عنوان مقاله
| عنوان مقاله | بروز رسانی | |
|---|---|---|
|
1
|
30 اردیبهشت 1391 | |
|
2
|
30 اردیبهشت 1391 | |
|
3
|
30 اردیبهشت 1391 | |
|
4
|
17 فروردین 1391 | |
|
5
|
17 فروردین 1391 | |
|
6
|
17 فروردین 1391 | |
|
7
|
17 فروردین 1391 | |
|
8
|
17 فروردین 1391 | |
|
9
|
7 فروردین 1391 | |
|
10
|
7 فروردین 1391 |
خداداد عزیزی در فیلم رضا عطاران آرتیست می شود!
آخرین نیوز: خداداد آرتیست می شود. « غزال تیزپای ملبورن» قرار است در اولین فیلم سینمایی كارگردان همشهری اش بازی كند.رضا عطاران كه بزودی اولین فیلم سینمایی اش را فیلمبرداری می كند درباره فیلمش می گوید:« اسم فیلمم قرار است هیچ كس فرشته نیست باشد.»
او می گوید خیلی از فوتبال سر در نمی آورد و برای مان مثالی می زند از رفتن سر تمرین تیم ملی قبل از اعزام به جام جهانی 2006 آلمان؛« با پژمان بازغی رفته بودیم تمرین تیم ملی . جالب بود كه پژمان با همه رفیق بود اما من هیچ كس را نمی شناختم. راستش خیلی اهل فوتبال دیدن نیستم و چیزی هم از فوتبال سر در نمی آورم. البته با علی انصاریان رفیق هستم. یك خرده رفاقتی هم با علی كریمی و آرش برهانی دارم چون چند باری با آنها تلفنی صحبت كردم.»
او این ها را می گوید از این اتفاق خبر می دهد كه در اولین فیلم سینمایی اش قرار است یك فوتبالیست حرفه ای بازی كند؛« ما یك پلان داشتیم كه باید طبق فیلمنامه نقش آن را یك فوتبالیست بازی می كرد. خودم تصمیم گرفتم برای این نقش از یك بازیكن حرفه ای استفاده كنم. با چند نفری در این باره حرف زدیم. مثلا با علی كریمی حرف زدم. اما این شرایط فراهم نبود. گپی هم زدم با آرش برهانی كه آن هم نتیجه بخش نبود تا اینكه...»
عطاران از این به بعدش سكوت می كند. تلاش مان برای دانستن نام هنرپیشه مورد نظر او به جایی نمی رسد و فقط می گوید یك چهره سرشناس است كه همشهری ام بوده. او می گوید چون قراردادی میان شان منعقد نشده ، نمی تواند اسمی از این دوست معروف و فوتبالیست بیاورد.
اصرار های مان بی نتیجه است اما با كدهایی كه عطاران داده خیلی سخت نیست تا گزینه مورد نظرش را بتوان شناسایی كرد. او دست روی خداداد گذاشته. خداداد عزیزی كه هم چهره ای سرشناس است و هم چهره ای فتوژنیك دارد. خداداد كه قدیمی تر های تیم ملی در تیم 98 گاهی سر به سرش می گذاشتند و جكی چان صدایش می زدند. او كه تا قبل از این هیچ وقت جلوی دوربین سینما نرفته تجربه ای جدید خواهد داشت تا شاید از این پس بتواند جكی چان سینمای ایران باشد.
قبل از خداداد ، فوتبالیست های مطرحی چون نیكبخت واحدی و علی انصاریان در طنزهای 90 شبی جلوی دوربین رفتند یا علی پروین و حمید استیلی در فیلمی سینمایی بازی كردند كه خود استیلی در باره بازی اش در آن فیلم می گوید:« خیلی بد بودم. فهمیدم بازیگری چه كار سختی است و من برایش ساخته نشدم. » قبل از این هم باشگاه استقلال فیلمی را با بازی جوادزرینچه و محمد صالح اعلاء ساخته بود كه باز هم تجربه ای ناموفق بود . ماه رمضان سال قبل هم بود كه سریالی با محوریت فوتبال به اسم در مسیر زاینده رود ساخته شد كه تعدادی از بازیكنان سرشناس چون كریم باقری ، آرش برهانی ، اسماعیل فرهادی ، فرشید طالبی و سید محمد حسینی در آن برای لحظاتی جلوی دوربین رفته بودند .
در میان تمام این تجارب سینمایی ، تنها شاید نقش كوتاه علی انصاریان در فیلم پاداش سكوت بود كه با انتقاد اهالی سینما مواجه نشد.
حالا تجربه خداد كه به نظر می رسد خیلی هم كوتاه باشد ، باید دید فتح بابی می شود تا شاید خداداد هم مثل بیك ایمان وردی و شادروان محمد علی فردین ، در پایان ورزش قهرمانی اش ، هنرپیشه شود؟


