userinfo close

  ,

با كلاس ها


clasic_esfahan

تاسیس: 13 مرداد 1385  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: محمدرضا فولادی - معاونان
کلوب با کلاسها مقدم شما را گرامی می دارد . این کلوب هیچگونه گرایش سیاسی ندارد لطفا از ارسال هرگون ادامه »
کلوب با کلاسها مقدم شما را گرامی می دارد
.
این کلوب هیچگونه گرایش سیاسی ندارد
لطفا از ارسال هرگونه مطلب سیاسی خود داری کنید
.
بنر با کلاسها اجاره داده میشود
لینک داغ روزانه 10000 کروب
جهت استفاده با مدیر کلوب هماهنگ شوید
 
ساغر   , jir_jirak75
ساغر - 23:21 1390/09/14

رایانش کوانتومی

در دنیای تکنولوژی رفته رفته وقت آن می رسد که از نانومتر هم فراتر رفته و به سراغ کوانتم ها بیاییم . اگرچه رایانش کوانتومی ، هنوز راه درازی تا تبدیل شدن به جریان اصلی بازار پیش رو دارد . اما مطمئنا این ما را از رویا پردازی درباره عصر کیوبیت ها منصرف نخواهد کرد . با وجود دانشگاه سانتا باربارا در ایالت کالیفرنیا ، ما روز به روز رویاپرداز تر هم می شویم. مخصوصا وقتی محققان موفق می شوند ، مکانیزم حافظه را هم درون چیپ پردازنده کوانتومی بگنجانند.

کامپیوتر کوانتومی ماشینی است که از پدیده‌ها و قوانین فیزیک کوانتومی مانند : برهم نهی، درهم تنیدگی، عدم موجبیت، ناجایگزیدگی و تکثیرناپذیری برای انجام محاسباتش استفاده می کند .کامپیوترهای کوانتومی با کامپیوترهای کلاسیک فعلی که با ترانزیستورها کار می کنند تفاوت اساسی دارند . ایده اصلی که در پس کامپیوترهای کوانتومی نهفته است این است که می توان از خواص و قوانین فیزیک کوانتوم برای ذخیره سازی و انجام عملیات روی داده‌ها استفاده کرد . یک مدل تئوریک و انتزاعی از این ماشین ها ، ماشین تورینگ کوانتومی است که کامپیوتر کوانتومی جهانی نیز نامیده می شود.

اگر چه محاسبات کوانتومی تازه در ابتدای راه قرار دارد ، اما آزمایش هایی انجام شده که در طی آنها عملیات محاسبات کوانتومی روی تعداد بسیار کمی از کوبیت‌ها اجرا شده است . تحقیقات نظری و عملی در این زمینه ادامه دارد و بسیاری از موسسات دولتی و نظامی از تحقیقات در زمینه کامپیوترهای کوانتومی چه برای اهداف غیرنظامی و چه برای اهداف امنیتی (مثل تجزیه و تحلیل رمز) حمایت می کنند . اگر کامپیوترهای کوانتومی در مقیاس بزرگ ساخته شوند ، می توانند مسائل خاصی را با سرعت خیلی زیاد حل کنند (برای مثال الگوریتم شُور) . البته باید توجه داشت که توابعی که توسط کامپیوترهای کلاسیک محاسبه پذیر نیستند ، توسط کامپیوترهای کوانتومی نیز محاسبه پذیر نخواهند بود . این کامپیوترها نظریه چرچ-تورینگ را رد نمی کنند. کامپیوترهای کوانتومی فقط برای ما سرعت بیشتر را به ارمغان می آورند.

99
کامنت بنویسید...
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.