عنوان مقاله
- 1
- 2
| عنوان مقاله | بروز رسانی | |
|---|---|---|
|
1
|
23 فروردین 1391 | |
|
2
|
29 خرداد 1390 | |
|
3
|
11 خرداد 1390 | |
|
4
|
9 مهر 1389 | |
|
5
|
1 شهریور 1389 | |
|
6
|
5 دی 1388 | |
|
7
|
22 مهر 1388 | |
|
8
|
15 مهر 1388 | |
|
9
|
2 مهر 1388 | |
|
10
|
16 شهریور 1388 |
مراسم سوگ و مویه
ششمین مراسم آئین مذهبی سوگ و مویه با هدف معرفی و ترویج آئین های عاشورایی مردم منطقه ی كاشان با اجرای مراسم تعزیه خوانی از 8 الی 15 دی ماه و اجرای برنامه نواهای ماندگار 19 و 20 در خانه هنرمندان كاشان برگزار می گردد .
ششمین دوره مراسم سوگ و مویه در دو بخش تعزیه و نواهای ماندگار به همت خانه هنرمندان كاشان و شركت تعاونی گردشگری و اطلاع رسانی كاشان شهر آفتاب و همكاری شهرداری و گروه های تعزیه خوانی منطقه كاشان اجرا خواهد شد .
از تاریخ 8 الی 15 دی ماه 1387مصادف با دهه اول محرم الحرام خانه هنرمندان كاشان ( خانه تاریخی تاج ) شاهد اجرای هشت شب مراسم سنتی تعزیه و در تاریخ های 19 و 20 دی ماه طی دو مراسم نواهای ماندگار عاشورایی این سامان معرفی و اجرا می گردد .
كاشان با دارا بودن مردمی كه از دیرباز دل در گرو مهر ائمه اطهار دارند و با سابقه زیاد تشیع و رهروی از آموزه های آن بزرگواران به عنوان مهد تعزیه مشهور است و امروزه هم در كاشان و روستاهای اطراف هنوز هم این سنت دیرینه انجام می شود كه اجرای آئین سوگ مویه برای معرفی و شناسای بهتر این آئین كهن ایرانی – اسلامی است و از سوی دیگر این سامان نواهای زیادی را دل مردم خود و مردم دیگر مناطق ماندگار كرده است كه لازم است در جهت معرفی و پاسداشت آن تلاش های انجام گیرد .
هیئت تعزیه خوانی حضرت علی اكبر (ع) قزاآن ، گروه تعزیه حضرت سید الشهدا مشكات ، گروه تعزیه خوانی خیمه داران اهل البیت (ع) اسحاق آباد ، گروه تعزیه خوانی حضرت علی اكبر آزران و گروه تعزیه خوانی باب الحوائج (ع) كاشان گروه های اجرا كننده ای تغزیه در ششمین آئین سوگ و مویه هستند و نواهای ماندگار توسط گروه سقا خوانی ضیغم آنجام خواهد پذیرفت .
تعزیه خوانی :8 الی 15 دی ماه
نواهای ماندگار : 19 و 20 دی ماه
ساعت 18:30
خیابان علوی ، خانه هنرمندان كاشان


