرر" چاپ شد و در ان از شایعاتی كه این روزها درباره همجنس باز بودن رایس در شهر واشنگتن پیچیده است، سخن به میان امده و چاپ ان هم در میان مقامات امریكایی طوفانی بپا كرده است. جمهوریخواهان عموما نظرات محافظه كارانه ای دارند و مخالف همجنس بازی تلقی می شوند.

به نوشته این نشریه اینكه رایس همجنس باز است سری است که در میان بسیاری از سیاستمداران امریكایی فاش شده است. گفته شده زمانی كه رایس در دانشگاه استانفورد در ایالت كالیفرنیا كار می كرده است همجنس بازی وی برملا شد و خیلی ها در ان دانشگاه می دانستندكه او و هنرپیشه زنی بنام رندی بین در خانه ای كه مالكیتش اشتراكی بود با هم زندگی می كردند. رایس هرگز راجع به زندگی خصوصی اش حرفی نزده و از انجاكه او را رئیس جمهور امریكا به كار گمارده است، رایس نیازی نداشته تمایلات جنسی اش را برملا كند. رایس در جنجالی كه این نشریه و نشریات دیگری از این دست بپا كرده اند تنها نبوده است و علیه رودولف جولیانی شهردار سابق نیویورك هم ادعاهایی وارد شده از قییل اینكه هزینه های سنگینی را صرف تامین امنیت دیدارهای خود با معشوقه اش می كرده است ولی این هزینه ها را سری نگاه می داشته است. حتی این دو هم در رویارویی با ادعاهایی كه این روزها علیه انها می شود تنها نبوده اند و به دمكرات سرشناس امریكایی هم اتهام زده شده است. یكی از انها سناتور هیلاری كلینتون است ك چند نشریه او را به داشتن ارتباط غیر اخلاقی با یكی از دستیارانش بنام هیوما ابدین متهم كرده اند و دیگری سناتور جان ادواردز یكی از رقبای كلینتون كه او را هم به داشتن رابطه نامشروع با یكی از زنان عضو تیم انتخاباتی اش متهم شده است. البته همه اینها این ادعاها را رد كرده اند.

شرح این مطلب را بخوانید از وبلاگ ارزشمند تروریست حقیقی

 

http://www.realterrorist.blogfa.com/



این بحث توسط مدیر كلوب اصلاح شده  لطفا  در نظر دادن به این بحث  دقت لازم رو مبذول بدارید .                                       با تشكر مدیر كلوب 


 
پاسخ ها
تا کنون پاسخی به این بحث داده نشده است.
__