userinfo close

  ,

892


892club

تاسیس: 4 آذر 1386  پروفایل کلوب
مدیر کلوب: علی شاهین فر - معاونان
● با اضافه کردن یک علامت سوال (؟) به انتهای آدرس کلوب 892 میتوانید به آسانی فیلترینگ را دور بزنید! ادامه »
● با اضافه کردن یک علامت سوال (؟) به انتهای آدرس کلوب 892 میتوانید به آسانی فیلترینگ را دور بزنید!

● برای قرار دادن لوگو روی عكستون با مدیر كلوب تماس بگیرین...

● لطفا" فارسی تایپ کنید، پنگلیش نوشتن در شان شما نیست!

● دادن 5 امتیـاز به کلوب نشانه شخصیت شماست!

● شبا هم قبل از خواب مسواك بزنین...

 
لیدی پرررنیان بزرگ  , par892

فردوســی پور ؛ مــرد تنــهای دوشنبــه‌ شـب هــا ...!!!

 

 

 

 


خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام




فردوسی پور ؛مرد تنهای دوشنبه‌شب ها


او همچنان عادل فردوسی‌پور است؛ مجری زبده‌ای که جریان برنامه‌اش را به هر سمتی بخواهد می‌برد. عادل فردوسی‌پور دو شب قبل دوباره برنامه‌ای جنجالی داشت؛ برنامه‌ای که در آن متلک‌هایش را به غیر فوتبالی‌ها هم انداخت؛ از حسین رضازاده گرفته تا نیروی انتظامی.

فردوسی‌پور ابتدا کنایه‌ای به حسین رضازاده زد و گفت: «علی دایی دایی اگر می‌خواهد مادام‌العمر محروم شود سری به همشهری‌اش بزند.» این حرف او اشاره‌ای به محرومیت مادام‌العمر سعید علی‌حسینی پدیده وزنه‌برداری ایران داشت. هنوز دقایق زیادی از این حرف نگذشته بود که نوبت به بحث در مورد چاقوکشی در ورزشگاه آبادان رسید.

فرمانده انتظامی آبادان چاقوکشی در ورزشگاه این شهر را تکذیب کرده بود اما عادل ضمن این‌که به او ثابت کرد در ورزشگاه این شهر چاقوکشی شده، کنایه‌ای هم به جنایت اخیر در سعادت‌آباد تهران زد. فرمانده انتظامی آبادان به عادل گفت عکاسی که عکس صحنه چاقوکشی را گرفته باید این موضوع را به پلیس گزارش می‌داد و بعد از عادل پرسید آیا اگر شما آنجا بودی به سادگی از کنار این ماجرا می‌گذشتی و خبرش را به پلیس نمی‌دادی؟ که عادل هم در پاسخ او با خنده گفت: «همین دو روز قبل در میدان کاج تهران یک اتفاقی افتاد که ...»

او زمانی در آخرین برنامه‌اش اوج گرفت که علی دایی را وادار به زدن حرف‌های نیش‌داری علیه فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی کرد. دایی با همراهی‌های عادل، بیش از 5 دقیقه به فدراسیون نیش و کنایه زد؛ بدون این‌که سخنی خارج از ادب به زبان آورده باشد. حرف‌های دایی را می‌توان به نوعی حرف‌های خود عادل فردوسی‌پور هم دانست؛ مجری باهوشی که می‌داند سه‌شنبه‌ها مورد انتقادهای زیادی قرار می‌گیرد اما با این وجود دوشنبه شب‌ها به تنهایی جلوی همه می‌ایستد؛ جلوی همه آن‌هایی که در فوتبال ایران کارهای خارج از عرف انجام می‌دهند.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

tabligh.gif

داغـــــ442960qk4wjtzztt.gifـــــش کن همه ببینند

اگه 892 عضو نیستی حتما عضو شو !

تا هر روز  خفن ترین مقالات برات فرستاده شه

در صورت رضایت از این مقاله به آن امتیاز دهید و داغ كنید.

 

52533_5360.pjpeg

 

║▌│█│║▌║││█║▌│║█║▌│

copyright © 2009  892

 

کلوب 892 از طرف مخابرات فیلتر شد!

 

آدرس خارج از فیلتر کلوب 892 

http://www.cloob.com/clubname/892

 

 

دوستان عزیز !

لطفا"به این آدرس ایمیل بدید

آدرس  فیلتر شده کلوب  892 رو کپی کنید

و  توضیح بدید که این آدرس به اشتباه فیلتر شده

 filter@dci.ir

99
کامنت بنویسید...
کلوب دات کام
کلیه محتوای این سایت توسط کاربران درج شده است و کلوب دات کام هیچ مسئولیتی نسبت به آن ها ندارد.