userinfo close

  ,

دکتر محمود احمدی نژاد


ahmadi_nejadclub

تاسیس: 13 خرداد 1384  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: مصطفی رهبر - معاونان
1. قبل از انجام هر اقدامی در کلوب اقای دکتر محمود احمدی نژاد بحث: "اصول هماهنگی و دستور العمل ش ادامه »
1. قبل از انجام هر اقدامی در کلوب اقای دکتر محمود احمدی نژاد بحث: "اصول هماهنگی و دستور العمل شرکت در مباحث کلوب اقای دکتر محمود احمدی نژاد" را مطالعه بفرمائید.

2. لینک ها و تصاویر و مقالات مناسب خود را از طریق این کلوب به اشتراک بگذارید.

3. ثبت 5 امتیاز برای کلوب فراموش نشود.

4. مقالات کلوب را (( داغ )) نمائید.

5-از توهین به رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور و مسئولین جمهوری اسلامی ایران در این کلوپ به شدت بپرهیزید.

 
گرگینه علمدار ولایت , john_milad

اگر صهیونیستها دوست دارند روی ویلچر بنشینند به ایران حمله كنند

لاریجانی:

اگر صهیونیستها دوست دارند روی ویلچر بنشینند به ایران حمله كنند

تهران- رییس مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه با اشاره به تهدیدهای اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران تاكید كرد: اگر صهیونیستها دوست دارند روی ویلچر بنشینند سری به ایران بزنند تا همان جوابی را دریافت كنند كه صدام از مردم ایران گرفت.

اگر صهیونیستها دوست دارند روی ویلچر بنشینند به ایران حمله كنند

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، 'علی اردشیر لاریجانی' كه در یادمان شهدای هویزه و در میان كاروان راهیان نور سخن می گفت تصریح كرد: ملت ایران ملت سلحشوری است و رژیم صهیونیستی هم از این روحیه می ترسد.

وی با اشاره به برخی تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران افزود: مدتی است كه صهیونیستها حرفهایی می زنند و بعد گفته های خود را تصحیح می كنند چراكه می دانند این حرف ها برایشان گران تمام می شود

نماینده مردم قم در مجلس هشتم گفت: تهدید حمله علیه ایران را رئیس جمهور رژیم صهیونیستی كه مشاعر خود را از دست داده گفت كه وزیر وی فورا حرف های او را تصحیح كرد.

رییس مجلس شورای اسلامی با تاكید براینكه تاوقتی خصوصیت جهادی در ایران پررنگ باشد كسی جرات حمله به ایران را ندارد افزود: با داشتن جوانانی كه سرشار از شور و عشق به انقلاب هستند هیچ خطری انقلاب و كشور را تهدید نمی كند و در پناه این پایداری باید ایران آباد و قدرتمند شود.

رییس مجلس با بیان اینكه آمریكایی ها به دنبال ضربه زدن به اقتصاد ایران هستند تصریح كرد: باید در مسایل اقتصادی به گونه ای عمل كنیم كه زمان نشناسیم تا مردم گرفتار مشكلات اقتصادی نشوند.

وی هدف آمریكا و كشورهای استكباری را از تحریم ها علیه كشورمان فلج كردن اقتصاد ایران و ناامیدی مردم عنوان كرد و گفت: تحریم ها امروز به فرصت تبدیل شده است و بسیاری از مشكلات را خودمان حل می كنیم كه البته این مسیر باید ادامه داشته باشد.

لاریجانی ادامه داد: بار اصلی پیشرفت كشور بر دوش جوانان است و به همان اندازه كه كشور پیشرفته است خطراتی هم كشور را تهدید می كند و در راه پیشرفت ملت ایران سنگ اندازی می كنند.

لاریجانی از پایداری و مقاومت مردم هویزه و دشت آزادگان در برابر نیروهای عراقی تقدیر كرد و گفت: مردم این منطقه با شجاعت و تنها با سلاح های بسیار ساده توانستند كشور را از سقوط نجات دهند.

99
کامنت بنویسید...
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.