userinfo close

  ,

سید محمد علی ابطحی


abtahiclub

تاسیس: 6 بهمن 1383  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: فائزه ابطحی - معاونان
www.webneveshteha.com
 

عنوان مقاله

  عنوان مقاله بروز رسانی
1
9 مرداد 1386
2
9 مرداد 1386
3
17 تیر 1386
4
9 خرداد 1386
5
2 خرداد 1386
6
1 خرداد 1386
7
5 اردیبهشت 1386
8
3 اردیبهشت 1386
9
21 فروردین 1386
10
21 اسفند 1385
فائزه ابطحی , faezehsadat
فائزه ابطحی - 07:30 1385/12/21

محمدعلی ابطحی در گفت‌وگو با ایسنا: تشكیل جلسات تدوین مبانی تفكر اصلاح‌طلبی با محوریت خاتمی از پنج ماه قبل آغاز شده است

یك عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: تشكیل جلسات تدوین مبانی تفكر اصلاح‌طلبی با محوریت سیدمحمد خاتمی از پنج ماه گذشته آغاز ‌شده و برگزاری این جلسات همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی ابطحی هم‌چنین به جلسه‌ی یكشنبه شب شورای مركزی مجمع روحانیون مبارز اشاره كرد و افزود: در این جلسه گزارشی از وضعیت دو كشور عراق و لبنان از سوی برخی اعضا ارائه شد.

وی ادامه داد: همچنین نگرانی‌های موجود نسبت به وضعیت جاری سیاسی كشور از سوی برخی اعضا مطرح و در مورد آن بحث و بررسی شد.

وی هم‌چنین با بیان این‌كه دو كمیسیون فرهنگی و اجرایی مجمع نیز گزارش‌های خود را به شورای مركزی ارائه دادند، اضافه كرد: طرح ساماندهی ارتباطات مجمع در حوزه‌های مختلف از جمله سایت این تشكل و همچنین اطلاع‌رسانی اخبار و ارتباط مجمع روحانیون با مراكز و مجامع داخلی و خارجی و برگزاری مراسم در مناسبات مختلف دینی و سیاسی بخشی از گزارش كمیسیون فرهنگی به ریاست سید محمد خاتمی به جلسه‌ی علنی بود تا هیات مركزی درباره این مسایل تصمیم‌گیری نهایی كند.

ابطحی در پایان گفت‌وگوی خود با ایسنا خاطرنشان كرد: همچنین كمیسیون‌ سیاسی به ریاست موسوی خوئینی‌ها، كمیسیون فرهنگی به ریاست سید محمد خاتمی و كمیسیون اجرایی به ریاست محتشمی‌پور تشكیل جلسه دادند.

 

 

http://www.webneveshteha.com/interview.asp?id=2146308597

 

 

99
کامنت بنویسید...
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.