userinfo close

  ,

جبهه جهادگران مجازی


Cyber_Jihad_Front

تاسیس: 10 مرداد 1389  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: منصوره مرگان ازغدی - معاونان
قبل از درخواست عضویت لطفا مرامنامه را مطالعه کنید:http://cjfc.mihanblog.com/post/194 در صورت تما ادامه »
قبل از درخواست عضویت لطفا مرامنامه را مطالعه کنید:http://cjfc.mihanblog.com/post/194

در صورت تمایل به همکاری و اطلاع رسانی های دقیقتر لطفا فرم عضویت را پر کنید:
لینک دانلود فرم عضویت با فرمت ورد 97-2003
http://mmorgan.persiangig.com/form-2003.doc

 
منصوره مرگان ازغدی , m_morgan

نظرسنجی: بیشتر امریکایی‌ها و انگلیسی‌ها حامی جنبش اشغال هستند

 
rasouli20120208154211103.jpg
 
نظرسنجی اخیر مؤسسه ایپسوس فرانسه حاکی از آن است که بیشتر امریکایی‌ها و انگلیسی‌ها از جنبش اشغال مراکز مالی در کشورهای غربی حمایت می‌کنند.


نتایج این نظرسنجی نشان از آن دارد که بیشترین حمایت‌ها از جنبش اشغال در امریکا با ۶۱ درصد و در کانادا با ۶۰ درصد صورت می‌گیرد.

بر اساس نتایج این نظرسنجی، کمترین میزان حمایت از جنبش اشغال مربوط به فرانسه با ۱۸ درصد بوده است.

نتایج این نظرسنجی به روشنی حاکی از آن است که بیش از نیمی از جمعیت کشورهایی که اکثریت آن‌ها را انگلوساکسون‌ها تشکیل می‌دهند، امریکا، انگلیس و کانادا، از جنبش اشغال علیه مراکز مالی در کشورشان حمایت می‌کنند.

جنبش اشغال در امریکا تحت عنوان "جنبش اشغال وال استریت" آغاز شد و این جنبش به سرعت بسیاری از کشورها از جمله انگلیس و دیگر کشورهای غربی را فرا گرفت.

جنبش "تصرف" در امریکا، هفدهم سپتامبر ۲۰۱۱، هنگامی آغاز شد که گروهی از تظاهرکنندگان در اعتراض به توزیع نابرابر ثروت و نفوذ گسترده شرکت‌های بزرگ بر سیاست‌های دولت امریکا، در منطقه تجاری نیویورک تجمع کردند.


این جنبش درپی اقدام حدود ۱۵۰ نفر مبنی بر برپایی چادرهای اعتراضی در پارک زوکاتی شهر نیویورک آغاز شد و بسیاری از مناطق امریکا و جهان را در بر گرفت.

با وجود سرکوب و دستگیری‌های گسترده توسط نیروهای پلیس، دامنه جنبش "تصرف" اکنون به بسیاری از شهرهای امریکا و همچنین دیگر کشورهای جهان از جمله استرالیا، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، ایرلند و پرتغال گسترش یافته است.
99
کامنت بنویسید...
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.