عنوان مقاله
| عنوان مقاله | بروز رسانی | |
|---|---|---|
|
1
|
17 دی 1390 | |
|
2
|
17 دی 1390 | |
|
3
|
17 دی 1390 | |
|
4
|
22 آذر 1390 | |
|
5
|
22 آذر 1390 | |
|
6
|
22 آذر 1390 | |
|
7
|
22 آذر 1390 | |
|
8
|
1 آذر 1390 | |
|
9
|
20 آبان 1390 | |
|
10
|
19 آبان 1390 |
ویکی لیکس این بار سراغ مشایی رفت

جام نیوز نوشت: سایت رادیو کوچه، 30 سپتامبر(8مهر) از انتشار اسناد جدید از ویکی لیکس خبر داد. بنابر گزارش این سایت این اسناد این بار مربوط به رحیم مشایی و دیدار وی با سفیر اتریش در ایران بوده است.
طبق گزارش جام نیوز، سایت رادیو کوچه نوشت: «رحیم مشایی در دیدار با سفیر اتریش در ایران که به دعوت مشایی به دفتر وی رفته بود، به موازی کاریها در دستگاه دیپلماسی ایران اشاره کرده و مشاوران رهبری را عاملان سنگاندازی برای رسیدن به توافق با غرب معرفی کرده است.»
این سایت ادامه داد: «رحیم مشایی در این دیدار گفته است ایران از گفتوگو با روسیه و فرانسه احساس خوبی ندارد و ترجیح میدهد بهطور مستقیم با آمریکا گفتوگو کند، مشایی به سنگاندازیهای انگلستان در این گفتوگوها نیز اشاره کرده است.»
رادیو کوچه افزود: «رحیم مشایی در ادامه گفته است احمدینژاد از اینکه نامهاش از سوی اوباما پاسخ نگرفت دلخور شد، و وقتی دید اوباما به جای پاسخ دادن به احمدینژاد برای آیتالله خامنهای نامه نوشته است به شدت ناراحت شد.»
لازم به یادآوری است هنوز شبهات بسیار زیادی در مورد صحت و سقم اسناد منتشر شده از سوی ویکی لیکس و نیز چگونگی دستیابی این موسسه به اسناد منتشر شده وجود دارد به خصوص که هنوز کشورهای غربی برخورد جدی با این موسسه به خاطر انتشار اسناد محرمانه آنها نکرده و تنها نظاره گر انتشار تدریجی اسناد دلخواه خود از سوی آنها هستند.


